10 ting at vide om iPhone 6 iOS 9 Update - Artikler

10 ting at vide om iPhone 6 iOS 9 Update

I går lancerede Apple sin iPhone 6 iOS 9-opdatering. Nu da røgen fra udgivelsen har slået sig lidt, vil vi fortælle dig om de 10 vigtigste ting at vide om iPhone 6s første store systemopgradering, iOS 9.

IPhone 6 iOS 9 opdateringen blev oprindeligt bekræftet helt tilbage i juni på WWDC 2015 i San Francisco. Der skitserede virksomheden alt fra nøglefunktioner til iOS 9 release date vinduet.

I sidste uge holdt Apple en anden begivenhed i San Francisco, selvom denne var centreret omkring hardware og ikke software. Virksomheden annoncerede den nye iPhone 6s, iPhone 6s Plus, Apple TV 4 og en 12-tommers iPad Pro. Det bekræftede også en udgivelsesdato for iOS 9 den 16. september, og i går gjorde firmaet godt på sit løfte.IPhone 6 iOS 9 opdateringen er blot en af ​​flere iOS 9 opdateringer, der nu er tilgængelige for offentligheden. IOS 9-opdateringen er den første store opdatering til det tidligere flagskibs iPhone, og det er en stor. Det løfter op til en time mere batteri, og det leverer flere nøglefunktioner, herunder en ny nyhedsprogram, opdateret Notes-app og meget mere.

I timerne siden iOS 9-udgivelsen har vi set nye og vigtige detaljer frem. Og det er de detaljer, vi gerne vil dele med dig lige nu, da vi skubber væk fra gårsdagens udgivelsesdato.

Denne hurtige iPhone 6 iOS 9-opdatering dækker lige nu, og den dækker hvad du behøver at vide om iOS 9-opdateringen, da vi skubber dybere ind i året mod Apples næste store iOS 9-version, iOS 9.1.

iPhone 6 iOS 9 visninger


Vi har gravet ind i forskellige iOS 9-opdateringer siden udgivelsen, herunder opdateringen til iPhone 6 iOS 9.

Og hvad vi har fundet er, at opdateringen af ​​iPhone 6 iOS 9 udmærker sig på flere vigtige områder, herunder hastighed, batterilevetid og appydelse. Det er en opdatering, som vi anbefaler for de fleste mennesker, men ikke for alle.

Se vores fulde iOS 9 visninger på iPhone 6. De hjælper dig med at beslutte, om opdateringen i dag er den rigtige ting for dig at gøre.