OnePlus 5T vs Pixel 2 XL: Hvad vi ved så langt - Artikler

OnePlus 5T vs Pixel 2 XL: Hvad vi ved så langt

Når det kommer til at købe nye Android smartphones, har købere flere valg end nogensinde her i 2017. Og endnu en kommer snart. Med OnePlus 5T-udgivelsen nærmer sig hurtigt, har købere et hårdt valg at lave. Sådan sammenlignes det med Google Pixel 2 XL og alt, hvad vi kender hidtil.

OnePlus er kendt for at lave high-end-telefoner med en overkommelig pris, og det er præcis det, vi forventer fra den næste enhed.

Læs: OnePlus 5T Udgivelsesdato, Funktioner, Specifikationer og rygter

Tidligere i år ankom OnePlus 5. Det havde meget at byde på, men blev mindre end konkurrencen på nogle få områder. Mest synlig skærmen, med store indslag på toppen og bunden. Med Galaxy S8, Pixel 2 XL, iPhone X og LG V30, der alle har firkantede skærme, passerede mange over det. Men selskabernes næste telefon kan være værd at vente på.Forsøger at bestemme, hvilken man skal købe er ikke en nem opgave. Når det er sagt, bør vores oplysninger hjælpe dig med at beslutte, om OnePlus 5T er lige ventetiden værd. Med fremragende storskærmstelefoner, der er tilgængelige som Galaxy S8 og Pixel 2 XL, skal du se på andre aspekter for at afgøre, hvilket er rigtigt for dig.

I dette indlæg går vi over alt, hvad du behøver at vide om hver smartphone. Fra skærmstørrelserne, kameraer, specs, udgivelsesdato og mere. Disse telefoner har lignende skærme og specs, men begge tilbyder en anden oplevelse hele vejen igennem.

Husk, at hvis du er en OnePlus ejer, ved du allerede hvad du kan forvente. En premium smartphone oplevelse med næsten lager Android og en lav pris. Googles Pixel 2 XL har den nyeste Android 8.0 Oreo, så disse telefoner har faktisk meget til fælles. I betragtning af alle Pixel 2 XL-displayklapperne kan OnePlus 5T være et af de bedste Pixel 2-alternativer.

Med det sagt, her er alt hvad vi kender hidtil om den kommende OnePlus 5T, og hvordan den sammenligner med Googles nyeste og bedste. Vi har også nye oplysninger om en potentiel OnePlus 5T-pris, så fortsæt til diasshowet herunder.

OnePlus 5T vs Pixel 2 XL: Skærm


Det første vi vil snakke om er skærmbilledet, af nogle få grunde. For det meste har Pixel 2 XL ikke den bedste skærm på markedet, og det er noget, alle har sikkert læst i nyhederne. Det er stadig godt, bare ikke godt.

Hvis det er en bekymring for dig, kan OnePlus 5T være et værdigt alternativ i betragtning af rygter, tror det pakker samme skærmstørrelse. En stor 6-tommers kant-til-kant skærm med mindre beslag. Og mens OP5T-indkapslerne ikke er så små som Samsungs Galaxy S8, er de mindre end Googles Pixel 2 XL. Dette er den første telefon fra OnePlus med dette nye design, der er så populært i 2017.

En ting at huske på er, at OnePlus 5T stadig er en 1080p skærm og ikke Quad-HD som Googles Pixel 2 XL.

Begge telefoner har et langt og tyndt design, hvilket gør dem nemmere at holde og bruge selv med en større skærm. Dette er kendt som et formatforhold på 18: 9.

I slutningen af ​​dagen tror mange, at en 6-tommers skærm er den perfekte mellemplads. Det er ikke for stort eller for lille. Hvis du har bestået Pixel 2 XL, skal du holde øje med det nyeste fra OnePlus.