9 grunde til at købe Xbox One i 2019 og 3 grunde til ikke - Artikler

9 grunde til at købe Xbox One i 2019 og 3 grunde til ikke

Xbox One S og Xbox One X er gode spillekonsoller til at købe i 2019, men du kan blive fristet til at vente på den diskløse Xbox, den næste Xbox eller skifte til PS4 Pro.

Microsoft tilbyder mange fantastiske funktioner i Xbox One S og Xbox One X, der giver dig mulighed for at spille med HDR på begge konsoller og masser af strøm, så du kan spille i 4K på Xbox One X.

I 2019 kan du købe Xbox One S til $ 299 og Xbox One X til $ 499, som begge giver en masse værdi og sjov. Du kan bruge de bedste Xbox One X-tilbud og de bedste Xbox One S-tilbud for at spare endnu mere. Du kan endda købe en på en betalingsplan med Xbox All Access. Hvis du tænker på at købe Xbox One i 2019, har vi grundene til, at du skal tage springet og grundene til, at du skal se på PS4 eller PC Gaming i stedet.

Xbox One er fem år gammel, men takket være massive opdateringer er systemet stadig frisk og der er masser af spil at lege og tilbehør til at opgradere din spiloplevelse.

Helt ærligt er det den bedste tid til at købe Xbox One, med kun nogle få grunde til at springe over det.

Xbox One S og Xbox One X tilbyder tonsvis af værdi$ 229,00 fra Amazon

Xbox One s og Xbox One X er meget forskellige fra den originale Xbox, der blev lanceret tilbage i 2013. Der er nye funktioner, og når det kommer til spil og underholdning, er det svært at slå den værdi, du får fra en $ 299 Xbox One S.

Du kan endda finde Xbox One S-tilbud, der reducerer prisen til $ 199. Vi har set, at Xbox One X-tilbud reducerer $ 100 fra prisen på den mere kraftfulde model. Du kan også købe en masse forskellige Xbox One S-pakker, der omfatter mindst et spil, der starter med $ 249.

Både Xbox One S og Xbox One X understøtter HDR-spil og spiller alle Xbox One-spil. Du får også adgang til tonsvis af Xbox 360 og endda nogle ældre Xbox-spil takket være bagudkompatibilitet.

Udover spil kan du bruge Xbox One til at se Netflix, Hulu, Fox Sports Go, HBO, Showtime og tonsvis af andre underholdningsapps, der giver dig mulighed for at opgradere dit underholdningscenter samt opfylde dine spilbehov.