16 Bedste Fitness Apps til 2019 - Artikler

16 Bedste Fitness Apps til 2019

De bedste fitness apps og de bedste træningsprogrammer kombinerer for at hjælpe dig med at komme i form som 2019 starter. Vi vil fokusere på fitness apps, der kan holde dig fokuseret og hjælpe dig med at holde styr på, selv når du ikke vil flytte. Derudover har vi afrundet de bedste træningsprogrammer, så du kan tilføje variation til dine træningsprogrammer og træningsrutiner, så du ikke keder dig.

Fra de egentlige fitness- og træningsprogrammer til apps, der hjælper dig med at holde med dine mål, er disse fitness-hjælpemidler, som kan gøre forskellen mellem at komme i form og falde tilbage i dårlige vaner. For 2018 fjerner vi pakken fra listen, da firmaet har lukket butik. Vi vurderer nye muligheder, når vi arbejder på at komme tilbage i form nu, at foråret er næsten her.

Vi fokuserer ikke på de bedste vægttabs-apps i denne roundup. I stedet ser vi på de apps, der kan hjælpe dig med at fokusere på dit fitness og træning. Fra motivation til fitness sporing og træning hjælpe, at selv indeholder en personlig træner dette er dit hjem for de bedste Android og iPhone fitness apps.De bedste fitnessapplikationer og de bedste træningsprogrammer, du kan downloade.

Fitness trackers er nyttige, og kalorieregning er vigtig, men din træningsstrategi er også en vigtig del af din generelle sundhed og fitness.

At finde tid til træning er hård, så vi har tilføjet fitness apps som 7 minutters træning, der kan hjælpe dig med at gøre fremskridt hen imod bedre sundhed hver dag, selvom du kun har et par minutter derhjemme.

Mere avancerede fitnessapplikationer vil lede dig gennem mere intense aktiviteter og arbejde i andre øvelser. De bedste træningsprogrammer hjælper dig også med at finde nye områder at fokusere på i gymnastiksalen eller i hjemmet. Nogle af de bedste træningsprogrammer kan endda tage højde for dine seneste træningsprogrammer og aktivitetsniveauer for at foreslå en fokuseret træning, der er målrettet mod et område, du har ligget på.

Uanset om du lige er kommet i gang, eller du er på udkig efter det næste skridt, her er de bedste fitnessapps til iPhone og Android;

 1. Fitbit Coach
 2. Aaptiv
 3. 7 minutters træning
 4. Cyclemeter
 5. Nike + Run Club
 6. Endomondo
 7. Fitbit
 8. myfitnesspal
 9. Strava
 10. Sweat med Kayla - Bikini Body Workouts & Exercise
 11. Kører for vægttabs træning og måltidsplaner
 12. Sofa til 5K (C25K)
 13. Walking for vægttab
 14. Beachbody på efterspørgsel
 15. Sworkit
 16. JEFITWorkout App


Mange af de bedste fitness apps er gratis at downloade og gratis at prøve, men du vil opdage, at der er mange fitness- og træningsprogrammer, du skal købe, eller som kræver et abonnement for fortsat brug.

Fitbit Coach

Fitbit Coach er en personlig træningsprogram, der giver dig mulighed for at få fat i din digitale træner, når du er klar til træning, og når du har brug for ekstra motivation. Dette er bundet til Fitbit og fungerer fint med en Fitbit på dit håndled, men du behøver ikke brug for en Fitbit til at bruge den. Det virker også lige på din iPhone eller Android og endda i de fleste browsere.

Fitnessprogrammerne udvikler sig, når du udvikler dig, og du kan arbejde rundt med din træning så kort som 7 minutter og så længe som 60 minutter. Du får vælge mellem flere træner, der passer til din stil.

Du kan bruge Fitbit Ionic til træning uden din telefon, eller du kan kun bruge coaching til lyd for at holde dig i top. Der er kropsvægt træning og også fitbit radio.

Fitbit Coach er $ 39,99 for et års abonnement.