Star Wars Battlefront: 5 ting at hjælpe med at starte 2016 - Artikler

Star Wars Battlefront: 5 ting at hjælpe med at starte 2016

Vi er næsten to måneder fjernet fra Star Wars Battlefront-udgivelsen til PS4, Xbox One og PC. Med den milepæl i tankerne vil vi kigge på et par vigtige ting, som spillerne burde vide, når vi skubber ind i det nye år.

2015 var et stort år for Star Wars-franchisen. J.J. Abrams og Co. genstartede flyt-franchisen med Star Wars: Force Awakens og EA og DICE genstartede videospil-franchisen med Star Wars Battlefront for konsol og pc.

Star Wars Battlefront sætter spillere i sko af kendte helte og skurke, og det sætter dem på ikoniske planeter som Hoth, Endor og Tatooine. Star Wars Battlefront er ikke perfekt, men det forbliver en bedst sælger, da vi skubber ind i det nye år.I ugerne siden spillets udgivelse har vi set tons og mange detaljer opstår. Vi har set Battlefront patches reparere problemer. Vi har set nye Battlefront-problemer frem. Vi har set detaljer om Star Wars Battlefront DLC overflade. Og vi har set masser af Star Wars påskeæg opdaget igennem hele spillet.

2016 går ud på lidt af en langsom start, men der er stadig et par ting, vi tror, ​​du burde vide, da vi skubber ind i det nye år. Denne rapport vedrører en helt ny løsning til Battlefront-problemer, et stort Battlefront-problem, der fortsætter med at blive ved at blive ved siden af, Battlefront-tilbud og meget mere.

New Star Wars Battlefront Opdatering Indkommende


Det er værd at bemærke, at Star Wars Battlefront-problemer fortsat er et stort problem for mange spillere på pc, Xbox One og PS4.

Battlefront-spillere fortsætter med at pege på fejl og problemer, herunder to vigtige problemer med spillet, som vi vil kalde i dag i et forsøg på at øge opmærksomheden på dem.

PC-brugere fortsætter med at klage over hackere ved hjælp af målroboter. Dette er tydeligvis et voksende problem og en, at spillere håber EA og DICE-adresse i det nye år. I øjeblikket skal brugerne fortsætte med at rapportere cheaters som de ser dem.

Det andet problem er et problem med "hvid pixel" på PlayStation 4, der har været igangværende siden spillets udgivelse i november. EA og DICE har ikke leveret en løsning, og nogle spillere er stoppet med at spille på grund af det.

EA og DICE sporer for øjeblikket det hvide pixelproblem og flere andre som vi leder ind i det nye år, og deres næste opdatering kan medbringe nogle vigtige fejlrettelser til Battlefront-brugere.

Virksomhederne har bekræftet en January Star Wars Battlefront opdatering, og det ser ud til, at det vil bringe mere end bare fejlrettelser.

EA skal belønne Star Wars Battlefront-spillere for at fuldføre den første samfundsmæssige udfordring. Virksomheden har ikke meddelt, hvad belønningen vil være præcis, men det vil have noget at gøre med Han Solo og Luke Skywalker, og det kommer frem med januar-opdateringen.

En udgivelsesdato for opdateringen er ukendt, men spillere vil gerne holde øje med officielle komms, som vi skubber igennem måneden.

For nu er du fast med manuelle rettelser. Vores liste over rettelser er et godt sted at starte, hvis du løber ind i et problem med Battlefront på pc, Xbox One eller PS4.