Apple Thanksgiving Day Udfordring: Tyrkiet Trot 5K Apple Watch Special - Artikler

Apple Thanksgiving Day Udfordring: Tyrkiet Trot 5K Apple Watch Special

Der er en anden grund til at deltage i en Tyrkiet Trot og køre en Thanksgiving Day 5K, mens du bærer din Apple Watch. Der er en ny aktivitetsudfordring for Apple Watch, der åbner en speciel iMessage-klistermærke.

Du skal køre eller gå 5K, det er 3,1 miles, på Thanksgiving Day ved hjælp af Workout App eller en app, der forbinder til Health app.

Sørg for, at du tænder træningsprogrammet, ellers tæller det ikke. Du kan muligvis låse op dette, mens du løber rundt i køkkenet for at forberede måltiderne, men uret måler afstand, ikke kun træningen du får under madlavning. Du kan også tænde dette, mens du handler med Black Friday og Thanksgiving Day-tilbud for at låse den op.Tjen en special Activity Challenge medalje og et iMessage-klistermærke, når du kører en 5k på Thanksgiving Day.

Thanksgiving Day 5K kørsler og vandreture bliver stadig mere almindelige med kalkun tema begivenheder, der ofte annonceres som en Tyrkiet Trot.

Dette er første gang, vi har set, at Apple tilbyder en særlig kontekstuelle aktivitetspris på Apple Watch. De fleste af priserne er baseret på striber og personoplysninger. I øjeblikket er dette kun tilgængeligt for brugere i USA

Når du har afsluttet Thanksgiving Day Activity Challenge, åbner du et klistermærke i iMessage-appen, som du kan sende til andre. De behøver ikke at fuldføre dette for at låse det op, så du kan snakke eller motivere dine venner.

I iPhone Activity-appen kan du se en komplet beskrivelse af Apple Watch Activity Challenge, der læser;

Tjen denne særlige præstation på Thanksgiving Day den 24. november, når du gennemfører en walk, løbe eller kørestol træning på mindst 5k (3.1mi) i Apple Watch Workout-appen eller en app, der registrerer disse træningsprogrammer i iPhone Health App. Du vil også tjene en særlig Messages app klistermærke!

Ordlyden af ​​dette gør det lyder som om du kunne bruge en iPhone app til at spore din kørsel og låse op så længe den trækker træningslængden ind i iPhone Health appen, men det er ikke helt klart.

11 bedste vægttabsapplikationer for at tabe sig i 2019

Tab det vægttab AppTab Det er et gratis vægttab app til iPhone og Android, der hjælper dig med at opnå bæredygtigt sundt vægttab. Dette værktøj indeholder en app samt en hjemmeside, så du kan se dine oplysninger på din computer også.

Du kan oprette forbindelse til folk, dine forskellige enheder og fødevareoplysninger, der hjælper dig med at tabe dig med klare beslutninger. Lose It hjælper dig med at oprette en personlig vægttabsplan med mål, der inkluderer målvægt samt total wellness og fitness.

Appen indeholder adgang til en verificeret fødevaredatabase, der hjælper dig med at spore dine kalorier med let søgning eller tilføje tilpassede fødevarer, og du kan dele opskrifter. Du kan også scanne en UPC for at tilføje mad.

Tab Det forbinder til andre apps som RunKeeper, Nike + og en række enheder og skalaer, der hjælper dig med at spore alle dine fitnessdata nemt og intelligent. Du kan skabe mål med en gruppe venner, udfordre venner eller dig selv og få support fra gruppen til at holde styr på.

  • Tab det til iPhone og iPad
  • Tab det til Android
  • Tab det

Tab Det er gratis, med en præmie på $ 39,99, der indeholder meget mere sporing, måltidsplanlægning og andre opgraderinger.