Se Dogs 2: Alt, hvad vi ved om spillet - Artikler

Se Dogs 2: Alt, hvad vi ved om spillet

I november vil spillere igen vove sig ind i en verden, ikke alt andet end vores egen. Gennem Ubisoft's Se Dogs 2, de får chancen for at undersøge, hvad livet mangler som hacker. Se Dogs 2 vil lade spillerne føle, hvordan det er at styre strømmen af ​​information og tage på teknologivirksomheder, der forstyrrer verdensordenen. De behandler alles private detaljer som en vare, der skal handles og sælges.

En opfølgning på originalen Se Dogs, Se Dogs 2 finder sted i San Francisco og fokuserer på nye serie stjerner. Virksomheden er lovende sjov hacking, imponerende gadgets, en stor sandkasse og farlige kriminelle. Det håber også at levere et spil, som hackingkultur vil føle, er autentisk, og spillere vil gerne besøge igen og igen.Vi har lært en hel del siden Ubisoft bekræftede Se Dogs 2 frigive tidligere i år. Hvad Ubisoft har afsløret om spillet hidtil peger på en titel, der er mere ambitiøs og mere underholdende end sin forgænger.

Læs: Se Dogs 2 Release: 7 måder, det er bedre end originalen

Introduktion af Marcus Holloway

Se Dogs introducerede hacking til den åbne verden genre og resultaterne var temmelig stjernernes. Du kan forhindre mål ved at bruge bare de rigtige hacks til det hele CtOS operativsystem. Hacking borgernes smartphones omkring dig, så du kan samle penge og ressourcer. Spillet havde dog en alvorlig fejl. Dens hovedperson, hacker Aiden Pearce, var nogen næsten ingen virkelig ønsket.I hans sted er den yngre, mere kramme Marcus Holloway. Holloway kommer fra Californien. En dag er han fejlagtigt identificeret af CtOS 2.0-operativsystemet, som San Francisco bruger til at drive sine kommunale tjenester. På grund af hændelsen fortsætter Holloway med offensiven og tager store virksomheder op. Disse virksomheder kan gøre livet lettere for millioner, men de tjener også penge ved at handle på information og udnytte offentligheden.

Marcus er mere modstandsdygtig end Aiden, og udlånte spillere nogle traversale evner, de ikke havde før. Han er også mere sjovt elskende end sin forgænger, det ser ud til.

Kommer til San Francisco

Et fokus på hackere og virksomheder, der udnytter dagligdags borgere til deres oplysninger og data, kan kun finde sted på et sted: San Francisco, Californien.

Chicago var kedeligt og fugtigt. San Francisco, som Ubisoft har vist sig i Se Dogs 2 Slip trailer og reklamevideoer er lyse, levende og forskellige. Tidligt så vi video af gennemsnitsfolk på gaden, der gik om deres forsinkelse. Studiet viste dem at fremhæve, hvordan mennesker og endda dyr reagerer på Holloways handlinger på måder, som spillerne bør forvente.Gameplay videoer viser Marcus på missioner i højhuse. Han er der ved at tage virksomhedsledere og farlige organisationer i hans besætning og det større gode.

DedSec er ikke længere på Fringe

Besætningen, som Holloway har sluttet sig til, vil være meget kendt for alle, der spiller Se Dogs. Det er DedSec, den samme organisation, der optrådte som en sekundær fjende i det første spil.

DedSec regner sig som en kraft til forandring. Organisationen - i hvert fald fra hvad Ubsioft har sagt om det - hader ikke teknologi. Det er bekymret for, hvad de virksomheder, der befolker Silicon Valley, gør med det. Hver eneste er så travlt med at dele deres placering, statusopdateringer og personlige oplysninger, at de ikke holder øje med ulterior motiver. Sitara, Josh og Skiftenøjen udgør kernen i DedSecs San Francisco-outfit.

