Call of Duty: WWII Double XP Detaljer: Sådan får du gratis 2XP - Artikler

Call of Duty: WWII Double XP Detaljer: Sådan får du gratis 2XP

Den hurtigste måde at nå op på Call of Duty: 2. verdenskrig er med 2XP-begivenheder. Vi ved ikke, om der vil være en Call of Duty: WWII Double XP weekend den første uge af udgivelsen, men vi ved, hvordan du kan få dobbelt XP og levelere hurtigere. Dette kan være stedet at gå, hvis du planlægger at gå til midnat Call of Duty: WWII release dato begivenheder.

Du skal tilmelde dig Buffalo Wild Wings Blazin 'Belønninger, og du bliver nødt til at spise nogle vinger. Glem Mountain Dew eller Monster Energy. Når du får holdet sammen igen, vil du gerne planlægge dit angreb på B-dubs. Hvis du har problemer med Double XP forudbestillingsbonus, her er hvad du skal gøre.

Du kan få Call of Duty: WWII Double XP til 50 point. Når du tilmelder dig, kan du udfylde et spørgeskema for at få 50 point med det samme. Derfra får du 100 point for hver $ 10 du bruger på Buffalo Wild Wings. Når du tjekker ind til Buffalo Wild Wings får du 10 point, og hvis venner tjekker ind med dig, er det en ekstra 10 point for hver ven. Du vil gerne downloade Blazin 'Rewards-appen til iPhone eller Android for at tjekke ind og komme i gang.Sådan får du gratis Call of Duty: WWII 2Xp tokens.

Når du scorer nok point, kan du indløse dem til en Call of Duty: WWII 2XP kode, som du vil indløse online, og så få en email til at bruge dette i spillet. Ved at stable dobbelt XP på toppen af ​​de store play-sessioner, kan du niveauere meget hurtigere, og du vil kunne ramme din Call of Duty: WWII Prestige hurtigere.

Hver kode giver dig mindst 15 minutter med Double XP, og du vil kunne spille 1 time 2XP spil om dagen. Det er 200 point eller omkring $ 20 i Buffalo Wild Wings køb. Du er begrænset til i alt 10 timer 2XP gameplay gennem denne kampagne.

"Vi er glade for at give vores Blazin 'Rewards-loyalitetsmedlemmer et virtuelt løft, når de spillerCall of Duty: WWII i november, "siger Bob Ruhland, vicedirektør for markedsføring af Buffalo Wild Wings. "Vores internationale partnerskab med Activision styrker vores engagement i at belønne vores loyale og passionerede fans med flere muligheder for at forbedre deres hverdagslige oplevelser."

Du kan tjene de Blazin 'Rewards point begynder nu, og du vil være i stand til at fortsætte med at udveksle dem for Call of Duty: WWII 2XP tokens gennem 30. november. Du har indtil 31. maj 2018 at indløse tokens i spillet. Selvom du venter på større Call of Duty: WWII-tilbud, bør du overveje at tilmelde dig, hvis du spiser på BW3.

Du kan forudbestille Call of Duty: WWII i dag og spillet udgives den 3. november. Vi har lige lært, at den nye Call of Duty er Xbox One X forbedret, på trods af PS4-eksklusiverne, der giver tidlig adgang til Call of Duty: WWII DLC til PS4-afspillere.

4 grunde til at du skal købe call of duty: anden verdenskrig og 4 grunde til ikke at

Køb, hvis du kan lide opkaldsstaten: WWII


Vi er næsten halvvejs i Call of Duty: WWII-livet, og der er mange ændringer i den overordnede gameplay, herunder ændringer i flinch, våbenbalancering og små tweaks designet til at gøre spillet bedre.

Sledgehammer Games fortsætter med at justere våbenstilstanden og ændre spillet til balance og baseret på afspilning af afspillere. Du kan tjekke den seneste opdatering om spillet direkte fra Sledgehammer.

Der er stadig nogle klager og problemer, men vi begynder at få en bedre følelse af, hvad Call of Duty: WWII vil være som gennem resten af ​​året.

Hvis du har en chance for at prøve det, og du kan lide spilhastigheden og våbenbalancen, kan det være den bedste tid for dig at købe.