2018 Mazda CX-3 Review - Artikler

2018 Mazda CX-3 Review

2018 Mazda CX-3 er en meget flot subcompact crossover, der vinder adskillige små opgraderinger til 2018. Dette er sjovt at køre, giver en god fleksibilitet, komfortable sæder og en god samlet ride. Ny i 2018, får du standard automatisk nødbremse for at hjælpe dig med at undgå nedbrud ved lave hastigheder.

Samlet set er dette et meget godt køretøj, men bagsædet er ikke meget rummeligt og midterarmlænets placering er ikke ideel. Du skal også viderebringe Android Auto og Apple CarPlay. Hvis du kan komme forbi disse mindre mangler, giver sikkerhedsklassifikationerne, god brændstoføkonomi og sjov køreoplevelse 2018 CX-3 en vinder for mange købere.

2018 Mazda CX-3 byder på små opgraderinger i år, og starter med 20,110 dollar, og har mange af de forbedringer, der gjorde det godt i 2017. Vi testede 2018 CX-3 Grand Touring med All Wheel Drive, der er $ 26.415 før muligheder og destinationer gebyrer.

Vi anbefaler at opgradere til Touring trimmen, som får blind spot overvågning, evnen til at låse og låse op dørene med dine nøgler i lommen og andre opgraderinger.

2018 Mazda CX-3The 2018 Mazda CX-3 er en sjov lille crossover, der håndterer stor, tilbyder mange muligheder og har en opdatering, der kommer i 2018 for CarPlay og Android Auto.ProsSpirited, sjov kørsel. God håndtering og ride. Meget godt brændstof Economy.Stylish design.ConsCramped back seatLimited fragt room.Annoying center armrest.4Lær mere på Mazda

Er 2018 Mazda CX-3 en god crossover

2018 CX-3 er en meget god subcompact crossover. Det er sjovt at køre, kører meget godt og det har nok plads til mine daglige behov. Det er ikke ideelt, hvis du går ned for at hente fire voksne rundt på lange ture på grund af et trangt bagsæde, men for børn eller kortere ture fungerer det meget godt. Lastrummet er begrænset af køretøjets størrelse, men du kan folde sæderne ned for at få mere plads, når du skal hente noget til et projekt eller en bagage. Du får ikke Apple CarPlay eller Android Auto nu, men det kommer som en opdatering til Mazda Connect-systemet i 2018.

2018 Mazda CX-3 Performance & DrivingMazda ved, hvordan man laver biler, der er sjove at køre, og CX-3 er en chip fra den gamle blok. Denne crossover er spirited, zippy og sjov at tage gennem hjørner. Ja, det er en lille crossover, der skal tage dig til arbejde og måske hale børn og lidt fragt rundt, men du behøver ikke at slå sig ud for kedeligt for at få det gjort.

Alt i alt får du en god tur, selv om du vil føle støder på ujævne veje mere end i nogle konkurrerende biler, fordi CX-3 leveres med en sportslig suspension, der hjælper dig med at få en bedre følelse af vejen og er en del af det, der leverer det sjovt køreoplevelse, der løbende trækker os tilbage til Mazda.

Selv om dette ikke er en super hurtig bil, har den nok lynlås til at komme dig ind i trafikken, på tværs af et kryds eller hurtigere på motorvejen. Det er også masser af sjov på backroads takket være de generelle sjove køreegenskaber. Når du tester dette, giv det lidt ekstra gas og tag et par hjørner med fart. Hvis du kan lide hvad du føler, vil du vide, at dette er bilen til dig.

Vores AWD udstyret 2018 CX-3 Touring kommer med et EPA skøn over 27 by og 32 motorveje, og det er temmelig tæt på det, vi oplevede. Du får lidt bedre brændstoføkonomi med FWD. Dette er en god pasform til segmentet.

2018 Mazda CX-3 Design & Interiør2018 CX-3 er en stilfuld bil med et meget flot udseende. Du ved helt sikkert, at det er en Mazda med et kig på gitteret og linjerne, der skubber dramatisk ned langs siden. Det er en $ 20.000 bil, der ligner en dyrere model takket være den opmærksomhed Mazda betaler til ydersiden. Stilen er bare fed nok uden at forsøge at gøre for meget til en lille crossover.

