5 grunde til at vente på LG V50 & 3 grunde til ikke - Artikler

5 grunde til at vente på LG V50 & 3 grunde til ikke

Denne vejledning beskriver alt, hvad vi kender hidtil, om LG V50 ThinQ, og hvis det endda er værd at vente på. Købere har flere gode telefoner at vælge imellem lige nu, og mere kommer i de kommende måneder. Uanset om det er Galaxy S10, LG V40 eller endog Googles Pixel 3 XL. Når det er sagt, vil LG fans gerne vente på V50.

Til at begynde med er Galaxy S10 lanceringen her, Apple iPhone 11 rygter rykker allerede, en ny OnePlus 7 kommer, der er Pixel 4, og vi ser allerede nogle store ændringer fra LG forud for LG G8-udgivelsen. Her er hvad du behøver at vide.

LG V50 Lækager, rygter og nyheder

Vi ved, at LG allerede er hårdt på arbejde på flere nye telefoner i 2019. Fra den kommende LG G8 til den nyligt lækkede LG V50 ThinQ. Og mens V50 er stadig flere måneder væk, eller mere, ser vi allerede store rygter om fire bagkameraer og 5G-understøttelse.

Mens LG og Sprint bekræftede, at V50 bliver dens første 5G-telefon i 2019, det er ikke alt, hvad vi kender hidtil. LG bekræftede for nylig en front-facing ToF (Time of Flight) kamera array, som vil tilbyde iPhone X-stil ansigt oplåsning teknologi og andre fremskridt.Derefter annoncerede firmaet kommende telefoner vil bruge hele skærmen som en stor højttaler - kaldet Sound on OLED Display. LG G8 vil være selskabets første telefon med ToF-kameraet og lyd på skærmen tech, men de vil begge gøre det til LG V50 i de kommende måneder.

Uheldigvis foreslår en nylig lækage, at LGs næste V50 ikke vil stå en chance mod Galaxy S10 og vil meget ligne V40 sidste år. Som i - mangler det meste af den spændende teknologi, vi forventede i 2019.

Når det er sagt, har LG for nylig sat "turnaround expert" fra sin yderst succesfulde OLED TV division med ansvar for mobil. Teknisk kunne han virkelig vende om virksomheden, eller i det mindste starte med store ændringer i 2020.

På nogen måde er der nogle meget fristende telefoner til rådighed lige nu, men i denne vejledning tager vi dig gennem de bedste grunde til at vente på LGs V50 ThinQ eller hvorfor måske du ikke burde det.

Vent til en stor skærm og masser af strøm


Den store LG V40 har fem kameraer, og vi kunne se noget lignende fra G8.

Det giver fremragende ydeevne, en stor levende visning, dobbelt lagring og en trio af high-end kameraer på bagsiden, for ikke at nævne to mere foran. Det er en fantastisk telefon, som alle vil elske, selv med den store hak i skærmen, men nogle af jer vil måske holde fast ved udskiftningen.

Vi har endnu ikke et komplet spec-ark, men du kan forvente, at virksomheden foretager betydelige opgraderinger, der følger vejen til andre store virksomheder.

V50 kunne være en større, bedre, smartere og hurtigere LG V40. Vi kan få en endnu større skærm uden indhak, eller måske en lille "vanddråbe" hak som OnePlus 6T. Vi forventer ikke, at LG skal skære et hul i skærmen til frontkameraet som Galaxy S10.

Uheldigvis indikerer tidlige lækager, at det vil have samme hak som V40, som du kan skjule, hvis du vil. Som i er der ingen store fremskridt som vi ser fra Samsung.

Vi får en ny processor (Snapdragon 855) med forbedret ydelse og spil, 8 GB RAM, bedre batterilevetid, Android 9 Pie og store højttalere. LG vil kombinere Boomsound-højttaleren med en ny lyd på displayteknologi. Giver os den bedste lyd, vi nogensinde har set i en telefon.

Hvis du ikke er begejstret med LG G7 eller V40 design, som jeg ved, bare at noget bedre kunne komme i år. Det er stadig tidligt, og LG kan grøfte det hak, vi ser fra tidlige rapporter. Vi vil lede efter mere information og fortælle det øjeblik vi ved mere.