10 bedste jobapplikationer til at finde et nyt job i 2019 - Artikler

10 bedste jobapplikationer til at finde et nyt job i 2019

Job jagt har ændret sig dramatisk siden sidste gang du søgte et job. Job apps kan nu hjælpe dig med at finde et job, sende dig en advarsel, når en potentiel kamp er sendt, og der er endda smarte nye genoptagelsesapps, der kan øge dine chancer for at få et job ved at hjælpe dig med at lave det perfekte CV. Disse er de bedste apps til at finde et nyt job i 2019. Næsten alle disse værktøjer er gratis

Hvis du leder efter et nyt job, mens du stadig er ansat, har du begrænset tid og ressourcer til at sætte ind i processen. Glem at bruge din bærbare computer til at søge og konstant kamme gennem lister. De rigtige jobsøgningsapps kan hjælpe dig med at finde det rigtige job og kan hjælpe dig med at søge jobbet lige fra din iPhone eller Android.

Selvom det kan være lidt irriterende at indtaste dine oplysninger igen og igen, kan du holde meget af det, der er gemt på din telefon, for hurtigt at indtaste det, hvis du manuelt skal indtaste oplysninger, og derefter kan du vedhæfte et sagkyndigt udarbejdet CV for at øge dine chancer.

For at finde et nyt job skal du finde ud af om de bedste nye job hurtigere, og du skal anvende et CV, der vil skille sig ud. Disse gratis job apps kan hjælpe dig med at finde et godt stykke arbejde. Du kan også bruge vores to topvalg til at genoptage apps og tjenester for at sikre dig, at du skiller sig ud.

Bedste jobapplikationer til at finde et bedre job i 2018Her er de bedste jobsøgningsapps til at hjælpe dig med at finde et nyt job.

Faktisk Jobsøgning App

Standout Feature: Masser af jobannoncer og let at søge og få underretninger.

Den Indeed Job Search app er en af ​​de største ressourcer til at finde nye job. Uanset om du kigger i nærheden eller på tværs af et større område, er det en nem måde at finde job i dit ekspertiseområde. Når du kommer tilbage til appen, kan du se nye job, der kan være en god form, baseret på de tidligere job, du søgte efter.

Med appen Indeed Jobs kan du også oprette e-mail-meddelelser til nye job, så du kan finde ud af potentielle kampe, så snart de er sendt.

Applikationen Indeed Job Search kan gemme fortegnelser, du kan lide, og der er nogle job, du kan søge direkte på telefonen. Du kan også uploade et CV og sende det fra appen. Appen registrerer de job, du har ansøgt om.

Download appen: På iPhone | På Android

LinkedIn Jobsøgning

Standout Feature: Nemt at se en indvendig forbindelse baseret på LinkedIn.

LinkedIn Jobsøgning-appen skiller sig ud, fordi den kan trække i job, der kan være en god form, baseret på din LinkedIn-profil og på dine forbindelser på det sociale netværk. Du kan også manuelt søge, men med de data, det allerede har, kan du finde interessante stillinger, der kan være et perfekt match i løbet af sekunder.

Du kan også tjekke en boks på LinkedIn for at lade rekrutterere vide, at du tænker på et nyt job, hvis du vil have andre at se, at du ser. Husk en rekrutterer for dit firma kan også vide det her.

De grundlæggende værktøjer er gratis, men du kan også betale for en $ 24.95 pr. Måned Premium-option, der hjælper dig med at rangere dig selv mod andre kandidater, hjælpe dig med lønforslag og endda støde dig som en udvalgt ansøger på rekrutteringslister.

Download appen: På iPhone | På Android

Monster Jobsøgning fra JobR

Standout Feature: Tinder-style swiping at anvende med indbygget messaging.

Hvis du leder efter job i nærheden, matcher dette perfekt, og du vil hurtigt oprette interviews, er Monster Job Search-appen, der drives af JobR, dit bedste sted at starte.

Når du uploade et CV eller oprette en profil, kan du svinge gennem jobåbninger og anvende blot ved at skubbe til højre. Det er ligesom Tinder, men for et nyt job. App'en giver dig mulighed for at filtrere efter jobtyper og placering og løfter, at du kan få interviews hurtigere end nogen anden app.

App'en holder styr på dine meddelelser med arbejdsgivere lige inden for appen, og du kan fortsætte med at tale med potentielle arbejdsgivere indefra appen i stedet for at søge efter en email i en overfyldt indbakke.

Download appen: På iPhone | På Android

LiveCareer Ansøg

Standout Feature: Udfyld hurtigt online jobapplikationer og genoptag felter.

Med den gratis LiveCareer Apply app til Chrome kan du hurtigt udfylde op til 15 felter på jobapplikationer og online-CV'er, der kræver, at du indtaster alle dine oplysninger igen. Dette kan reducere den tid det tager at udfylde online jobansøgninger i halvdelen.

Du skal blot installere det gratis værktøj og derefter udfylde dine oplysninger i de medfølgende felter. Når du er på en jobansøgning, kan du autofyld alle de krævede felter. Dette er en kæmpe tidsbesparende, og det tager frustrationen ved at indtaste alle de oplysninger, du allerede har på dit CV.

LiveCareer Apply Tool fungerer på;

 • LiveCareer
 • Ja
 • Uhyre
 • Zip Recruiter
 • Glasdør
 • Snagajob
 • CareerBuilder
 • Terninger
 • LinkedIn
 • Forbinde
 • SimplyHired
 • USAJobs
 • Op

Værktøjet fungerer også på tværs af en bred vifte af online ansøgersystemer, som du måske støder på. Du vil stadig bevise jobansøgningen, inden du sender ind, da nogle websites muligvis ikke altid markerer felterne korrekt. LiveCareer Apply jobapp er en vigtig tidsbesparende til jobjægere.