Indenfor fører og passager har komfortable siddepladser med masser af plads. Bagsædet er lidt trangt, hvilket er en afgang du gør for at gå med en mindre køretøjsstørrelse. Den accent trim i hele dash og center konsol hjælper klassen op i interiøret. Premium-pakken på vores Grand Touring tilføjede et 6-vejs strømdrevstol med lændebøjle, opvarmet rat og førerpladsens positionshukommelse samt sikkerhedsfunktioner.En frustrerende del af interiøret er centrumarmlen, som er i vejen, uanset hvor du har det. Når resten er nede, blokerer beholderne, men hvis du lægger det op, så du har adgang til bægerholdere, rammer din albue det, når du flytter din arm tilbage for at få fat i kopholderen. Vi er alle for at begrænse cupholder placering og gøre ofre i MX-5, men det føles som et tilsyn på CX-3. Med armlen opblokerer den også udsigten fra bagsædet til forsiden.

Cargo kapacitet er begrænset, men der er nok til dagligvarer eller lidt bagage. Fold sæderne ned, og du har nok plads til større pakker eller små DIY projekter.2018 Mazda CX-3 Tech & Safety

2018 Mazda CX-3 leveres ikke med Apple CarPlay eller Android Auto, men det vil få støtte til disse i 2018 gennem en opdatering til Mazda Connect-systemet. Vi hørte først om denne opdatering med 2017-modellen, og Mazda re-itereret løftet i denne uge på LA Auto Show. Der er ingen præcis timing, men hvis du køber denne model, får du opgraderede funktioner i 2018, som vil tilføje disse vigtige bilfunktioner.

Mazda Connect er et godt system, der er let at bruge, men i sidste ende glæder vi os til supporten til CarPlay og Android Auto. Med Mazda Connect kan du bruge berøringsskærmen, eller du kan bruge en opkaldsstyring, der findes på midterkonsollen. Vi vælger touch kontrol på 7-tommers skærm. Du får Bluetooth-støtte til opkald og streaming af musik. 7-talet Bose-systemet er bedre end gennemsnittet i en bil i dette prisklasse, men det forlod os, der ønskede lidt mere dybde.Ud fra et sikkerhedssynspunkt kan du få et stort antal nøglefunktioner, men du finder dem ikke på base Sport-modellen. Hvis du opgraderer til Touring eller Grand Touring, får du Blind Spot Monitoring standard med bageste kryds trafik alarm. Standard på alle modeller er autonom nødbremsning, som kan hjælpe dig med at undgå lavhastighedskrascher.

Vi anbefaler den 1.435 Premium-pakke, der tilføjer indvendige opgraderinger samt skal have sikkerheds- og bekvemmelighedsfunktioner, herunder radar cruise control, lane afgang advarsel, trafik tegn genkendelse til heads up display og fjernlys kontrol. Radarfartskontrollen holder din bil i en afstand fra trafikken foran dig uden at skulle justere din cruise control hastighed manuelt flere gange. Automatisk høje bjælker dim, når trafikken nærmer sig og sporvognafgang vil advare dig, når du er ved at forlade din bane.

Alt i alt får du et godt sæt sikkerheds- og bekvemmelighedsfunktioner med Premium-pakken, og det er et must-have med Grand Touring trim niveau.

Du har brug for disse 10 skal have bilfunktioner: Find ud af hvorfor

Smart Cruise Control


Har du hader til konstant at justere din cruise control eller give op på fartpilot på grund af trafik eller på grund af en chauffør foran dig, der holder skiftende hastighed? Du har brug for et smart cruise control system.

Smart cruise control går af mange forskellige navne. Du kan se den opført som Radar Cruise, Adaptive Cruise eller Intelligent Cruise Control. Uanset hvad det kaldes, vil det give dig mulighed for at indstille din cruise control og derefter forblive med strømmen af ​​langsommere trafik.

Her er hvorfor vi elsker det og hvorfor du har brug for det. Du kommer på motorvejen og sætter krydstogtet på 76 miles i timen. Du indstiller også den afstand du ønsker mellem dig og bilen foran dig. Der er typisk tre eller fire indstillinger, så du kan være tæt eller holde meget plads. Nu skal du bare styre og din bil vil gå 76 km i timen, når trafikken tillader det, eller der er ingen foran dig. Når nogen er foran dig, går du 73 mph, og bilen sænker automatisk for at holde dig den afstand, du vælger fra bilen. Dette er uundværligt i trafik og på lange vejreture.

Ikke alle smarte cruise control systemer er de samme. Nogle arbejder i alle hastigheder, mens andre kun arbejder over en bestemt grænse. Nogle systemer kan bringe dig til et fuldstændigt stop i trafikken og derefter genstarte, uden at du behøver at røre ved en pedal.

Du kan finde adaptiv cruise control på biler så billigt som $ 18.500 som Toyota Corolla, og som en mulighed for mange biler under $ 30.000. Selv på dyrere biler kan du have brug for et højere trimniveau eller en speciel pakke for at få denne funktion.