Super Mario Run Android Udgivelsesdato bekræftet for denne uge - Artikler

Super Mario Run Android Udgivelsesdato bekræftet for denne uge

Super Mario Run Android-udgivelsesdatoen er indstillet til marts 2017. Mens iPhone- og iPad-brugere kan spille det nye Nintendo Mario-spil i dag, er Android Super Mario Run Apk eller Play Store-downloadet ikke på noget sted.

Super Mario Run er et side-scrollende Mario-spil, men det er ikke klassisk Mario. Dette er et spil, der er beregnet til at blive spillet med én hånd, da din karakter fortsætter på skærmen hele tiden. Det er lidt, men som en Mario Bros Flappy Bird, men der er mere til det end det.

Dette er, hvad Android-ejere skal vide om Super Mario Run Android-appen, der kommer, men uden en bestemt dato.

Super Mario Run Android Release DateHvad du behøver at vide om Super Mario Run Android release dato.

Super Mario Run Android-udgivelsesdatoen er 23. marts 2017. Efter at have drømt en udgivelsesdato for marts i begyndelsen af ​​2017 bekræftede firmaet, at spillet kommer til Google Play med Super Mario Run 2.0.0-opdateringen.

Android version af #SuperMarioRun vil være tilgængelig den 3/23 med Ver.2.0.0 opdateringen! Forregistrere nu: https://t.co/dAxzTlppnG pic.twitter.com/nQ0T4znOBt

- Nintendo of America (@NintendoAmerica) 18. marts 2017

Hvorfor er Android Super Mario Run Releasing Late?

Apple pumper meget magt bag Super Mario Run-udgivelsesdatoen med specielle meddelelser til spillet og et fremtrædende sted på App Store. Super Mario Run appen vil netto Apple $ 3 et salg, så det handler ikke kun om goodwill. To årsager til en forsinket Android Super Mario Run udgivelsesdato cirkulerer.Hvorfor Android Super Mario Run release dato er forsinket.

Den første er, at Nintendo ville fokusere på en platform for at få den bedst mulige version af spillet. Dette er en almindeligt citeret grund til, at iPhone slår Android.

En anden vigtigere grund er, at Nintendo er meget bekymret for piratkopiering. I et nyligt interview med Mashable, Forklarede Shigeru Miyamoto,

"Men faktisk er sikkerhedselementet en af ​​grundene til, at vi besluttede at gå med iPhone og iOS først. Så det er bare - baseret på det nuværende udviklingsmiljø - et krav, der er blevet indbygget i spillet for at understøtte sikkerhed og det faktum, at de tre forskellige tilstande er forbundet til netværket og interagerer med hinanden. "

Senere Miyamoto bekræftet "Sikkerhed" betyder faktisk at stoppe piratkopiering.

Det er derfor, at iPhone-appen kræver en internetforbindelse til at arbejde på iPhone. Den eneste måde at piratere Super Mario Run på ville være at jailbreak iPhone og derefter downloade en app, men med en internetforbindelse kræves det ikke muligt.

På Android er der ingen grund til at slå en telefon til at installere piratkopierede apps. Hvis du havde Super Mario Run Apk-filen, kunne du installere den på næsten enhver Android-telefon. Den lettere adgang til piratkopierede filer er et stort problem for Nintendo. Selv med en onlineforbindelse kræves dette er et andet problem for Nintendo at overveje.

Hvordan man prøver Super Mario Kør Tidligt

Hvis du vandt en Android-telefon, kan du ikke spille Super Mario Run endnu, men hvis du bor i nærheden af ​​en Apple Store, kan du komme ind i butikken og spille en demo af spillet.

Når den 15. december er kommet, vil du kunne spille Super Mario Run på en vens iPhone i stedet for at vente på Android Super Mario Run-udgivelsesdatoen for at komme frem engang i 2017.Android Super Mario Run Price

Super Mario Run er gratis at prøve på iPhone og iPad, men spillet bliver $ 9,99 for at låse op for alt det nuværende indhold. Vi forventer at se lignende priser for en Android Super Mario Run-app.