Nexus November Android 7.0 Nougat Update: Hvad skal man vide - Artikler

Nexus November Android 7.0 Nougat Update: Hvad skal man vide

Som lovet, udgav denne uge Google en anden opdatering til Android 7.0 Nougat. Samt Android 7.1 Nougat til de nye Pixel og Pixel XL smartphones. Dette er den nyeste softwareudgivelse og sikkerhedsopdatering til alle nye Nexus-smartphones og tablets. Sammen med Pixel. Her er hvad ejere skal vide.

Tidligere i år lavede Google en stor ændring i opdateringer.Lovende at frigive ny software hver måned med de nyeste sikkerhedsrettelser, fejlrettelser og tweaks for at holde platformen sikker. Mange producenter gør det samme som Samsung, og i dag er Googles november Android 7.0 Nougat opdatering.

Læs: Android 7.1 Nougat vs Android 6.0: Hvad er nyt

Fra og med 7. november opdateres sikkerhedsopdateringen i november til alle nye Nexus-enheder. De modtager den nyeste Android 7.0, mens Pixel og Pixel XL får Android 7.1 Nougat. Nedenfor forklarer vi ændringerne, og lad ejere vide, hvad de skal forvente.Hver månedlig softwareopdatering i fortiden har rettet eller lukket et stort antal fejl eller sikkerhedshuller. Op til 20-30 ad gangen. For november udgav Google en enorm opdatering med nogle af de største ændringer endnu.

Sammen med støtte til DayDream VR og fejlrettelser er alle sikkerhedsfladerne. Brugere, der leder efter flere detaljer om præcis, hvad der blev ændret, kan læse mere i Android-sikkerhedsbulletinen.

Hvilke enheder vil se opdateringer?

November Android 7.0 Nougat opdateringen ledes til Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9, Nexus 5x, Nexus 6P og Pixel C-tablet. Android 7.1 Nougat er til Pixel og Pixel XL. En opdatering er også tilgængelig for Nexus Player.

Tidligere måneder udlod Google ikke ny software til Pixel C-tabletten, men sikkerhedsopdateringen fra november er også tilgængelig for den. Så sørg for at kontrollere efter opdateringer på alle enheder fra listen ovenfor.

Hvornår kommer det til at komme?

Som sædvanlig indsendt Google alle detaljer sammen med flere måder for ejere at få den nyeste software. Over opdateringerne om fly skal begynde at ankomme snart, hvis ikke allerede. Ejere kan også downloade og flash fabriksbilleder, eller skubbe OTA-opdateringen manuelt med ADB.Typisk når de er blevet annonceret, tager det overalt fra 24-48 timer for at begynde at ankomme på telefoner. Hvis det ikke kommer straks, skal du ikke bekymre dig, da det skal overflade i de kommende dage. I slutningen af ​​ugen. Gå ind i Indstillinger> Om telefon> og Kontroller også opdateringer manuelt. Hvis du vil have det.

Opdater ændringer

Denne November Android 7.0 og 7.1 Nougat opdatering er en stor. Dette er ikke kun den første månedlige opdatering til Pixel, det har også andre ændringer. Sammen med alle sikkerheds patches og ændringer er der støtte til meddelelsesmeddelelser, mens de er tilsluttet til bluetooth. Derefter tilføjede Google Daydream VR-service. Hvilket er nødvendigt for at bruge det nye DayDream View virtualitets headset, der for nylig blev sat til salg.

I alt er der mere end 48 sikkerhedsrettelser og patches. Spændende fra 1. november, 5. og 6. november. Som i dette er den mest opdaterede, sikre og stabile version af Android, der er tilgængelig i øjeblikket. Mindst 15 ændringer blev markeret som "kritiske" af Google.

Betydningen af ​​November Android-opdateringen er, at alle ejere skal acceptere og installere, når de ankommer.

Andre detaljer

Det er værd at bemærke, at brugere, der kører Android 7.1 Nougat udvikler forhåndsvisning, ikke modtager denne OTA opdatering. Da de kører en tidlig preview version af Android. Når det er sagt, vil Google sandsynligvis frigive en anden MR2-vedligeholdelsesudgivelse til Nexus-enheder. Det forventes at ankomme omkring midten af ​​november sammen med støtte til Nexus 6.

Derefter vil den endelige version af Android 7.1 Nougat for alle enheder blive udgivet i december. For øjeblikket kører kun Googles Pixel og Pixel XL officiel Android 7.1-software. Bliv afstemt for flere detaljer, accepter opdateringen, når den kommer, og slip en kommentar nedenfor med eventuelle spørgsmål eller problemer, du måtte opleve.