2018 Kia Sedona Review - Artikler

2018 Kia Sedona Review

I en SUV-fyldt verden er minivanen stadig den bedste mulighed for mange familier, og Kia Sedona er en fristende løsning.

Fra $ 27.000 og tilgængelig med førsteklasses plads til den anden række i $ 42,000 SXL Trim-niveauet, er der mange muligheder for at hjælpe dig med at tilpasse 2018 Kia Sedona til at passe til dit liv og din familie.

2018 Kia Sedona er uændret fra 2017 modellen. Den er tilgængelig med syv eller otte passagersædekonfigurationer, og du kan få den med to soltag.

Er 2018 Kia Sedona en god minivan?

Dette er især tilfældet med Sedona SXL trim niveau, der omfatter en valgfri mellemreste opgradering, der omfatter stole, der hviler, springer ud lår hviler og tilbyder en nakkestøtte, der tilpasser sig til at levere den perfekte lounging position for lange road trips. Du kan ende med at sætte et barn i forsæderne og tage en af ​​dem selv.

2018 Sedona gør alle standard minivanopgaver godt, med rigeligt plads til passagerer, et dybt rum bagtil til bagage og fragt, masser af opladningsporte i hele bilen, og den leveres komplet med Apple CarPlay & Android Auto-support foran.

Du finder tilgængelige sikkerhedsfunktioner som Blind Spot Detection og Forward Collision Warning sammen med andre sikkerheds- og teknologiske muligheder.

Fangsterne, der holder 2018 Sedona tilbage fra ægte storhed, er den brutale brændstoføkonomi, og de førsteklasses pladser i anden række er ikke designet til nem fjernelse, hvis du skal bruge minivanen til at transportere masser af gods. På lavere trim niveauer får du glide og studer sæder, der bringer den anden række op til bagsiden af ​​førersædet, når du har brug for mere plads, og dette er en mulighed på SXL, hvis du har brug for pladsen over komfort i anden række.

Honda Odyssey leverer 6 mpg mere end Sedona SX Limited, og Chrysler Pacificas Stow & Go siddepladser gør lasten til at trække en brise.2018 Kia Sedona ReviewThe 2018 Kia Sedona pakker i mange flotte funktioner til føreren og passagererne, men det kontrollerer ikke alle de kasser, som konkurrencen gør. Hvad du vil elske Masser af strøm fra V6 engineApple CarPlay, Android Auto og handy tech featuresFirst Class siddepladser og opgraderet interiørGod sikkerheds score og tilgængelige sikkerhedsfunktionerWhat Needs WorkLower brændstoføkonomi end konkurrencenDet kan ikke nemt fjerne førsteklasses pladser eller stuvning for last4Lær mere på Kia

Kørsel 2018 Kia Sedona

2018 Kia Sedona er rart at køre takket være en kraftfuld V6-motor, der giver dig mere end nok strøm og pep til at komme rundt i byen, slå ind i trafikken og komme op til motorvejshastigheden.

Glem motorens vibrationer og irriterende støj fra de minivans du voksede op i, dette er en mere raffineret oplevelse. Sedona er gearet til komfort og det leverer det med evnen til at opsuge de fleste bump i din tur. På dårlige veje med høje hastigheder kan det ikke helt holde op med bumpene.Kia Sedona har masser af magt og håndterer godt for en minivan, men brændstoføkonomien er ikke helt op til konkurrencen.

Håndtering er god, og selvom du er i et minivan, er manøvredygtighed ikke et problem. Styringen gør det nemt at navigere tæt på parkeringspladser og skole afhentningszoner.

Den største ulempe er brændstoføkonomien. 2018 Sedona SXL er vurderet til 17 mpg by, 22 mpg highway og 19 mpg kombineret. Det er 6 mpg mindre end Honda Odyssey.

2018 Kia Sedona Interiør & EgenskaberKia Sedona SXL ser skarpt ud og er fyldt med funktioner.

2018 Kia Sedona har plads til syv passagerer, men du kan få en valgfri otte passagerskonfiguration, der sætter et aftageligt tredje sæde i anden række. Med tri-zone klimaanlæg kan du holde alle behagelige.

Sedonas forsæder er meget komfortable og giver et behageligt sted at sidde for lange vejreture uden konstante stop at strække. Valgfri opgradering omfatter 8-vejs strømjusteringer på forsæderne, opvarmede og afkølede forsæder og et opvarmet rat, der giver en meget fornøjelig oplevelse.Forsædet er behageligt, kontrollerne er altid i rækkevidde, og der er anstændige mængder opbevaring.

I den anden række kan du sætte tre med den valgfrie otte passageropsætning. Jeg testede SXL med Prestige-pakken, der sætter to førsteklasses kaptajns stole i anden række. Disse glider ikke og stiger som de andre Sedona-sæder, men de prioriterer komfort. Disse sæder ligger tilbage, inkluderer en pop-out benstøtte og en justerbar nakkestøtte. Det er en episk oplevelse for dine børn, og når det kombineres med pop-up skærmen og den anden soltag, kan det hjælpe med at afværge "Er vi der endnu?" Råber nogle få miles. Der er valgfri opvarmet andet række sæder.

Du kan også vælge Nappa læder sæde trim i hele kabinen for en højere ende føler. Selv på indgangsmodellerne føles kabinen ikke billig, og det er et elegant udseende på toppen af ​​linjen SXL trim. Jeg elsker knapperne på passagersædet, der gør det nemt for føreren at flytte stillingen.

