Nye LG USB C 4K skærme er en MacBook Pro ejer drøm - Artikler

Nye LG USB C 4K skærme er en MacBook Pro ejer drøm

Tre nye LG USB C 4K skærme er et perfekt kompliment til MacBook Pro med Thunderbolt 3 Connectivity, muligheden for daisy chain monitorer og support til HDR 600, der leverer højere dynamisk rækkevidde.

LG annoncerede de nye 4K skærme lige før CES 2018, hvor firmaet vil annoncere yderligere displays og smarte enheder. De nye skærme omfatter Nano IPS-farveteknologi, og med HDR 600-understøttelsen får du bedre billeder på dit skrivebord.

Den nye LG 32-tommers 4K-skærm, model nummer 32UK950, er den første fra virksomheden til at bruge Nano IPS teknologi, der sandsynligvis ligner den nano teknologi, der findes i deres high-end tv'er. Nano-teknologien i denne skærm absorberer overskydende lys, hvilket øger intensiteten og renheden af ​​farver. Skærmen kan vise 98% af DCI-P3-farvespektret, hvilket er en fancy måde at sige, at den er på niveau med skærme, der bruges til at redigere Hollywood-film.Den nye 32-tommer LG USB C 4K-skærm bruger Nano IPS-teknologi.

Med LG 32UK950 er Thunderbolt 3-displaydocken, som er indbygget, understøttet af daisy chaining, så du kan tilslutte en anden 4K-skærm til skærmen direkte. Skærme og tilbehør tilsluttes til din MacBook Pro eller lignende computer med et enkelt kabel, som også kan oplade ved 60W.

"De fleste af os bruger hundredvis af timer foran skærme hver måned, men det er en af ​​de mindst sandsynlige produkter, der skal opgraderes, når der ønskes højere produktivitet," siger Tim Alessi, leder af produktmarkedsføring hos LG Electronics USA. "Med disse nyeste premium-skærme fra LG ønskede vi at kommunikere, at LG er forpligtet til at levere den bedst mulige skærmopløsning og brugeroplevelse til ethvert arbejdsområde."5K UltraWide-skærmformularen LG er en MacBook Pro-ejers drømmedisplay.

Udover den 32-tommer-model annoncerede LG også en ny 34-tommers UltraWide USB C-skærm til 2018.LG 34WK95U er en 21: 9 5K skærm, der giver dig mulighed for at gøre endnu bedre brug af din skærm ejendom med en høj opløsning skærm, der leverer nøjagtig farvegengivelse. LG 24-tommer 5K UltraWide bruger også Nano IPS-teknologi og understøtter HDR 600 til høj dynamisk rækkevidde.

Den nye 34-tommer 5k UltraWide forbinder med USB C for at levere 5K ved 60Hz, samtidig med at den leverer strøm til notebooken. Det er rettet mod programmører, udviklere og videoredigatorer, der har brug for en stor skærm, der leverer nøjagtige farver.

På CES 2018 vil LG også annoncere LG 34GK950G, en ny QHD gaming monitor med Nano IPS tech og support til G-Sync teknologi.

22 Bedste MacBook Pro Tilbehør i 2019

USB C til Lynkabel


$ 19.00 fra B & H Photo

Når det drejer sig om at forbinde din iPhone med din MacBook Pro, er det bedste at købe et USB C til Lynkabel i stedet for at bruge en adapter, der er mere tilbøjelig til at gå tabt eller forladt hjemme. Visst, en adapter ville fordoble som en USB-adapter til andre enheder, men vi søger at fjerne adaptere som muligt.

Jeg ejer to af disse kabler, og jeg elsker dem. Jeg kan ikke kun forbinde min iPhone direkte til Mac, men hvis jeg tilslutter dette kabel til min MacBook Pro-oplader, kan jeg hurtigt oplade min iPhone X. Dette virker også for iPhone 8 og 8 Plus. Når hurtig opladning oplader iPhone op til 50% om 30 minutter.

Apple sælger to officielle USB C til Lynkabler.

  • USB-C til lynledning 1 M - $ 19 på B & H Photo
  • USB-C til lynkabel 2 M - $ 35 på Amazon

Du kan bruge dette til at oplade din iPhone eller iPad, synkronisere med iTunes og endda bruge med Duet til at bruge din iPad som et andet display til din MacBook Pro.