Overflade Pro vs 12,9-tommer iPad Pro: 7 grunde Surface Pro er bedre - Artikler

Overflade Pro vs 12,9-tommer iPad Pro: 7 grunde Surface Pro er bedre

At vælge mellem Surface Pro og 12,9-tommers iPad Pro er ikke svært, hvis du vil have en tablet, der også kan erstatte din notesbog. Her er alle de grunde til, at Surface Pro gør en bedre udskiftning af bærbare computere.
At se film og tv-tv-shows er bedre på 12,9-tommers iPad Pro. Videoer er mere flydende på grund af iPad Pro's True Motion-teknologi. HDR-understøttelse gør farver i videoer pop. Tabletten tager sit navn fra sin 12,9 tommer skærm, hvilket er lidt større end Surface Pros 12,3 tommer skærm. IPad Pro's 4 stereohøjttalere kan nemt fylde et værelse med lyd.

Men for det hele gør Surface Pro (som koster $ 799 som iPad Pro) også nogle gode ting. Dens 12,3-tommer skærm har en farvemodus til at forbedre udseendet af dine film og tv-shows. Fordi den har Windows 10 Pro, kan den køre apps lavet til ældre versioner af Windows samt de bedste Windows 10-apps fra Microsoft Store. Det omfatter Microsoft Office 2016. Microsoft Windows 2-in-1 har også nogle få hardwarefordele. Dens USB-port sparer dig fra at købe nye adaptere og hubber bare for at få dit eksisterende tilbehør til at fungere som du plejer. En kickstand på bagsiden lader dig efterlade dit foldede tastaturdæksel bagved.

Læs: Hvilken 2017 Surface Pro skal du købe?

Brug denne liste over grunde, Surface Pro er bedre at bestemme, om du skal købe 12,9-tommer iPad Pro eller købe en Surface Pro i stedet.

7 grunde Surface Pro er bedre end iPad Pro

  • Surface Pro har de porte, du har brug for
  • Windows 10 virker med mus
  • Surface Pro har Windows-programmer og -apps
  • Du kan installere fuld Microsoft Office på Surface Pro
  • Surface Pro har et bedre, billigere tastatur
  • Surface Pro har et sparkstand uden et tilfælde
  • Du kan tilføje mere opbevaring til Surface Pro

Surface Pro Har de porte du har brug forNår du køber en Surface Pro, kan du fortsætte med at bruge det tilbehør du allerede ejer.

Surface Pro har tre måder at tilslutte det tilbehør, du har brug for: en MiniDisplay Port, en USB 3.0 port, et headset jack og Bluetooth. USB 3.0-porten fungerer sammen med harddiske, printere, spilkontroller og mikrofoner, du allerede ejer. Hvis du vil have en ekstra skærm til at øge produktiviteten ved dit skrivebord, skal du købe en Mini DisplayPort-adapter, og skærmen fungerer inden for få sekunder.

Sammenlign de tre porte til de 12,9-tommer iPad Pro's porte. Det har en Lynport, et headset jack og en Smart Connector. Du har brug for en adapter til at gøre mere end lade en iPad Pro gennem Lynporten.

Det tvinger dig til at købe adaptere for at fortsætte med at bruge dit yndlings tilbehør. Tilslutning af et kablet tilbehør, som en mikrofon eller spilkontrol, kræver en 39,99 glødeladapter. Du har brug for Lightning Digital AV-adapteren til at forbinde en anden skærm. Det er en anden $ 49,99. Hvis din printer ikke har AirPrint eller Bluetooth-forbindelse, skal du også regne med at udskifte den.