15 Bedste Samsung Galaxy S10 Etuier - Artikler

15 Bedste Samsung Galaxy S10 Etuier

I denne vejledning har vi samlet en liste over de bedste Samsung Galaxy S10-sager til dato. Etuier, der beskytter både den store buede skærm og tredobbelte bagkameraer. Ligesom med enhver Samsung-telefon anbefaler vi stærkt, at du køber en Galaxy S10-sag til at holde din telefon sikker og se ny i de kommende år.

Nedenfor anbefaler vi alt fra tynde tilfælde, klare tilfælde, billige muligheder for kraftig beskyttelse. For ikke at nævne pung og kickstand sager og officielle tilbehør lavet af Samsung.

Vores første valg til en Galaxy S10 sag er typisk en kvalitetsmulighed fra et velrenommeret mærke. Når det er sagt, selv en billig $ 9 TPU sag fra Amazon er bedre end ingenting. For ikke at nævne TPU-sager er tynde, lette og arbejder normalt med trådløs opladning, på den måde mister du ikke funktioner.

At være den nyeste Galaxy S10 har du snesevis af sager at vælge imellem. Uanset om det er ekstremt holdbare tilfælde, noget tyndt og minimalt, eller endda en sag med et kickstand eller en pung indbygget. Uanset hvad, en sag vil holde din telefon sikker fra livets daglige farer og er langt mere overkommelig end at bruge $ 200 til at reparere en brudt skærm.

Samsungs Galaxy S10 har en stor skærm omgivet af små øreringe, men det er også meget skrøbeligt. Derfor anbefaler vi, at alle får en sag og har den klar den dag, din telefon ankommer. Så hold din telefon sikker ved at få en Galaxy S10 sag af Spigen, Speck, Incipio, Olixar, Samsung, Nodus og mere fra vores lysbilledshow nedenfor. Disse er de bedste tilfælde hidtil, og vi vil tilføje mere, når vi tester og finder den bedste beskyttelse.

Spigen Neo Hybrid ($ 14)


Vores første Galaxy S10 case anbefaling er altid noget fra Spigen. De er det mest betroede navn i smartphone beskyttelse.

I år har Spigen imidlertid helt omdesignet det meget populære Neo Hybrid-tilfælde. De har dræbt Herringbone tekstur og tilføjet en nydelig ny "WAVEY" tekstur, der er lettere at holde og forbedrer dit greb. Hvilket er en god ting i betragtning af Galaxy S10 er større end nogensinde før.

Som altid er denne sag lavet af et holdbart stødabsorberende TPU-case materiale, så pakket i en polykarbonatkofanger. Spigen forstærkede rammen ved hver udskæring til knapperne eller opladningsporten, hvilket gør den til den bedste og mest holdbare Neo Hybrid endnu. Og ja, det tykkere bølge design påvirker ikke trådløs eller powershare omvendt trådløs opladning. Alle funktionerne arbejder stadig med denne sag. Køb en i dag!

Køb det nu på Amazon for $ 13.99