Ny Snapchat Update: 5 ting at vide om det nye design - Artikler

Ny Snapchat Update: 5 ting at vide om det nye design

Der er en ny Snapchat opdatering, der kommer ud meget snart, som vil ændre Snapchat's udseende helt. Dette er hvad du behøver at vide om det nye Snapchat-design, der snart kommer til iPhone og Android.

Ifølge Snapchat vil denne opdatering gøre appen mere fokuseret på dine venner og mindre på medierne i Snapchat. I det væsentlige forsøger de at adskille mærker og influencer fra de mennesker, du faktisk ved - alt sammen samtidig med at det bliver lettere at bruge Snapchat.

I stedet for at blande de to, vil dine venner være til venstre og medierne vil være til højre. Her er et nærmere kig på den nye Snapchat-opdatering, som du kan forvente snart, og når du måske får opdateringen. Forhåbentlig tager det ikke Snapchat ned, når det kommer.

Ny Snapchat Update Release DateDen nye Snapchat fokuserer på at gøre din Friends front og center.

Oprindelig drillet sidste måned til investorer, den nye Snapchat opdatering er ikke en overraskelse, men dette er vores første virkelige kig på den nye app. Du kan forvente at se Snapchat opdateringen ankommer på din iPhone eller Android i de kommende uger.

Snapchat blev ikke mere specifik, og de bekræftede heller ikke, om appen vil ramme iPhone og Android på samme tid. TechCrunch siger den nye Snapchat opdatering ankommer fredag.

Ny Snapchat Update Design

Videoen ovenfor viser dig det bedste udseende endnu ved den nye Snapchat-opdatering, og hvordan det virker. Selvom det ikke er en massiv afgang, sker der meget skakning her, hvilket betyder, at mange brugere bliver nødt til at genopdage, hvordan nogle dele af Snapchat fungerer.

Du vil altid gå direkte til kameraet, så du kan begynde at snappe, men du slår nu til venstre for venner og til højre til den nye Discover-faneblad. Opdateringen skal gøre appen nemmere at bruge, hvilket kunne tegne flere brugere.

Historier og meddelelser er en

Når det kommer til venner, vil du se deres information på en enkelt side. Dette nye område er, hvor meddelelser og historier vil leve side om side. Det vil være en massiv ændring, og hvis du bruger Snapchat-meddelelser til at holde kontakten med venner, kan det være en hård overgang. Snapchat kommer til at sætte dine bedste venner indhold op på toppen, hvilket kan hjælpe brugerne med at tilpasse sig og det kan føre til en bedre samlet oplevelse. Grupper vil nu have en Snapchat Group Story, som alle kan tilføje til, langs side messaging, der sker i grupper.

Snapchat Story Changes

Hvis du elsker at se mange Snapchat-historier i træk, vil den nye Snapchat-opdatering give en meget bedre oplevelse. Du behøver ikke at vælge hvilken historie du vil se næste i slutningen af ​​en historie som du har for det sidste år.

Nu når en Snapchat Story slutter, vil du se en hurtig skærm, der fortæller, hvem der er historien op næste gang. Du kan swipe for at springe over deres historie eller svinge ned for at forlade historien og gå tilbage til hovedskærmen.

Snapchat Discover ChangesSom Evan Spiegel, medstifter og administrerende direktør for Snapchat forklarer i videoen ovenfor, ændrer de Discover-sektionen for at fokusere mere på indholdsskaberne og holde dine venner på den anden fane. Det er en interessant ændring, især i betragtning af dette er, hvordan Snapchat tjener penge.

En del af denne nye opdatering giver dig mulighed for ikke kun at følge skabere, men også se mindre af skabere, som vil hjælpe med at uddanne Snapchat med det, du vil se på fanen Discover. På samme måde som hvordan Facebook og YouTube påvirker dit feed og anbefalinger, hjælper dette dig med at få mere ud af dette afsnit.

Du kan se, at nogle nye skabere vises i dette afsnit, selvom du ikke følger dem som en populær historie, ifølge TechCrunch.

50 + spændende ting, du kan gøre med Apple Watch

Besvar Opkald til Apple Watch


Du kan besvare et opkald på din Apple Watch ved at bruge det som en lille Bluetooth højttalertelefon. Du vil kun bruge dette til kortere opkald, fordi lydkvaliteten ikke er så god som når du taler på højttalertelefon på din iPhone.

Apple Watch giver dig kun mulighed for at besvare dine opkald på højttalertelefonen, så du vil ikke bruge det hele tiden. Det er meget praktisk, når du arbejder på et projekt eller optaget med dine hænder. Absolut være opmærksom på, hvor du tager opkald. Hvis du ikke vil tale på højttalertelefon, skal du ikke tale på din Apple Watch.

Hvis du køber den nye Apple Watch Series 3 med LTE, kan du endda ringe til Apple Watch uden din iPhone i nærheden. Dette kræver at tilføje uret til din plan for $ 10 om måneden. Du kan ikke svare på et FaceTime-videosamtale på Apple Watch.