Samsung Galaxy Android 8.0 Oreo Beta Startdato Rumored - Artikler

Samsung Galaxy Android 8.0 Oreo Beta Startdato Rumored

En Samsung Galaxy Android 8.0 Oreo beta release dato er opstået for Galaxy S8 brugere i USA, og hvis det holder op, starter Galaxy S8 Android 8.0 Oreo beta snart.

Samsungs Galaxy Android 8.0 Oreo-planer begynder at dukke op, da vi skubber dybere ind i året. Tidligere i ugen bekræftede Samsung Tyrkiet planer om at frigive Android 8.0 Oreo fra starten af ​​2018, og i dag ser virksomheden ud til at have bekræftet den rygter om Galaxy S8 Android 8.0 Oreo beta.

Virksomheden er efter sigende at lave en Android 8,0 Oreo beta til Galaxy S8 og Galaxy S8 +, og det lader til, at tilmeldinger til beta kunne starte så snart i næste uge.

Samsung vil rapportere lancere Galaxy S8 Android 8.0 Oreo beta den 31. oktober. Registreringer vil angiveligt starte på Halloween, og Galaxy S8-ejere vil være i stand til at tilmelde sig betaen via Samsung-medlemmer og Samsung +.

Ifølge lækage vil der være 7500 pletter åbne pr. Enhed med en udgivelse på Sprint og T-Mobile. Hvad angår opdateringen, er det rygter om at inkludere ændringer i enhedens brugergrænseflade.

Det er vigtigt at bemærke, at disse oplysninger ikke kommer fra Samsung selv. Det kommer fra en ukendt kilde med en ukendt track record. Når det er sagt, er Samsung ryget for at lave mad på en Galaxy S8 Android 8.0 Oreo beta og virksomhedens brugte betas til at teste nye operativsystemer tidligere.Tidligere i år, Samsung-centreret site SamMobile gravet op Android Oreo firmware versioner til Galaxy S8 og Galaxy S8 +. Disse versioner er G950FXXE1ZQI7 og G955FXXU1ZQI7.

Galaxy S8-enhedsnavne vises i bygge nummeret G950 (Galaxy S8) og G955 (Galaxy S8 +), men nøglekomponenten er bogstavet "Z." Samsung anvender bogstavet "Z" i sin test firmware og brevet var til stede i Android Nougat udgivelser til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S7 Android Nougat beta lanceret i november (9. november) og strakt ud i slutningen af ​​december forud for den udbredte udgivelse i begyndelsen af ​​2017. Og ligesom den rygter om Galaxy S8 beta, kom Galaxy S7 Nougat beta med nogle begrænsninger.

Virksomhedens tidligere beta var begrænset til brugere i USA, USA, Korea og Kina, og selskabets Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition og Galaxy S7 Edge Injustice Edition blev udelukket fra programmet.

Samsungs Android Nougat beta var også begrænset til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Populære enheder som Galaxy S6 og Galaxy Note 5 blev ikke medtaget i programmet.Mens Galaxy S8 Android Oreo beta sidder i limbo, arbejder Samsung klart på sin Android 8,0 Oreo opdatering bag kulisserne.

Galaxy S8 og Galaxy S8 + Android 8.0 opdateringer for nylig dukkede op i benchmarks, et tegn på, at de er ved at teste bag kulisserne. Vi forventer, at Galaxy S8 bliver blandt de første til at få Android 8.0 Oreo, og vi forventer, at Samsungs fulde liste over opgraderinger ser sådan ud:

 • Galaxy S9
 • Galaxy Note 8
 • Galaxy Note 7 FE
 • Galaxy S8
 • Galaxy S8 +
 • Galaxy S8 Active
 • Galaxy S7
 • Galaxy S7 Edge
 • Galaxy S7 Active
 • Galaxy A7 (2017)
 • Galaxy A5 (2017)
 • Galaxy A3 (2017)
 • Galaxy J7 (2017)
 • Galaxy J5 (2017)
 • Galaxy Tab S3

Mens enheder som Galaxy S8, Galaxy Note 8, Galaxy S7 og den rygter Galaxy S9 næsten vil køre Android Oreo på et tidspunkt, kan nogle populære enheder gå glip af opgraderingen.

Telefoner som Samsung Galaxy S6 og Samsung Galaxy Note 5 falder uden for Samsungs standard to års software support, hvilket betyder, at de sandsynligvis vil holde sig fast på Android Nougat.

Når det er sagt, udvider Samsung og dets transportpartnere normalt fejlrettelser og sikkerhedsrettelser til enheder langt ud over det toårige mærke. Galaxy Note 4 og Galaxy S5 har for nylig fået nye sikkerhedsopdateringer, og de er stadig på Android Marshmallow.

Samsung Galaxy Android Oreo: 5 ting at forvente og 3 ting ikke til

Forvent en Samsung Galaxy Android Oreo Beta


Medmindre det drastisk ryster tingene op, forventer vi, at Samsung frigiver en Android Oreo beta til udvalgte Galaxy-enheder.

I slutningen af ​​2015 udgav Samsung en Galaxy S7 Nougat beta. Beta gav brugerne en chance for at prøve funktionerne tidligt, men vigtigere, det hjalp Samsung squash bugs forud for softwarens udgivelse.

Dette var ikke første gang Samsung offentligt testede ny Android-software. Virksomheden kørte også en Android Marshmallow beta til Galaxy S6, Galaxy S6 Edge og Galaxy Note 5 tilbage i 2015. Galaxy Note 7 blev ikke inkluderet i Nougat betaen, fordi det var godt begyndt at sprænge.

Intet er bekræftet, men det ser ud til, at firmaet prepper en Android Oreo beta til Galaxy S8 og Galaxy S8 +.

Kig efter Galaxy S8, Galaxy S8 +, og måske den nye Galaxy Note 8 til at deltage. Hvis du ejer en ældre enhed som Galaxy S7 eller en mid-range enhed, er dine chancer for at se en beta meget slankere.