De 9 mest spændende 2017 Xbox One-spil - Artikler

De 9 mest spændende 2017 Xbox One-spil

Microsofts Xbox One-underholdningskonsol havde sit bedste år nogensinde, det ser ud til. Virksomheden lykkedes endda at bedst Sony PS4 i salg i flere måneder. Xbox One S-udgivelsen får en stor del af krediten for spilplatformens forandring i formue i 2016, men det gjorde det ikke alene. 2016 Xbox One-spillet skulle have hjulpet på en stor måde. Folk køber videospilkonsoller, fordi de er glade for de spil, der vil være tilgængelige. Microsoft håber sandsynligvis, at 2017 Xbox One-spillene vil have samme effekt som sidste års skifer gjorde.

2017 Xbox One spil line up har nogle stjerner i det. Microsoft fortsætter sit fokus på Xbox One eksklusive, der fortæller alle nye historier og mekanikere, forskellig fra, hvad spillere er vant til. Af de fire spil, som dets studier og samarbejdspartnere arbejder på, er en fra en franchise, der lige er begyndt. Crackdown 3 og Halo Wars 2 er ikke nye franchiseer, men nye versioner af eksklusive spil Xbox-fans troede, at de aldrig ville få.Samtidig presser Microsofts partnere kraftigt 2017 Xbox One-spil i sig selv. Elektronisk kunst har ikke en, men to tunge hittere planlagt i år. Ubisoft forsøger at starte en helt ny franchise. Det er også væddemål, at en forfrisket tage på en gammel franchise vil have rollespilfans, der synger sine ros.

2017 Xbox One-spillet er spændende, alt taget i betragtning. Her er de 10 mest spændende og interessante spil, der kommer til din Microsoft-skabte stue-konsol, som vi ved om.

2017 Xbox One Games: The Thieves Sea - 2017Den anden af ​​Microsofts eksklusive spil, Tævehavet er en mærkelig, mærkelig titel. Developer Rare har skabt et førstespils rollespil, der finder sted på det åbne hav. Det, vi ved lige nu, er, at spillerne kommer sammen med deres venner og opretter deres eget piratskibsmandskab Tævehavet

Læs: Sea of ​​Thieves Udgivelse: Alt, hvad vi ved

Vi er ikke sikre på, hvornår den kommer i 2017, bare den er stadig sat til udgivelse. Det er meget sandsynligt, at Microsoft vil have mere på Tævehavet at dele i løbet af årets Electronic Entertainment Expo i juni.

2017 Xbox One Games: Til ære - 14. februarUbisofts første forsøg på et hack-and-slash spil, Til ære bringer sammen verdens forskellige warrior fraktioner for episke kampe. Spillere vælger en fraktion, og derefter bestemmer hvilken slags kriger de vil være. Hver har sine egne styrker og svagheder. Den nyligt afslørede Shoguki behandler en utrolig mængde skader, men er langsom til at bevæge sig i enhver retning, for eksempel. Der er middelalderlige riddere, samurai og vikinger.

Læs: Til æresudgivelse: 5 ting at vide

Udover online-spil har Ubisoft formet en historie, der forklarer, hvordan hver af disse forskellige fraktioner fra hele verden kom til at blive låst i en krig for overlevelse. Nogle af multiplayer-tegnene bruges i kampens kampagne, hvilket giver spillerne en fantastisk mulighed for at opleve verden på en måde, som de kan lide.

Til ære ankommer på butikshylder den 14. februar.

2017 Xbox One Games: Halo Wars 2 - 21 februarHalo Wars kommer i fuld cirkel med den kommende udgivelse af Halo Wars 2. Originalen blev skabt af en nu afsluttet studie. Det er fortsat et af de få real-time strategispil, der nogensinde oversætter til en videospilkonsol. Normalt er de domænet for spil-pc'er.

Halo Wars 2 er indstillet til at ankomme i februar på både Xbox One og pc'er, der kører Windows 10. Creative Assembly udviklede spillet. Udover Domination, Deathmatch og Stronghold modes, har de to skabt en Blitz Mode, der bruger kort power-ups.

Læs: Halo Wars 2 Udgivelsesdato: Hvad vi ved nu

343 Industries fokuseret på titelens historie og større sted inden for glorie univers. Det har været år siden Ånden i ilden begyndte at drive i rummet. Pludselig finder skibet sig tæt på en Forerunner-installation under kontrollen af ​​en helt ny trussel, som skyldes dens eksistens til pagtstyrkerne, der næsten ødelagde Jorden og hendes kolonier.

