10 bedste vejr-apps til Android (2019) - Artikler

10 bedste vejr-apps til Android (2019)

Vejret er et af de ting, alle har brug for at vide, eller i det mindste være opmærksomme på. Vi tjekker det, inden du bliver klar til dagen, eller når du planlægger en stor ferieferie. Som et resultat, har du brug for den bedste vejr app muligt. Med dette mål i tankerne er her de bedste vejrprogrammer til Android. Giver dig en personlig vejrmand med op til minut information og advarsler.

Du har sikkert en forudinstalleret vejrapp, som er anstændigt, men mangler typisk funktioner eller nøjagtighed. Heldigvis er der masser af tredjeparts vær apps på Play Butik med ekstra funktioner, tilpasning, widgets og mange muligheder.

Læs: 10 Bedste Fotogalleri Apps til Android

Så hvis du vil vide, hvornår det kommer til at regne eller sne, skal du tjekke 7-dages prognosen, tilføje en live vejr widget til din skærm eller tjekke den luftkvalitet, vi har dækket. Ud af alle dine muligheder er disse de bedste vejrprogrammer til Android i 2019.

1Weather

En af de mest populære og højest vurderede vejr apps nogensinde er 1Weather. Det har også eksisteret i lang tid, og millioner af mennesker stoler på det hver eneste dag. Denne app leverer en ren og nem at bruge grænseflade, og alle de timer, daglige eller ugentlige prognoser du sandsynligvis stole på. Og det er heller ikke alt.1Weather giver dig mulighed for at spore op til 12 forskellige byer eller steder ad gangen, har støtte til over 25 sprog og arbejder med Android Wear smartwatches også. Så du kan tjekke for indgående regn uden at få din telefon ud. Og endelig har de et par widgets værd at prøve. På den måde kan du se information 24/7 lige på skærmen uden at nogensinde åbne en app eller genopfriske din vejr-app. De har endda radar og realtidsvarsler i realtid. Vi kan anbefale denne app uden tøven.

Download - 1Weather

WeatherBug

En anden gammeldags, som du sikkert har brugt før, er WeatherBug. Dette er en af ​​de første vejrapps, der leverede flere muligheder og funktioner til Android-brugere, så det er stadig meget populært i dag. Folk bruger hvad de ved. Når det er sagt, tilbyder det ting som vejrudsigter, alvorlige advarsler, widgets og endda live vejrkameraer. Ja, du kan tjekke levende kamerastrømme på et kort over populære steder.WeatherBug har 18 forskellige kort, levende trafikforhold på grund af vejret, lynvarsler og kortradaranlæg til rådighed. De tilbyder widgets, men i en selvstændig app, men de er ikke de bedste. Denne app er helt gratis, men du kan bruge $ 10 til pro versionen, hvis du føler det nødvendigt.

Download - WeatherBug

Dark Sky

Næste er en helt anden type vejr-app, der leverer skræmmende nøjagtige hyper-lokale vejrvarsler ned til minuttet. I stedet for at give dig et stort sæt informationer og prognoser, vil denne app fortælle dig, hvornår det begynder at regne eller sner udenfor, og hvornår det vil stoppe. Den bedste del er den skøre præcis lige ned til din nøjagtige placering.Vi ved, at mange mennesker ikke stoler på vejrmanden, men Dark Sky vil vise dig forkert. Faktisk er det en af ​​de eneste Android apps, min far nogensinde har betalt for. Det er så godt. Du finder også nogle widgets, hvis du vil have dem og kan betale et lille årligt abonnementsgebyr for flere funktioner.

Så selvom det ikke gør alt, hvad vi gør, vil det lade dig vide, hvornår det kommer til at regne. Det er ret vigtigt, hvis jeg ikke siger det selv.

Download - Dark Sky

Yahoo! Vejr

Bliv hos os her. Den officielle Yahoo! Vejret app er faktisk meget godt. Det er langt den bedste Yahoo! App tilgængelig i Google Play Butik. Når du downloader Yahoo! Vejret det første du vil bemærke er den smukke brugergrænseflade. Det er enkelt, rent og kilder rigtige billeder fra Flikr for den placering, du kigger op. Du kan spore op til 20 byer og få alle de vanlige vejroplysninger, du har brug for.Yahoo! tilbyder brugerdefinerede vejrfeeds og advarsler, og du kan endda sende dine egne fotos af betingelserne. Ligesom de andre har de radar, kort, prognoser og endda et par widgets. Selvom widgets ikke er de bedste. Du vil sandsynligvis bare nyde den rene grænseflade. Hvis du ikke har prøvet det om nogle år, anbefaler vi at give det et nyt skud.

Download - Yahoo! Vejr

Vejret Underground

Når det kommer til at vide alt om vejret eller udendørsforhold, er Weather Underground et godt sted at starte. Dette er en af ​​de mest funktionelle funktioner. De har alt de andre gør, og så nogle. Endnu vigtigere, bruger den mængden-hentede data til yderst præcise oplysninger om alt, hvad du er interesseret i.Weather Underground giver dig alle de sædvanlige ting, UV index ratings, pollen info, smarte advarsler, lokale influenza udbrud og hyper-lokale vejrvarsler ligner Dark Sky.

