Brawl Stars: Tips og tricks til begyndere - Artikler

Brawl Stars: Tips og tricks til begyndere

Denne vejledning deler en liste over nyttige Brawl Stars tips og tricks til begyndere, der lige kommer ind i spillet. Uanset om du forsøger at få en fornemmelse for 3v3 top-down shooting, finde ud af, hvem den bedste brawler er, eller undre sig over hvilken spiltilstand at spille, vi har dækket.

Brawl Stars er et nyt ultra-konkurrencedygtigt helte shooter spil fra Supercell, udviklerne bag Clash Royale og Clash of Clans.

Med over 21 forskellige Brawler-figurer at vælge imellem, 5 spiltilstande til at låse op og meget foregår mellem stjernespil, trofæer, skind, opgraderinger og brawlkasser, er der meget, du skal vide. Her er nogle tidlige råd, så rul til bunden for en stor liste med gode tips og tricks.

Brawl Stars Game Modes

Der er fem vigtigste spiltilstande at spille, og målet er anderledes for hver enkelt. Du vil gerne vide om dem før tiden, for at få den bedste chance for at vinde. Her er de første tre, du vil nyde.

Gem Grab -Den første tilstand er Gem Grab, og dit holdmål er at få 10 ædelstene før det andet hold. Du kæmper det ud på et lille kort, og det er ikke så nemt som det lyder at løbe rundt med så mange ædelstene som du kan holde. Hvis du dør, slipper du alle dine ædelstene og fjendens hold kan samle dem op. Vær strategisk. Det er hurtigt, konkurrencedygtigt, afbalanceret og frustrerende, når du slipper en håndfuld perler. Hvis du har en flok, skal du ikke skynde fjenden.

Showdown - Næste er showdown, som er grundlæggende kamp royale mode. I stedet for 3v3 er det 10 brawlere alle mod hinanden, og den sidste brawler stående vinder. Kør rundt på kortet og få kasser til at køre op og overleve, skyde alt, der bevæger sig, og pas på den grønne gascirkel, der langsomt omgiver dig - som Fortnite.

Heist - En poplar mode er heist, primært fordi det føles mere som et MOBA-stil spil. Det er den traditionelle 3v3-tilstand, hvor du altid skal beskytte din sikkerhed. Mens du vil kæmpe og skyde fjendens brawlere, er hovedmålet at forsøge at skade modstanderens pengeskab i arenaen. Det er en kort 2 minutters og 30 sekunders kamp perfekt til mobilspil.Når du spiller, vinder og samler trofæer eller brawlere, kan du låse op for to spilformer. Derudover har vi en fornemmelse af, at flere kommer over hele 2019.

5 Quick Brawl Stars Tips til begyndere

Selvfølgelig er der flere Brawl Stars tips og tricks, der vil hjælpe dig med at vinde. Især i betragtning af at der er 22 brawlere at vælge imellem, og de har alle unikke evner, våben, statistik og mekanik. Da dette er for begyndere, er der fem hurtige tricks til at hjælpe dig ud. 1. I stedet for at sigte ukontrollabelt, roligt ned, slappe af og tryk på skydeknappen én gang for øjeblikkeligt at sigte og skyde. (Det er som auto-mål og næsten føles som at snyde)
 2. Du kan gemme sig fra fjenden ved at sidde i buske. Pas på, da nogle brawlere har evnen til at se dig i buskene.(Brug hindringer til din fordel)
 3. Opret eller opret et Supercell ID for at få den fantastiske brawler Barley, og en fri byghud.
 4. Spil alle tre spiltilstande og skift tegn tidligt og ofte for at få så mange tokens, trofæer og stjerne-tokens som muligt. (Dette hjælper dig med at gøre fremskridt hurtigere)
 5. Tjek butikken dagligt for specielle tilbud, store brawl kasser og brawler punkter.

Det er ret enkle tips, men det er jo en begynder guide. Plus, vi har endnu flere tips nederst i dette indlæg.

Og hvis du simpelthen søger at få så mange trofæer som muligt, så hurtigt som muligt, har vi også et tip til det. Spil Gem Grab med så mange forskellige brawlere som du har lyst til den første uge. Rotere forskellige brawlers hvert par spil, og rack op varer. Kampene er korte og søde, der er ikke så mange strategier involveret, og du kan tjene en masse point og trofæer relativt hurtigt.

Som en bonus tip anbefaler vi, at du undgår Showdown-tilstand i mindst de første par dage. Du vil nok ende op i 9. eller 10. plads og miste mange trofæer. Få en fornemmelse for spillet, mekanik og skydning, før du dykker i hovedet først. Det hjælper også med at tjene nogle bedre brawlere før du hopper i hoved først og får røget.

Flere Brawl Stars Tips, tricks og strategier

Først og fremmest skal du spare din hårdt tjente eliksir og stjerne-tokens, da du skal bruge så meget som muligt senere til at opgradere og forbedre dine brawlere. Dybest set skal du være smart og bruge klogt. Følg derefter alle de tips, vi har beskrevet nedenfor.

 • Beskyt brawleren med de fleste gemme eller krystaller
 • Skyd fjendens brawler med mest (duh)
 • Dræb Poco så hurtigt som muligt, da han kan helbrede fjendens spillere
 • Brug forhindringer og buske til din fordel (men vær ikke en camper)
 • Slå vilkårligt ind i buske - du ved aldrig hvem der gemmer sig
 • Arbejde sammen og angribe det samme mål
 • Tag ikke op med store tankbremser alene
 • Faktisk, søge og skyde svagere brawlere med færre potions
 • Sprænge TNT-kasser og tønder for ekstra skade
 • Kør væk og helbredet, når det er nødvendigt, men vær strategisk
 • Master brawlere med lang række våben, som Brock
 • Brug din specielle evne klogt, og i Heist-tilstand forsøge at bruge det på sikkerheden
 • Køb Brawl Boxes for at opgradere dine karakterer (Brawlers)
 • og mereDet er det for nu. Bare et par hurtige detaljer om spiltilstandene, nogle oplysninger for at komme i gang, så en stor liste med hurtige tips, så du vinder så mange kampe som muligt.

Download Brawl Stars i dag, lås nogle få tegn op og start brawling.