Bloom, Invite og snesevis af andre virksomheder inspireret af virkelige konglomerater vil fungere i verden af Se Dogs 2. Med DedSecs hjælp og offentligheden bag sagens skyld vil spillerne bringe deres imperium til knæene.

Tidligt reklamemateriale tilSe Dogs 2synes at have manglet et centralt medlem af DedSec-teamet. Vi ved ikke, om Aiden Pearce vil fremstå. Vi ved, at trucker hat med karriere hacker fra det første spil, T-Bone, vil dukke op i San Francisco. Han flader i en ny historie-relateret trailer til spillet, der er ude i denne uge. Han hjalp Pearces indsats i Chicago.

Co-Operative Play

Samarbejdsspil er et sted Ubisoft blev ret kort med den første Se Dogs spil. Spillere kunne vove sig ind i hinandens verdener, men kun for at hakke dem for at spille i spillet.

Se Dogs 2 giver spillerne mulighed for at udføre sine missioner sammen. Dette spil inkluderer også det direkte konkurrencedygtige spil, som det første spil havde. Det vil sige, at spillere kan hacke i hinandens spil for bonusser. De skal bruge alt til deres rådighed for at undgå, at rivaler fuldender deres hack.

Flere Gadgets & HackingHolloway og DedSec holdet anvender nogle meget, meget flot tricks i deres indsats.

Som et melee-våben har Holloway en poolkugle med et reb, der løber igennem det. Hans angreb ødelægger temmelig meget den gennemsnitlige dug eller væbnede vagt. For mere sofistikerede møder beskæftigede Holloway brugen af ​​skydevåben, ligesom hans forgænger gjorde.

En stor forbedring med dette spil er i hackingen. Aiden Pearce kunne hacke kameraer, barrierer, broer, låse og blokke. I Se Dogs 2, spillere kan gøre meget mere. Biler i San Francisco kan blive hacket og fjernstyret. Det giver en god distraktion. En flyvende drone hjælper spillerne med at se, hvor de normalt ikke kunne, og derefter starte et sofistikeret hack derfra. Marcus har endda lært at hakke ind i politimetoden og lade ham identificere andre mennesker som en midlertidig distraktion.

Læs: Se Dogs 2 Pre-Orders - hvilken udgave skal du købe?

Vi vil helt sikkert lære mere om Se Dogs 2 da vi kommer tættere på midten af ​​november udgivelsesdato. Spillet vil forankre Ubisofts ferie-line-up, der fungerer som hovedfokus for Xbox One, PS4 og Windows PC-spillere i løbet af årets vigtigste shoppingsæson.

Xbox One og PS4-brugere kan forvente spillet den 15. november. PC-versionen af ​​spillet er blevet skubbet tilbage til 29. november.

Se Dogs 2 Release: 8 måder Det er bedre end originalen

The New Lead Character af Watch Dogs 2


Se Dogs 2 fokuserer Marcus Holloway. Holloway er ligesom Pearce en dygtig troldmand med enhver pc af teknologi. CtOS 2.0 identificerer ham forkert som en ønsket flygtning, hvilket fremhæver, hvor farligt det er at have et stykke software og et firma, der kontrollerer, hvad der sker i en hel by. Ifølge Ubisoft beslutter Holloway at gå på offensiven og vove sig ud fra sit hjem i Oakland for at tage de skyggefulde kræfter bag CtOS 2.0 og andre techvirksomheder op, hvad de vil med offentlighedens data. Marcus tilhører DedSec, samme hacking gruppe fra det første spil. Spillere skal rekruttere offentligheden til DedSecs årsag, så de kan samle flere ressourcer og være en endnu større torn i virksomhedens side.

Marcus er mere fleksibel end Pearce. Spillere er i stand til at springe over objekter og bygninger og kæde sammen bevægelser. Ændringen tilføjer en smule vertikal spil til franchisen, som var meget savnet i sin sidste tur.