Vi kan virkelig godt lide, at det samler information fra et samfund af mennesker til rigtig og præcis rapportering. Endnu vigtigere, underground overvåger og rapporterer om luftkvalitet også. Perfekt til dem i Californien, der beskæftiger sig med brande, eller hvor som helst andet, at luftkvalitet er en bekymring. De har annoncer, men du kan slippe af med dem for $ 1,99 om året.

Download - Weather Underground

AccuWeather

Et andet godt valg er AccuWeather. De har eksisteret i et stykke tid, men den nyligt opdaterede app er ret stor. Derefter introducerede de minut-cast, som som du ville forvente, giver dig prognosen ned i minuttet. Se en trend her? Alle forsøger at dele ekstremt nøjagtige oplysninger ned til minuttet.AccuWeather er smuk funktion-komplet også. De har lidt af alt, næsten for meget faktisk. Det er så data-tungt, at nogle brugere måske bare tilføjer AccuWeather-widgeten og kalder det en dag. Og det er fint, fordi de har et ret anstændigt udvalg af widgets, der ser ud og fungerer godt.

Hvis du vil have præcis placeringsbaseret information, anbefaler vi stadig Dark Sky over Accu. Når det er sagt, tilbyder Accuweather meget mere end Dark Sky i sidste ende.

Download - AccuWeather

MyRadar Vejret

Hvis du er en vejr-geek eller bor i en orkanzone, vil du overveje MyRadar. De trækker præcis information og radardata fra de nationale oceaniske og atmosfæriske administration (NOAA) servere. Det betyder, at du ved, at du får ret præcise oplysninger.Sammen med en bred vifte af funktioner fokuserer MyRadar primært på Radar. Du kan spille radaranimationer for at se om der kommer regn, spor orkaner, og få endnu flere radarfunktioner med køb i app. Kortene er detaljerede og nemme at læse, men det er ikke en "vejr app" i den forstand, at nogle af de andre er. Stadig er det meget sjovt, og de har en betalt version for $ 2,99, der er fyldt med funktioner, hvis du vil blive vejrprog.

Download - MyRadar Vejret

Vejrkanalen

Måske er den mest genkendelige app The Weather Channel. Du får lidt af alt fra denne app, sammen med et par ekstrafunktioner som UV-indeks og luftkvalitetsforhold. Mange apps siger bare, om det er regn eller solskin, men hvis du er nysgerrig efter luftkvalitet, så prøv denne app.Vejrkanalen giver dig de aktuelle temps, fremtidige prognoser, radarvalg, alvorlige alarmer, pollenstatistik og endda detaljeret vindinformation. De har en smuk smuk app, smukke baggrundsbilleder og pæne enkle widgets, hvis du vil have en af ​​dem. De redesignede endda appen i midten af ​​2018, så det er stilfuldt.

Det er ikke meget tilpasset og har et højt abonnementsgebyr, hvis du vil have mere end det tilbyder, men den sociale rapportering skal give dig alle de vejroplysninger, du har brug for.

Download - Weather Channel App

GO Vejr, Forecast & Widgets

Vi er også ret store fans af Go Weather. De har præcise prognoser, realtidsvejrrapporter, dynamiske baggrunde og mange rigtig gode widgetindstillinger. Hvis du leder efter en ny vej widget, start her.De pakker et smukt design med yderst præcise oplysninger og masser af det, hvilket gør det til et vindende vejrprogram. Sammen med brugerne kan du også nyde 10-dages vejrudsigt, svær vejrvarsel, nedbør, livsstilsudsigter, radar- og satellitbilleder og smukke vejr widgets. Prøv det i dag.

Download - GO Vejret

Vejret 14 Dage

Sidst men ikke mindst har vi en temmelig typisk vejr-app, der handler om at give dig information i de næste to uger. Dybest set får du 14-dages prognoser, kort, satellitter og radar detaljer. Vi kan godt lide appens rene design og det faktum, at det dækker hele verden og fremhæver populære destinationer.Du vil elske den brugervenlige grænseflade, smarte advarsler lige i din underretningslinje og alle widgets. Faktisk tilbyder de nogle af de mest brugerdefinerede vejr widgets rundt. Bortset fra måske HD Widgets. Den er tilgængelig i over 50 lande med støtte til 20 sprog. Prøv det i dag.

Download - Vejret 14 Dage

Nu hvor du har en liste over de bedste vejrprogrammer til Android, vælg hvad der virker for dig. Find de seneste oplysninger hurtigt, få tonsvis af detaljer, kontroller luftkvaliteten, eller bliv inde, fordi det kommer til at regne om 12 minutter. Brug disse apps til at planlægge din dag eller din ferie i 2019.