Brug App: På Chrome

Forbinde

Standout Feature: Find svært at finde job.

Mens mange arbejdspladser bliver opført på store jobbrædder, er nogle af de bedste virksomheder at arbejde for, afhængige af mund til mund og kun udstationere jobbet på deres hjemmeside.

LinkUp scorer disse websteder for at hjælpe dig med at finde job, der ellers ville flyve under radaren. Der er ikke altid så mange lister, men du kan regelmæssigt finde over en million lister, og du kan få indsigt i job, som du måske ikke ellers finder.

Besøg webstedet: Forbinde

Kontakt

Standout Feature: Ansøg hurtigt og forbinde med arbejdsgivere.

Switch bruger et lignende swipe layout til JobR, og det giver dig mulighed for at oprette forbindelse med arbejdsgivere i appen. Når du vælger at forbinde med en arbejdsgiver, sendes dine oplysninger direkte til den person, der kan træffe beslutningen om at få dig til et interview, som strømlinerer processen.

Switch vil ikke vise dig job hos din nuværende arbejdsgiver og vil ikke vise dig dem. Der er mange filtreringsmuligheder for at finde job, der passer til din oplevelse, placering og hvad du vil gøre.

Download appen: På iPhone | På Android

SnagAJob

Standout Feature: Hurtig adgang til job med timearbejde.

Leder du efter et timeløb? Du kan bruge SnagAJob til hurtigt at finde og ansøge om lokale timepositioner. Dette omfatter deltids-, sæson-, sommer- og fuldtidsjob samt filtrering efter branche, så du kun kan se dem, der gælder for dig.

Når du tilmelder dig, kan du importere en masse oplysninger fra din sociale mediekonto, så det er let at komme i gang. Mange job giver dig mulighed for at ansøge med et enkelt klik. Dette er en meget fokuseret jobsøgningsapp til timeløn, og det er ikke den bedste pasform, hvis du søger at bryde ud af en times stilling, men for sæsonbetjening eller lateral bevæger det sig en god mulighed.

Download appen: På iPhone | På Android

Glasdør

Standout Feature: Få den indvendige scoop om potentielle arbejdsgivere.

GlassDoor giver dig mulighed for at se jobannoncer, og du kan også undersøge det firma, du søger at arbejde for. Dette værktøj kombinerer jobannoncer med feedback og vurderinger fra medarbejdere, så du nemt kan finde ud af, om du vil være i god form og hvad kulturen er som indefra.

Du kan se igennem jobannoncer, gennemse bestemte virksomheder, du måske har fundet andre steder eller bare se gennem lønoplysninger for at hjælpe dig med at udarbejde et interview.

Download appen: På iPhone | På Android

Bedste genoptag Apps & Tools

Alexey Taktarov, grundlægger af Resume.io tilbyder følgende råd. "Et velskrevet CV-indhold er bestemt ikke nok i disse dage. Undersøgelser viser, at en typisk HR / arbejdsgiver kun har 3-7 sekunder til at træffe en beslutning, så strukturen eller dit CV betyder noget. Vi tilbragte år på udkig efter perfekte genoptagelseslayouter, optimerede design og samling af tips til genoptagelse, interviewing af hundredvis af HR-ledere og jobsøgende med succesfuld erfaring. Jeg kan sige sikkert: det er næsten umuligt at få et dårligt CV med CV'er.

Resume.io

Resume.io er tilgængelig med en gratis plan, men de betalte versioner tilbyder flere muligheder, skabeloner og fleksibilitet, der starter ved $ 2,95 for en 7 dages prøveperiode, der fornyes til 19,95 dollar om måneden. Du kan også vælge en 6-måneders plan for $ 44,95 eller en 12 måneders plan for $ 74,95.

Glever

En anden mulighed er at bruge Glever, som er en genoptagelsesapp til iPhone og Android, der hjælper dig med at skrive et CV ved hjælp af kunstig intelligens. Dette er en gratis CV-app, der automatisk udfylder et professionelt udseende CV, når du begynder at skrive om din position og din oplevelse.

Hvis du leder efter en måde at tjene flere penge, mens du er på udkig efter et bedre betalende job, så tjek de bedste apps til at tjene penge, som er angivet nedenfor. Du kan også få dine penge til at vare længere med de bedste budgetapps.

19 bedste apps til at tjene penge i 2019

Google Udtalelsesbelønninger - Tjen penge ved at besvare spørgsmål


Du kan tjene penge på besvarelse af spørgeskemaundersøgelser på din smartphone med Google Opinion Rewards. Også kendt som Google Surveys af mange brugere, belønner denne gratis app dig for at dele din mening. Dette fungerer på iPhone og Android, men den bedste måde at tjene penge på er på iPhone.

Et medlem af Gotta Be Mobile-holdet tjente over $ 100 med Google Opinion Rewards. Alt du skal gøre er at besvare spørgsmål, og du tjener hvor som helst fra en 10 cent til en dollar. Du kan også besvare Google Survey Rewards undersøgelser i butikker for virkelig at tjene flere penge.

De penge, du laver, fungerer for Google Play-kreditter på Android, som du kan bruge til at købe apps, film, bøger og endda bruge på app-køb til spil som Clash of Clans uden at bruge dine penge.

iPhone brugere får krediten sendt til PayPal, når de har en balance på $ 2, hvilket kan ske hver anden eller tre uger afhængigt af hvor mange undersøgelser du kvalificerer dig til. Det er nemt at tjene, når du starter, men undersøgelser kan blive mindre hyppige, mens du går.

Download Google Udtalelsesbelønninger til Android og Google Udtalelsesbelønninger til iPhone.