De bedste Galaxy S10 + skærmbeskyttere - Artikler

De bedste Galaxy S10 + skærmbeskyttere

Hvis du vil beholde den store 6,4-tommers skærmskærm, er disse de bedste Galaxy S10 + (Plus) skærmbeskyttere tilgængelige lige nu. Og ja, ultralyds fingeraftryksscanneren vil stadig arbejde med de fleste beskyttere. På den måde vil din skærm forblive fin, ny og ridsefri.

Galaxy S10 + skærmbeskyttere kommer i et par forskellige stilarter og holdbarhedsniveauer. Fra din typiske billige film til stærkt hærdet glas. Vi har fundet nogle priser under $ 8, hvilket er meget billigere end $ 200 +, du vil bruge til at erstatte en splittet skærm. Mere anerkendte muligheder fra populære mærker koster op på $ 30.Før vi begynder, er det vigtigt at nævne, at Galaxy S10 faktisk leveres med en skærmbeskytter forudinstalleret fra Samsung. Det er både en god ting og en dårlig ting. Det er godt, da du ikke har brug for en med det samme, men det er dårligt, fordi det er et tegn på, at regelmæssige billige muligheder fra Amazon måske ikke fungerer meget godt med ultralyd fingeraftryksscanneren. På den ene eller anden måde,lade være med Træk det af, når du får din telefon.

Du kan ikke have nogen bobler eller huller på skærmen, hvilket ofte er et problem på buede kanter, ellers kan sensoren muligvis ikke fungere. Vi så endda ét mærke skåret ud en cirkel i glasset for at rumme denne fingeraftrykssensor. Vi ved ikke, hvor godt de alle gør eller virker ikke, indtil Galaxy S10 + udgivelsesdato den 8. marts, og vi tester nogle selv.

For øjeblikket er din bedste indsats en film eller plast skærmbeskytter, indtil vi kan teste flere hærdede glasindstillinger. Når det er sagt, garanterer det populære Whitestone Dome Glass sin beskytter perfekt med Galaxy S10 serien.

Selvom du planlægger at bruge en Galaxy S10-sag, anbefaler vi stadig at købe en skærmbeskytter for at holde telefonen og skærmen sikker fra livets daglige farer. Så her er de bedste tilgængelige hidtil. Vi opdaterer denne liste, da vi lærer mere, tester mere og verificerer, hvilke der fungerer og passer bedst.

Whitestone Dome Glass UV-sæt


$ 50,00 fra Amazon

Vores vigtigste anbefaling til den bedste Galaxy S10 Plus skærmbeskytter er Whitestone Dome Glass. De har været nr. 1 i de sidste mange år, hvis du har en Galaxy-telefon. Plus, de er det eneste firma, der garanterer at produktet fungerer sammen med S10.

Du lægger din Galaxy S10 + i en nem installationsbakke, fastgør den på plads og dryp det "flydende klæbemiddel" på skærmen. Derefter skal du helt let falde den hærde glasskærmbeskytter på plads med justeringsbakken.

Herfra bruger Whitestone's Dome Glass kits patenteret teknologi og ultraviolette lys til CURE skærmens beskytter til din telefon. Og hidtil hævder de sig at være den eneste hærdet glasskærmbeskytter, som fungerer sammen med Samsungs ultralyds fingeraftrykssensor inde i displayet. Det er dyrt, men de passer bedst og er nemme at installere.

Få en til $ 50 eller en 2-pakke til $ 70. Det er meget, men det er værd at beskytte en $ 1.000 telefon.

Køb en nu fra Whitestone