7 Apple Watch 4 Pre-Order Tips & Tricks - Artikler

7 Apple Watch 4 Pre-Order Tips & Tricks

Apple Watch 4 pre-orders starter fredag ​​den 14. september, selvom du nok bør tænke på det som torsdag aften, da de starter som super tidligt på dagen.

Apple bekræftede Apple Watch forudbestillingstid kl. 12:01 Pacific, 3:01 AM Eastern. Du vil blive ope sent, eller komme op midt om natten, hvis du vil forudbestille de nye iPhone-modeller.

Hvis du ønsker at få en bestemt Apple Watch Series 4-model eller -farve, kan du blive op sent, men det garanterer endda ikke dig, du ønsker. Vi er her for at hjælpe dig med de tips, du har brug for at få Apple Watch 4, som du vil have, og for at sikre, at du får din forudbestilling placeret hurtigt, så du kan komme tilbage til sengs.

Læs: Grunde til at forudbestille Apple Watch 4 & Grunde til ikke

Denne vejledning viser dig de metoder, vi har brugt til at score de Apple Watch-modeller, vi har ønsket på dag et. Apples ordresystem vil blive understreget med iPhone XS-ordrer, så du vil gerne bruge disse tip for at sikre, at du får Apple Watch, du vil have denne måned.

Favorit den Apple Watch Model, du vil have


Apple Store-appen til iPhone giver dig mulighed for at se igennem alle Apple Watch-modellerne lige nu, og det gør hjemmesiden også.

Når du finder en eller to modeller, du ønsker, kan du yndre dem i appen, så du hurtigt kan komme til dem, når Apple Store kommer tilbage online.

Dette vil hjælpe dig med at få den mulighed du ønsker uden at spilde tid på at finde siden, vælge størrelsen, vælge farve- og båndkombinationen og derefter tilføje den til din indkøbsvogn.

Du kan oprette flere favoritter og gemme dem for hurtig adgang, når du kommer online sent om aftenen.