2017 Xbox One Games: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - 7. martsTom Clancy's Ghost Recon Wildlands tager spillere til det største åbent verdensrum, der nogensinde er oprettet af Ubisoft. Set i Bolivia, skaber spillerne deres egen regeringsagent for at infiltrere verden af ​​en af ​​de største narkotikakarteller nogensinde.

Læs: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: 6 ting at vide og se

Samarbejde og infiltration er en stor del af Ghost Recon Wildlands. Spillet har flere vejrforhold og klimaer samt en række køretøjer og våben. Spillet ankommer på butikshylder den 7. marts.

2017 Xbox One Games: Mass Effect Andromeda - 21. marts og 23. martsUndersøgelse af en ny galakse, det er hvad Mass Effect Andromeda lover fans. Pathfinder-programmet har med succes sendt en hel koloniens værd af mennesker ind i Andromeda-galaksen for at skabe et nyt hjem. Det er Pathfinder-jobbet, der skal klare vejen for denne nye koloni ved at undersøge nye verdener og lære om alle de nye omgivelser, de bliver nødt til at akklimatisere.

Læs: Mass Effect Andromeda Udgivelsesdetaljer: Hvad vi ved

Udvikler Bioware lover bedre billeder, en interessant besætning og raffineret rollespilmekanik. Et nyt terrængående køretøj gør det muligt for besætningen i Tempest at gå fra sted til sted på hver planet, der er let at undersøge. Tempest selv gør det muligt for Pathfinder at rejse fra planet til planet. Ud over singleplayer-oplevelsen har udvikler Bioware også nogle multiplayer-oplevelser på vej.

Mass Effect Andromeda vil være det første spil i serien at starte siden Masseffekt 3.

2017 Xbox One Games: Crackdown 3 - 2017En af to 2017 Xbox eksklusive kommer, Crackdown 3 har ikke været set meget siden det blev først annonceret på E3 2014. Vi ved, at den grundlæggende forudsætning bag spillet ikke er ændret. Spillere er agenter sendt af regeringen for at hjælpe med at rydde op i Pacific City.

Læs: The Crackdown 3 Release: Hvad vi ved og tror, ​​vi ved

Udover det sømløse samarbejdspil, er dette nye spil mest slående træk dets destruerbare miljøer. Brug af strømmen af ​​Xbox Live, sammenbrud i bygninger i Pacific City og mislykkes med real-world fysik i tankerne. Spillet vil have en offline-tilstand, der ikke understøtter fuldskala ødelæggelse, men tilbyder en lignende spilleoplevelse.

Vi ved ikke hvornår Crackdown 3 vil ankomme på butikshylder, bare at Microsoft forventer at gøre spillet tilgængeligt engang i 2017.

2017 Xbox One Games: Uberettiget 2 - 16. maj

Den ultimative kamp- og tegneserie fantasy spil er tilbage til en anden iteration. Uberettiget 2 indeholder nogle opgraderede kampe, nye must-learn bevægelser for hver karakter og rollespilsmekanik, der giver brugerne mulighed for at opgradere deres foretrukne skurke og helte over tid.

Læs: Uretfærdighed 2 Udgivelse: Alt, hvad vi ved

Uberettiget 2 lancerer den 16. maj.

2017 Xbox One Games: Læs Dead Redemption 2Planlagt til udgivelse engang i 2017, Red Dead Redemption 2 er efterfølgeren som fans af udvikleren rockstar har ventet på den mest efterfølgende succes Grand Theft Auto 5. Den første Red Dead Redemption var et stort hit takket være sin omhyggeligt udformede historie og vestlige rødder.

Læs: Red Dead Redemption 2 Udgivelse: 5 ting at vide

Vi ved intet om Red Dead Redemption 2 foruden udgivelsesvinduet.

2017 Xbox One Games: Star Wars Battlefront 2Et andet spil bekræftet i 2017, Star Wars Battlefront 2 s frigivelse er bekræftet, men vi ved absolut ingenting om det. Den første Star Wars Battlefront blev en stor succes på grund af sin blanding af flotte visuelle og fremragende kampmekanik.

Alt fortalt, 2017 vil blive fyldt med skal-have Xbox One spil for alle. Som vi kommer til midten af ​​året, forventer flere detaljer om titlerne, der kommer senere på året og downloadbare indholdsmeddelelser til de spil, der blev vist tidligere på året.

Det er værd at bemærke, at Microsoft planlægger at lancere Xbox Scorpio engang også i år. Det vil sandsynligvis spurn endnu mere tale om spil opgraderinger som udviklere ser ud til at drage fordel af den konsol internals. En Xbox One S koster 299 dollar.