Opdatering af Windows 10-skabere: Alt du behøver at vide - Artikler

Opdatering af Windows 10-skabere: Alt du behøver at vide

For at holde sig foran alle andre sagde Microsoft, at det vidste, at det var nødvendigt at fortsætte med at tilføje funktioner til Windows 10 på en regelmæssig tidsplan. Virksomheden var ikke forkert; Apple og Google har i de senere år været i stand til at holde brugerne forbundet med deres økosystemer ved at levere en jævn strøm af softwareopdateringer. I 2016 fik Windows 10-brugere Windows 10-årsdagen opdatering. På scenen i New York, afslørede Microsoft 2017's første opdatering til Windows 10. Firmaet kalder denne gratis software opgradere Windows 10 Creators Update.

Windows 10 Creators Update er såkaldt, fordi Microsoft håber at skubbe frem med sin stadig nye vision. Gennem ny hardware og software lægger alle holdene på virksomheden vægt på organisation og kreativitet.Det er stadig tidligt for alle Windows 10 Creators Update detaljer. Microsofts hold for nylig forlod scenen ved den nævnte begivenhed i New York City. Alligevel gav virksomheden meget information om den kommende softwareopdatering til brugere. Her er hvad vi kender hidtil.

3D til Windows 10 Creators Update

På scenen på arrangementet fokuserede Microsoft på tre aktiviteter til Windows 10 Creators Update. Selv om der sandsynligvis er mange små tweaks og feature opdateringer planlagt, talte virksomheden primært om 3D, Gaming og Sharing.Det lader til, at Microsoft satser tungt på 3D og forstærket teknologi, ligesom nogle andre elektronikproducenter er. Hovedparten af ​​virksomhedens tilgang er hologrammer og scanning. På scenen scannede en Microsoft-medarbejder et sandslot og faldt så sandborgen i en ny version af Paint, kaldet Paint 3D i minutter. Gennem appen kunne hun placere objektet, hun havde scannet og tilføje nye objekter. Da hun havde brug for en 3D-objekt, som hun ikke kunne scanne i øjeblikket, besøgte hun det nye Remix3D-fællesskab, som selskabet har samarbejdet med SketchUp for. Den demo konkluderede med at hun tilføjede den downloadede genstand, hun havde downloadet fra samfundet til Paint 3D. En anden demo viste, hvor nemt det var at tilføje det 3D-objekt til PowerPoint for at gøre dias mere interessant.

Den anden del af Microsofts 3D-afsløring var for traditionelle virtuelle virkelighedshovedtelefoner. PC hardware beslutningstagere hopper ind på markedet med deres på VR headsets, der er designet til at arbejde med VR og 3D funktioner, der kommer med Windows 10 Creators Update. Acer, Asus og Lenovo vil have headset fra kun $ 299, hvilket er meget mindre end konkurrerende headset fra Oculus og HTC.

Deling med opdateringen af ​​Windows 10 Creators

Deling og tilslutning er en anden af ​​Microsofts kæledyrsprojekter. Med nogle få ændringer håber virksomheden at gøre det nemmere at forbinde brugere med de mennesker, der er vigtigst for dem i Windows 10 Creators Update.Brugere tilføjer deres foretrukne folk direkte til et nyt område i proceslinjen, som Microsoft ringer til MyPeople. Der vil de se vigtige meddelelser fra deres yndlingsfolk. Pop-ups for hver person giver mulighed for at kommunikere, uanset om det er via Xbox Live eller Skype. Udviklere vil også kunne tilføje support til deres apps til dette område. Fordi dette område er placeret i proceslinjen, vil alles vigtigste kontakter være tilgængelige for dem fra hvor som helst i Windows 10.

Endelig drømte firmaet igen Messaging Anywhere, et koncept, der blev fjernet fra sidste sommer Windows 10 Anniversary Update, så den kunne bygge den ind i en ny Skype-app.

Gaming med Windows 10 Creators Update

Endelig tilbød Microsoft nyheder om Gaming. Her er de ting, som den bekræftede for Windows 10 Creators Update, mere evolutionære end revolutionerende.Xbox-appen til Windows 10 er langsomt blevet den bedste måde at opleve Microsoft eksklusivere på, takket være bedre tilgængelig grafik. Denne ophavsmand opdatering vil lade spillerne streame billeder af, hvad de spiller direkte fra Xbox appen uden ekstra software installationer eller hjælpeprogrammer. Seere kan chatte med de spillere, de kan lide, og fortælle dem, hvad de skal gøre næste gennem den Beam-tjeneste, som Microsoft købte tidligere i år.

Også via Xbox-appen kan brugere oprette deres egne Arena-spilturneringer. Arena er klar til at starte på Xbox One engang senere i år.

Windows 10 Creators Update Price & Release

Selvfølgelig ville disse funktioner ikke have betydning for de fleste, hvis Microsoft ikke var villig til at gøre den tilgængelig for dem til en rimelig pris. Ligesom det gjorde med årsdagen opdatering, giver Microsoft væk Windows 10 Creators Update gratis. Det kommer simpelthen frem som en beskedent softwareopdatering, når virksomheden er klar til at frigive den.

Fordi Windows 10 Creators Update og Redstone opdateringen er den samme, kan vi forvente, at de funktioner, som Microsoft allerede har afsløret i de seneste Windows Insider-programudgivelser, også er tilgængelige i opgraderingen.

Læs: Alle Windows 10 Redstone-funktionerne

Når det kommer til, at Windows 10 Creators Update-udgivelsesdatoen bliver, er tingene stadig væske. Hidtil har virksomheden kun sagt, at Windows 10-brugere bør forvente disse funktioner - og mere - at ankomme engang i foråret 2017.