Ring Door View View Cam: Det Perfekte Smartkamera til Lejligheder og Condos - Artikler

Ring Door View View Cam: Det Perfekte Smartkamera til Lejligheder og Condos

Ring Door View View Cam er en smart dørviser, der erstatter dit hul med et smart HD-kamera, der opgraderer sikkerheden og leverer et smart hjem eller en smart lejlighed opgradering ved at bytte dørviseren om et par minutter. Dette er en glimrende mulighed for folk der bor i en lejlighed, ejerlejlighed eller endda en sovesal, hvor en traditionel Ring Video Doorbell ikke er den nemmeste løsning.

Med denne nye Door View Cam skruer du bare din eksisterende dørviser, sæt den på plads, installer det genopladelige batteri og opret forbindelse til WiFi. Du kan sætte det op om et par minutter uden huller eller ekstra værktøjer. Det er perfekt, hvis du lejer og ikke ønsker at ændre døren, da du kan tage det af og sætte den gamle tilbage, når du bevæger dig.Ring Door View Cam erstatter din dørviser med et smart kamera.

Door View Cam indeholder et HD-videokamera, tovejs talk, bevægelseszoner og privatlivssoner. Den sender meddelelser i realtid, når nogen ringer klokken, eller når de banker på døren, så du altid får en advarsel. Du kan besvare en besked på din telefon eller tablet, og der er stadig en glasviser, så du kan bruge den som et normalt kiggehul, når det er mere praktisk.

Du får bevægelsesalarmer, kan interagere med folk ved din dør og livevisning med gratisplanen, men du skal vælge Ring Protect Plus-planen for at låse videooptagelsen og evnen til at gennemgå og gemme videoer. Ring Protect Plan er $ 3 om måneden eller $ 30 årligt. Hvis du har brug for flere kameraer på samme adresse, er Protect Plus Plan en bedre mulighed.

Med Dørvisningskameraet kan du oprette Privacy Zones for at blokere bestemte områder eller for at slukke lydoptagelse, hvis du skal ignorere områder eller have brug for øget privatliv. Nye Smart Alerts giver dig mulighed for at oprette endnu mere kontrol med meddelelser og advarsler. Disse funktioner kommer til alle Ring Doorbell og Ring Cam i 2019.

  • Justerbar bevægelsesdetektering - Bevægelsesfølsomhed kan justeres for at finjustere bevægelsesalarmer, spare batteriets levetid og tilpasse bevægelseszoner.
  • Motion Verification - Door View Cam regulerer falske advarsler, så brugerne kan se mere præcis og relevant aktivitet.
  • Motion Stop - Dørvisning Cam stopper optagelsen, hvis bevægelse anses for ubetydelig, hvilket forlænger batteriets levetid.
  • Person Detection - Door View Cam vil identificere og mærke den registrerede type bevægelse og give brugerne mulighed for at ignorere bevægelsesbegivenheder, som de ikke ønsker at se.

Brugere kan spørge Alexa, "vis mig min hoveddør", og få advarsel, når der er bevægelse i realtid. De kan også tale med besøgende med Echo Show, Echo Spot eller Alexa aktiverede tabletter.

Ring Door-udsendelsesudgivelsesdatoen er indstillet til USA senere i år, og den er prissat til $ 199. Det kommer også internationalt til Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien, Spanien, Sverige, Danmark og Finland.