Den tredje række af Kia Sedona er stram for voksne, men det vil håndtere unge børn nemt. At komme ind og ud af den tredje række er let nok, selv med de førsteklasses siddepladser i anden række.Børnene vil elske førsteklasses siddepladser i anden række.

Når det kommer til last, kan jeg godt lide den dyb rygsektion, der er perfekt til dagligvarer eller bagage, når sæderne er i brug. Det valgfrie fragtnet er den bedste $ 50 opgradering, du kan tilføje til din minivan. Den rummer dagligvarer og andet udstyr og afbryder hurtigt, når du skal trække anden last. Lommelygten, der sidder bagud, er en praktisk tilsætning. Håndfri løftehøjde er temmelig glat. Bare stå ved minivans bagside med nøglen i lommen, og den åbnes automatisk. Ingen fod vinker nødvendig.

Den tredje række støder ind i dette rum til et plant gulv, når du skal trække mere gods. Førsteklasses pladser fjernes ikke let, hvilket vil begrænse lastekapaciteten, men standardglideren og stuvningen sidder bevæger sig til minivans front for at åbne mere plads til lasten. Honda Odyssey tilbyder mere lastrum, men anden række sæder skal fjernes.2018 Kia Sedona Tech & Safety

Afhængigt af det trimniveau, du vælger, får du en 5 ", 7" eller 8 "touchscreen i 2018 Sedona. På de 7-tommers og 8-tommers skærme får du også support til Apple CarPlay og Android Auto. Disse funktioner og andre opgraderinger gør 2018 Kia Sedona EX trim-niveau til det søde sted for de fleste købere.

De 7-tommers og 8-tommers skærmbilleder er lette at se, knapper er nemme at finde og generelt er dette et meget nyttigt infotainment system. Alle modeller omfatter Bluetooth-forbindelse til streaming og til telefonopkald.Kia Sedona omfatter Apple CarPlay og Android Auto support.

Der er masser af USB-porte til opladning, og i SX- og SXL-trimmerne er der en 110V strømforsyning i midterkonsollen. På SXL er en anden inverter placeret i bagagerummet, og du kan tilføje dette som en mulighed på SX-trimmen.

Det mangler nogle af de højteknologiske muligheder som et bagsæde kamera, intercom og party playlist funktioner, som du kan finde på Honda Odyssey, men det er veludstyret.

2018 Kia Sedona modtog en femstjernet sikkerhedsvurdering fra NHTSA, og den indeholder mange tilgængelige sikkerheds- og bekvemmelighedsfunktioner. Der er fulde LATCH barnesædeforbindelser på fire af sæder bagved.

Et bagfra kamera er standard på alle trim niveauer. Parkeringsassistance sensorer er tilgængelige som en option på LX og standard på de højere trim niveauer. Du kan få en surround-skærm på SX og den er standard på SX Limited.

Andre sikkerhedsfunktioner som Autonome Nødbremsning, Videresend Kollisionsadvarsel, Vejafgangsadvarsel, Blind Spot Detection, Korstrafik Alarmer og Smart Cruise er valgfri på LX, EX og SX. Disse er standard på SXL trim niveau vi testede. Smart Cruise fungerer meget pænt, ligesom Blind Spot Detection. Surround View og Parking Assist gør det nemt at komme ind og ud af stramme rum.

Hvis du er på udkig efter værdi, skal du kigge på 2018 Kia Sedona EX med Advanced Premium Package for at få de bedste tilføjelsesfunktioner og en sund blanding af standardfunktioner.

På SXL trimmen får du også aktive bøjelygter. Når du drejer hjulet, tænder forlygterne lidt for at belyse, hvor du går, i stedet for altid at pege ligeud. Dette gør natten kørsel langt lettere end med standardlygter.

Du har brug for disse 10 skal have bilfunktioner: Find ud af hvorfor

Smart Cruise Control


Har du hader til konstant at justere din cruise control eller give op på fartpilot på grund af trafik eller på grund af en chauffør foran dig, der holder skiftende hastighed? Du har brug for et smart cruise control system.

Smart cruise control går af mange forskellige navne. Du kan se den opført som Radar Cruise, Adaptive Cruise eller Intelligent Cruise Control. Uanset hvad det kaldes, vil det give dig mulighed for at indstille din cruise control og derefter forblive med strømmen af ​​langsommere trafik.

Her er hvorfor vi elsker det og hvorfor du har brug for det. Du kommer på motorvejen og sætter krydstogtet på 76 miles i timen. Du indstiller også den afstand du ønsker mellem dig og bilen foran dig. Der er typisk tre eller fire indstillinger, så du kan være tæt eller holde meget plads. Nu skal du bare styre og din bil vil gå 76 km i timen, når trafikken tillader det, eller der er ingen foran dig. Når nogen er foran dig, går du 73 mph, og bilen sænker automatisk for at holde dig den afstand, du vælger fra bilen. Dette er uundværligt i trafik og på lange vejreture.

Ikke alle smarte cruise control systemer er de samme. Nogle arbejder i alle hastigheder, mens andre kun arbejder over en bestemt grænse. Nogle systemer kan bringe dig til et fuldstændigt stop i trafikken og derefter genstarte, uden at du behøver at røre ved en pedal.

Du kan finde adaptiv cruise control på biler så billigt som $ 18.500 som Toyota Corolla, og som en mulighed for mange biler under $ 30.000. Selv på dyrere biler kan du have brug for et højere trimniveau eller en speciel pakke for at få denne funktion.