Sådan sparer du penge på iPhone 5s og opgraderer tidligt - Artikler

Sådan sparer du penge på iPhone 5s og opgraderer tidligt

Hvis du overvejer en ny iPhone 5 eller iPhone 5c, som blev annonceret af Apple tidligere i ugen, men stadig er inden for din toårige kontrakt med din transportør, bliver du nødt til at dække hele prisen for at få telefonen til dine drømme?

Du kan kvalificere dig til nogle tidlige opgraderingsincitamenter, hvis du vil have den nye telefon, mens du stadig er tæt på resten af ​​din toårige aftale, så det er på tide at undersøge, hvordan man kan spare penge hos den valgte transportør, uanset om det er AT & T, Sprint, T -Mobil eller Verizon.

LÆS: T-Mobile Jump v. AT & T Næste v. Verizon Edge: Sande ejeromkostningerAT & T Mobilitet:AT & T tilbyder en mere liberal opgraderingspolitik, der tilbyder kunder, der har en konto, der står i god stand, en tidlig opgradering af priser på nye telefoner lige efter seks måneder i deres kontrakt. Ifølge transportøren er det sådan, politikken skal arbejde.

Kunder med en god konto kan udnytte en "tidlig opgradering" -pris efter seks måneder. Omkostningerne er $ 250 på toppen af ​​standard to års kontrakt prissætning for en telefon, hvilket gør $ 449,99 den tidlige opgraderingspris for en 16GB iPhone.

Prisen her er for flagskibet iPhone 5s. Så mens en ny kunde ville betale $ 199 for enheden, hvis du er cirka seks måneder i din kontrakt, vil AT & T med glæde sælge dig telefonen til $ 450 i stedet for den fulde detailpris på omkring $ 650. Så selvom dette ikke er den bedste pris, er det stadig meget bedre end at betale fuld detailhandel.

LÆS: Sådan kontrolleres opgraderingsberettigelse

Sprint Corp:

Sprint gav os modstridende information om tidlige opgraderinger, og efter at have forsøgt at håndtere to forskellige live chat-agenter og tre kundeservicerepræsentanter på telefonen, endte vi bare mere forvirret, end da vi startede. Din bedste chance er at bare logge ind på din konto og kontrollere din opgraderingsberettigelse der.

To af vores telefonrepræsentanter forsøgte mere at lave en salgsplads og lede os til en anden telefon end den iPhone 5s, som vi spurgte om. De meddelte os, at Sprint "til enhver tid tilbyder opgraderinger inden for den toårige kontrakt", men kunderne "skal betale fuld detailpris" for de nævnte opgraderinger. Repræsentanterne ønskede ikke at snakke opgraderinger og fortsatte at skubbe et Android-håndsæt, som vi ikke havde interesse for.Gennem live chat var oplevelsen lidt bedre. Når vi blev spurgt om tidlige opgraderinger, fortalte vores chatagenter os:

Du kan opgradere din telefon en gang til på den nuværende opgraderingsplan, når du når 22 måneder, så vil du være berettiget til de fulde besparelser på 20 måneder.

Det betyder, at din første opgradering vil ske på 22 måneder af din 24-måneders kontrakt. På det tidspunkt kan du tilmelde dig en ny toårig kontrakt og tidlige opgraderinger fra da af vil ske hvert 20. måned.

Derudover kan du betale for at opgradere også gennem et Upgrade Now-program, som beregnes ud fra, hvor længe du har været i din kontrakt. Sådan fungerer det, og Sprint nægtede at give os de nøjagtige beregninger, så din kilometertal kan variere. Til dette vil du helt sikkert desværre nødt til at ringe ind for at tjekke dig selv, da hver konto er anderledes.

Med vores Upgrade Now-program, vælg kunder, der er berettiget til at opgradere deres enheder, før de når deres opgraderingsberettigelsesdato. Dette er en god mulighed, hvis du har brug for øjeblikkelig udskiftning af din enhed.

For at kvalificere dig til programmet Upgrade Now, skal din seneste opgradering være sket over 9 måneder siden. Afhængigt af, hvor mange måneder der er tilbage på din kontrakt, vil et påkrævet Upgrade Now gebyr blive fastlagt, samt betaling af $ 36 Upgrade gebyr og afsendelse af din gamle enhed til konto kredit.

T-Mobile U.S.

T-Mobile's UN-carrier-flytning gør det til den eneste operatør i USA, der ikke længere tilbyder toårige kontrakter siden begyndelsen af ​​dette år. Hvis du stadig er under kontrakt, kan dine opgraderinger variere.

En kundeservicerepræsentant på telefonen havde fortalt os, at hvis du havde tilmeldt dig en toårig kontrakt forud for UN-carrier-kontakten, kan du opgradere og "overføre til de nye planer" til en gratis. Gebyrer beregnes med den tid du har tilbage i din kontrakt.Det betyder, at hvis du har omkring et år tilbage i din kontrakt og ønsker at migrere til en kontraktfri FN-transportplan, betaler du $ 100. Hvis du har seks måneder tilbage, falder det til kun $ 50. Og hvis du har ca. 18 måneder tilbage, skal du betale 150 dollars. Ifølge samme rep faktureres gebyrerne til din månedlige servicekonto, og du har to faktureringscyklusser til at betale den. Når du først har migreret, vil din nye enhed ikke have tilskud og er underlagt T-Mobile JUMP-programmet.

LÆS: T-Mobile JUMP

For kunder, der er på T-Mobiles kontraktfrie JUMP-planer, siger T-Mobile desværre, at du skal vente 12 måneder til at opgradere.

Verizon WirelessDesværre tilbyder Verizon ikke kunder i deres kontrakter nogen tidlige incitamenter til at opgradere. Verizon kunder bliver nødt til at opfylde alle 24 måneder af deres kontrakt, før de kan få en ny enhed.

Verinsons live chat repræsentant fortalte os online, at luftfartsselskabet ikke længere tilbyder nogen tidlige opgraderingsincitamenter, og at kunderne kan opgradere "når de gennemfører deres toårige kontrakt."

Alligevel vil Verizon-kunder, der ønsker at opgradere tidligt, stadig være i stand til at gøre det, men de skal betale for iPhone 5'erne eller enhver smartphone til den fulde detailpris, da enheden ikke kommer med nogen tilskud.