Indhold
- Opret forudindstillinger
- Gruppér pærer sammen
- Brug tredjepartsapps
- Tænd automatisk lys, når du kommer hjem
- Brug IFTTT
- Spar penge, når du køber farvetoner
- Få fysiske kontakter til lettere kontrol
- Opsæt alarmer
- Opsæt timere
- Brug tredjepartspærer med nuance
Philips Hue giver dig mulighed for at styre dine lys trådløst fra din smartphone fra hvor som helst i verden, men her er nogle Philips Hue-tip og tricks til at bringe dit Hue-spil til det næste niveau.
Der er masser af smarte hjemmeprodukter tilgængelige på markedet, og smart belysning er en kategori, der vinder popularitet. Det er også et af de nemmeste smarte hjemmeprodukter at installere, da alt hvad der kræves er at skrue pærer i og tilslutte et hub.
Philips Hue er uden tvivl den mest populære løsning til smart belysning. Der er et par andre store spillere i spillet som Belkin WeMo, Cree, Osram og GE, men Philips Hue ser ud til at være den mest populære mulighed for dem, der ønsker at købe smarte tilsluttede pærer.
Hvis du selv har Philips Hue-lys, kender du sandsynligvis det grundlæggende og kan gøre de enkle ting, som at tænde og slukke for dem fra din telefon og ændre farverne på de farveændrende pærer, men der er meget mere du kan gøre med disse lys, end du måske troede var muligt.
Her er nogle Philips Hue-tip og tricks, som du bør tjekke ud for at tage dine Philips Hue-lys til det næste niveau.
Opret forudindstillinger
En af de største funktioner i Philips Hue-pærer er evnen til at oprette "scener" eller forudindstillinger, der giver dig mulighed for at trykke på en knap og få bestemte lys til at lyse på en bestemt måde.
For eksempel kan du have en scene, hvor du har dine lys nedtonede, når det kommer tættere på sengetid, eller få dem til at ændre en bestemt farve.
For at oprette en scene skal du blot se listen over lys i Philips Hue-appen og derefter trykke på skab i øverste højre hjørne.
Gruppér pærer sammen
I Philips Hue-appen kan du gruppere bestemte lys sammen og styre dem alle på én gang i stedet for individuelt.
I farvevælgeren kan du trække og slippe pærer i grupper og derefter flytte dem rundt som en enhed samt dæmpe eller lyse pærerne på samme tid.
Det er dog lidt besværligt at gøre dette i Philips Hue-appen, og der er andre tilgængelige apps, der gør et bedre stykke arbejde med dette, hvilket bringer os til det næste tip.
Brug tredjepartsapps
Mens Philips Hue-lys er i top, er selve appen ikke helt op på det niveau. Philips Hue-appen er fin til opsætning af dine pærer under den indledende installationsproces, men jeg anbefaler at bruge tredjepartsapps til at styre og styre dine Hue-lys.
En af mine foretrukne apps er Huemote, som giver en død-simpel brugergrænseflade, der er nem at bruge. iConnectHue er også en anden god app, selvom det tager lidt af en indlæringskurve og koster $ 4,99 i appbutikken.
Tænd automatisk lys, når du kommer hjem
Hvis du vil have dine Philips Hue-lys til at fungere automatisk, kan du indstille geofencing på din smartphone, så dine lys tændes, når du kommer hjem uden nogen interaktion fra din side.
Du kan gøre dette i Philips Hue-appen under Geofencing sektion, og det er virkelig let at konfigurere. Men hvis du ønsker mere kontrol over den specifikke geofence-barriere, er IFTTT måske det bedste alternativ at bruge, hvilket giver dig mulighed for at indstille nøjagtigt, hvor placeringsafskæringen er.
Du kan også indstille dette til automatisk at slukke for dine lys, når du forlader huset.
Brug IFTTT
Som en del af det foregående tip er en god måde at forbedre funktionaliteten på dine Philips Hue-lys ved at bruge IFTTT.
IFTTT er en onlinetjeneste, der giver dig mulighed for at forbinde forskellige tjenester og produkter sammen, inklusive Philips Hue-lys.
Vi har samlet nogle af de bedste IFTTT Philips Hue-opskrifter, som du kan prøve, og du vil hurtigt bemærke, at der er meget, du kan gøre med dine Hue-lys.
Spar penge, når du køber farvetoner
Philips Hue-lys kan være dyre. Startersættet alene er $ 200, og det leveres kun med tre pærer. Men hvis du handler smart, kan du spare penge på Philips Hue-lys.
For eksempel fremstiller Philips et Hue White-startsæt til $ 79, der leveres med en Hue Bridge og to Hue White-pærer. Du kan også få ekstra Hue White-pærer til kun $ 15,00 pr. Stk. Sammenlignet med de farvepærer, der hver er $ 60.
Du kan endda få Hue White-pærer til endnu billigere ved at købe Dimmer Switch Kit, som er $ 35 og leveres med en Hue White-pære. Da en dæmpningsafbryder normalt er $ 25, er den medfølgende pære kun $ 10.
Få fysiske kontakter til lettere kontrol
Apropos dæmpere, Philips tilbyder fysiske kontakter, som du kan bruge til at styre dine Hue-lys.
Det kan være rart at kontrollere dine lys fra din smartphone, men nogle gange vil du bare hurtigt tænde lysene uden at sprænge telefonen ud. Det er her Philips 'lysdæmperafbryder kan komme godt med. Det giver dig mulighed for at tænde og slukke for lysene samt dæmpe eller gøre dem lysere.
Der er også Tap, som er en switch, der har tre knapper, som du kan programmere til forskellige scener, så du hurtigt kan ændre scener med blot et tryk på en knap i stedet for at bruge din telefon.
Opsæt alarmer
Vågner du normalt, før solen kommer op? Du kan bruge Philips Hue-lys som en alarm og simulere solopgangen.
Den officielle Philips Hue-app har en sektion til alarmer, der giver dig mulighed for at tænde dine Philips Hue-lys på et bestemt tidspunkt og endda langsomt tømme lysene.
Du kan også bruge denne funktion bare til at tænde dine lys på et bestemt tidspunkt i løbet af dagen, selvom det ikke er om morgenen.
Opsæt timere
I det samme afsnit, hvor du kan indstille en alarm, kan du også indstille en timer, der giver dig mulighed for at tænde eller slukke for dine Philips Hue-lys, når der er gået en vis tid.
Du kan bruge denne funktion i en række forskellige scenarier, som om natten, når du falder i søvn, og du ikke vil have, at dine lys skal være tændt hele natten, eller hvis du er hjemme om cirka en time, kan du indstille en timer til dine lys tændes om en time.
Selvfølgelig kan alarmer gøre noget lignende, men det kan være godt at indstille en timer i visse tilfælde.
Brug tredjepartspærer med nuance
Mens Philips i første omgang blokerede tredjepartspærer, trak den en 180, og dens system understøtter stadig brug af tredjepartspærer.
Kompatibiliteten er dog forskellig fra pære til pære, men en Reddit-bruger lavede et diagram, der viser, hvilke pærer der fungerer med Philips Hue Bridge.
Nogle pærer fungerer fint, mens andre har brug for lidt arbejde for at få dem til at arbejde, men det er en fantastisk måde at spare penge på pærer eller bruge pærer, som du allerede har uden at skulle købe Hue-pærer.