6 Bedste iPhone 6s Wallet Cases - Artikler

6 Bedste iPhone 6s Wallet Cases

Apple havde en travl uge med meddelelsen om den helt nye iPhone 6s og iPhone 6s Plus, og nu hvor den nye telefon kommer snart, har fremtidige ejere et godt tilfælde at beskytte det. Indstillingerne er næsten ubegrænsede for iPhone-ejere, men dem, der vil have ekstra funktioner fra en sag, vil gerne tjekke disse seks iPhone 6s tegneboks tilfælde.

At vælge en sag for en helt ny $ 700 iPhone 6s er ikke en nem opgave, og de fleste købere søger noget, der tilbyder mere end din typiske beskyttelse. Som følge heraf vælger mange købere at få tegnebøger, sager med indbyggede kickstands og mere.

Læs: Apple iOS 9 Review

Den nye iPhone 6s og 6s Plus vil begynde at ske inden for knap to uger, der er tilgængelig den 25. september, og købere vil gerne have en fancy sag klar og venter på at sætte på med det samme. Sidste år har vi beskrevet 11 fantastiske iPhone 6-tilfælde, som alle vil fungere sammen med de nye iPhone 6'er, da det er næsten samme størrelse, men nedenfor er nogle af de bedste iPhone 6s-tegneboksetasker til rådighed lige nu.Som forventet ser den nye iPhone 6s nøjagtig den samme som sidste år. At være en "s" -model handler om ændringer på indersiden og ikke på ydersiden. Og mens det modtog et meget forbedret 12 megapixel kamera, 3D Touch og en mere holdbar aluminiumsramme for at forhindre bøjning, har telefonen stadig den samme størrelse og form. Dette betyder, at iPhone 6-sager vil fungere sammen med iPhone 6s.

Men de, der skifter fra en iPhone 5s til den nye 6s, eller fra Android, vil gerne beskytte den lyse 4,7-tommer eller 5,5-tommers Retina iPhone 6s og 6s Plus. Dråber kan stadig revne den store skærm eller ridse aluminiumet, så det er en god ide at beskytte telefonen mod daglig slitage.

At være en af ​​de mest populære telefoner på planeten, alle gør en sag til iPhone 6'erne, men i stedet for at bladre gennem sider med billige muligheder, kan du se vores liste nedenfor for seks store tilfælde, der også indeholder indbyggede tegnebøger for at gøre livet nemmere.

CM4 Q-Card-sag


Q-Card sagen vist ovenfor er min sandsynligvis min favorit iPhone 6s tegnebog sag af nogle få grunde. For det første har jeg brugt dem tidligere i iPhone 5, Galaxy S5 og i øjeblikket med min iPhone 6 og Galaxy S6, og de er fremragende tilfælde. Så vigtigst er det ikke en typisk flip case. Dette gør CM4 til et attraktivt tilbud ud af porten. For det andet er det lavet af en holdbar letvægtsplastik, der beskytter skærmen og kameraet, men så afsluttes med premium faux-læder-design til tegnebogen.

Soft-touch gummi design er behagelig og nem at holde, som også kurver rundt om siderne og beskytter kameraets linse og storskærm. Det er et fantastisk design, der kan holde 3 kreditkort plus nogle kontanter. Den leveres i fem forskellige farver til prisen under, samt en premium ægte læder brun mulighed for $ 59.

CM4 iPhone 6s Tegnebog Taske - Køb for $ 39.99