Juni Clash Royale Update: Hvad du behøver at vide - Artikler

Juni Clash Royale Update: Hvad du behøver at vide

Dette er hvad der er nyt og hvad der blev ændret i juni Clash Royale opdateringen. Ud over tre nye 2v2 spiltilstande og fire nye tropper, sænker Supercell den magtfulde nye Night Witch og lader spillerne stave staver for mere skade.

Efter en massiv opdatering i marts har udviklerne været stille og foretog ikke nogen ændringer i maj. Som et resultat er spillet meget ubalanceret og nye tropper dominerer spillet. Den 12. juni dog ændredes alt.

Læs: Clash Royale 2017 Opdateringer: 7 ting vi ønsker næste

Med hver runde af balanceændringer og Clash Royale opdateringer ændres spillet dramatisk. Tropper er mindre effektive, og du vil gerne tilpasse kampdæk tilsvarende. I juni lavede Supercell store balanceændringer, tilføjede fire nye kort og planlægger at gøre 2v2-modus permanent. Læs videre for flere detaljer.Clash Royale June Opdater nye funktioner

Tidligere i år tilføjede Supercell en helt ny spiltilstand kaldet 2v2. Tillade to klanmedlemmer at kæmpe to andre fra en anden klan. Det er meget spændende, men gav os ikke kister eller belønninger og var kun tilgængelig et par dage om måneden. Nu kommer en hel måned på 2v2 i juli, og Supercell kan gøre det til en permanent spilletilstand. Når det er sagt, her er alt, hvad der er nyt.

2V2
- Summer of 2v2 kommer med alle nye 2v2 spil modes!
- 2v2 Friendly Battle, 2v2 Draft, 2v2 Udfordring!
OGIndsamle kister med dine venner i en 2v2 Battle!

UDFORDRINGER
- Nye udfordringer kommer: "Sudden Death", "Ramp Up" og "Triple Elixir"
- Hold øje med den gyldne anmeldelse på fanen Turneringer!

NYE KORT
- Ny legendarisk kort: Mega Knight
- Epic Card: Cannon Cart
- Sjælden kort: Flying Machine
- Fælles kort: Skelet Barrel
- Hvert nyt kort starter med en særlig udfordring!FORBEDRINGER
- Lås ekstra slag i slotdæk på niveau 8
- Inviter venner til din Clash Royale venneliste
- Inviter venner direkte til din klan
- Clan Chat profanity filter til / fra skift (i Settings)
- Rapporter offensivt sprog eller spillere via Clan Chat
- Kopier dæk fra TV Royale og delte replays
- Klaner nu låse op på niveau 1 (kortanmodninger låser stadig op på niveau 3)
- Card Shop cykler nu gennem alle tilgængelige kort inden for 3 måneder

BALANCE
- Giant Bryst indeholder mindre guld og fælles kort, men meget mere sjældne kort
- Magisk bryst og super magisk bryst indeholder mere guld
- Vi har afbalanceret flere kort

Som du kan se, er dette en massiv opdatering til Clash Royale. Ud over fire nye kort og tre nye modes, er der også tre nye udfordringer. Alt dette vil give spillerne flere måder at spille, og flere måder at tjene kister og nye kort på. Den største del af denne nyhed er 2v2 tæller nu mod kister for at tjene guld og tropper i stedet for bare at være for sjov.

Dette er en obligatorisk opdatering, der er tilgængelig fra den 12. juni i Apples og Google App Store.

Clash Royale June Update Balance Changes

I sidste uge bekræftede Supercell også alle saldobevægelserne. Målet er at lave nogle få nye nye kort som Night Hitch and Bandit og afbalancere andre for at gøre spillet nemmere. Her er hvad der skiftes, så spillerne kan tilpasse deres kampdæk tilsvarende.

 • Night Heks: Krydder 3 flagermus mod døden (fra 4), Bat springer hastigheden til 6sek (fra 5sek), begynder Bats spawn langsommere
 • Tornado, gift, helbredelse: Flere af samme stave vil stakke
 • Tornado: Varighed til 2,5 sekunder (fra 3sek)
 • Loggen: Område til 11,1 (fra 11,6)
 • Goblin Gang: Spydgoblin tæller til 2 (fra 3)
 • Skeletons: Skelet tæller til 3 (fra 4)
 • Bandit: Hitpoints + 4%, Dash initierer hurtigere
 • Inferno Dragon: Hitpoints + 7%, re-targets 0.2sec hurtigere
 • Heks: Hitpoints + 5%, Area skaderradius + 10%, spawnhastighed til 7sek (fra 7,5sek), indledende skeletter spaer langsommere
 • Klon: Hurtigere kloning effekt
 • Slaget Ramme: Skader, der ødelægger rammen, vil ikke påvirke barbarerne
 • Flagermus: Bat tæller til 4 (fra 5)

Nogle af de mest bemærkelsesværdige ændringer er Goblin Gang vil nu kun have fem tropper i stedet for seks, og skeletterne går tilbage til tre. Dette skal bremse svincykeldæk og skære ned på alle sværmdæk.

Når det er sagt, får Logen også en lille nerf, og nu vil de ikke rejse så langt for at dræbe så mange tropper. Derudover er den nye Night Witch for stærk og vil miste nogle flagermus når hun dør, og Bandit får et tiltrængt boost og vil være mere nyttigt. Vi ser også en ændring til et uudgivet kort, flagermusene.

Læs: Clash Royale Problemer & Sådan Fixes Dem

Sidst men ikke mindst, får Inferno Dragon en stor stigning. Det er allerede et kraftfuldt kort, der kan stoppe store angreb fra Giant, Golem eller PEKKA, og det vil nu være mere nyttigt end nogensinde før.

Andre detaljer

Et potentielt problem med opdateringen er evnen til at stable staver. Det betyder at spejle en helbrød kan holde dine tropper i live. Problemet med dette er, at rocket giftdæk kan blive populære, hvor spillere aldrig rent faktisk rører tårnene, men vinder simpelthen ved at spammere raket, gift og et spejl stave igen og igen.

Det nye Bats-kort vil ankomme i de kommende uger, så hver 3-4 uger vil et af de fire nye kort komme frem i udfordringer, hvor spillerne kan vinde dem tidligt.

Ingen forventede en stor opdatering til senere i sommer, men det er allerede her. Prøv de nyeste 2v2 spil modes nu, forvent flere udfordringer snart og derefter fire nye kort at blande ting op.