Post Intelligence App gør dig bedre til Twitter straks - Artikler

Post Intelligence App gør dig bedre til Twitter straks

Ønsker du flere Twitter tilhængere og engagement? Uanset om du bygger et brand eller bygger dit eget mærke og følger, er det en udfordring at få virkelige tilhængere på Twitter. Post Intelligence-appen vil fortælle dig, hvornår du skal tweet og endda hjælpe dig med at finde engagerende indhold til Tweet, så du kan være bedre på Twitter.

Post Intelligence, som virksomheden simpelthen kalder Pi, forbinder til din Twitter eller Facebook-konto for at forstå, hvad du Tweet og hvordan folk engagerer sig i indholdet. Derfra forudsiger Pi, når du skal Tweet, og går et skridt videre med forslag til, hvad der skal Tweet.Post Intelligence App gør dig bedre til Twitter, med det samme.

Efter log ind i Pi foreslog Tweets om udgivelsesdatoen for iOS 10.3, Apple Store er nede for nye iPads og motivation fra Gary V. Dette matcher godt med det indhold, jeg tweet om, og de tweets jeg læser. App bruger AI og dyb læring til at skræddersy disse forslag til dig, og i teorien det publikum, du allerede har bygget.

Glem at se på en generel liste over trending hashtags og sætninger på Twitter og forsøge at komme op med noget vittig til Tweet om ting, dine tilhængere er ligeglad med. Med Post Intelligence kan du se relevante forslag, som du kan derefter Tweet og planlægge ved hjælp af den anden del af Post Intelligence-appen.

Når du begynder at komponere en Tweet, analyserer Pi det for at fortælle dig, hvor godt det vil gøre. Når du skriver din besked, tilføjer medier og links, viser appen et prædiktionsresultat, der hjælper dig med at vide, om du er ved at Tweet a dud eller få et potentielt hjem løbe på dine hænder.Post Intelligence-appen fortæller dig, om din Tweet er god, før du sender den.

Teknologien bag Post Intelligence app analyserer realtidsdata fra Twitter og indhold fra linkene i sociale medier indlæg samt andre indikatorer for at forstå, hvad der vil resonere, når du Tweet på Twitter. Det handler ikke kun om at tweetere den mest populære ting, som folk taler om. Det er en gratis super-smart Twitter-app, der kan hjælpe dig med at gøre dig bedre til Twitter.

Der er en Sponsored sektion, hvor du kan finde andet indhold til Tweet fra mærker som Inverse, Distractify, Bored Panda og andre.

Post Intelligence er tilgængelig gratis på Android nu og også i beta på internettet. Der er en iPhone Post Intelligence-app, der kommer i 2. kvartal.

Bedste Android Twitter Apps

Robird til Twitter


Robird er en af ​​de skjulte perler, der ikke er for mange brugere ved. Det er ekstremt minimal, kraftfuldt og tilpasset, men fungerer alligevel hele tiden. Fra flydende komponentknapper til matchende Googles materiale design. Det var vores favorit i 2016, men viser nu en vis alder. Der er også en nyere version.

Robird har push notifikationer, streaming tidslinje via WiFi eller mobile data, TweetMarker synkronisering, automatisk opdatering, gemme udkast, inline billede forhåndsvisninger (og deaktivere indstillinger), en kort stil brugerflade og tonsvis af notifikationsindstillinger. Tilføj i temaer, tilføjelser og alt andet, og det er bestemt værd at overveje.

Desværre udvikleren afslutter noget udvikling og har nu en helt ny version kaldet Robird Reborn. Det er en anden fremragende mulighed, men betalt, og har derefter i app-køb. Hold dig til den ældre Robird eller prøv en anden fra vores liste nedenfor.

Hent