Moto X 2015 vs Galaxy Note 4: 5 nøgleforskelle - Artikler

Moto X 2015 vs Galaxy Note 4: 5 nøgleforskelle

Nu hvor de fleste større smartphone-producenter har udgivet alle deres telefoner i år, med undtagelse af nogle få fra Motorola og Samsungs Galaxy Note 5, har købere mange muligheder. Her sammenligner vi den nye 2015 Moto X Pure Edition "Style" til Galaxy Note 4 for dem der overvejer en opdatering, eller den ene mod den anden.

Den 28. juli tog Motorola scenen og afslørede tre helt nye enheder og satte alle tidligere rygter til hvile. En opgraderet Moto G til 2015 og to varianter af Moto X, der hedder Moto X Style og Moto X Play. I USA sælges Moto X Style som Moto X Pure Edition, og Play vil ikke engang være tilgængelig i USA.

Læs: Moto X 2015 "Pure Edition" Release Date Breakdown

I år har Motorola et glimrende nyt flagskibs smartphone i 2015 Moto X, og efter chokerende millioner ved at frigive en telefon med en enorm 5,7-tommers skærm, sammenlignes den nu med andre tabletter, ligesom noten 4. Nedenfor ses en sammenligning og højdepunkter af nogle få vigtige forskelle for dem, der overvejer en af ​​disse to smartphones.Motorolas nye Moto X Pure Edition "Style" har meget at tilbyde, men med en stor skærm skal den også konkurrere med Galaxy Note 4, den indkommende Galaxy Note 5 og endda Apples iPhone 6 Plus. Det er meget at kæmpe, især hvis de forsøger at tilbyde en god enhed til en lav pris.

I september 2014 blev Galaxy Note 4 annonceret live i Berlin på den årlige IFA-begivenhed, og den blev til salg i USA i oktober. Noten 4 er stadig en god smartphone med masser at byde på, og det kan være bedre end note 5, hvis rygter om et mindre batteri og ingen micro-SD-slot er korrekte.

Som følge heraf forsøger mange ejere at beslutte, om de skal opgradere til note 4 i stedet for note 5, få noget anderledes. Og selv Note 4-ejere vejer alle deres muligheder, og det er et værdigt alternativ at forsøge at bestemme Motorolas nye phablet.

Læs: Galaxy Note 5 vs New Moto X 2015: Hvad vi ved så langt

Disse to smartphones har nogle ligheder, men nogle vigtige forskelle, som køberne skal være opmærksomme på. Motorolas nye smartphone pakker meget strøm under sin store skærm og tilbyder en masse tilpasning til en lav pris, og brugerne vil gerne vide alt om det.

Alt det her er her fem vigtige forskelle mellem 2015 Moto X Pure Edition (Style) og Galaxy Note 4 for dem der overvejer en opgradering eller en af ​​disse som deres næste smartphone.

Design


Den nye Moto X og Galaxy Note 4 er ens på nogle måder, og to er design og skærmstørrelse. De er begge plastikindretninger med en tynd aluminiumsramme for ekstra holdbarhed og for at give det en præmieoplevelse, men de er ikke som premium som en iPhone eller Galaxy S6.

Samsungs Note 4 er en stor 5,7-tommers telefon med et af de højeste design af enhver Samsung-telefon i sin tid, men det har stadig meget plastik til det. Bagsiden er aftagelig, og den har et udskifteligt batteri og en micro-SD-slot. To ting den nye note 5 ikke har. Den har en fysisk hjemme knap med en fingeraftryk scanner og kapacitive touch knapper. Moto enhed har alle taster på skærmen, for de nysgerrige. Det betyder, at mens de har samme skærmstørrelse, har Galaxy Note 4 mere skærm til at bruge.

Moto X 2015 er imidlertid en helt anden tilgang. Bagsiden kan ikke fjernes, men den kan tilpasses fuldstændigt med mere end 100 forskellige kombinationer for at se, hvordan du vil, den har en større skærm, og stereohøjttalerne vender fremad for bedre lyd. Det har dog også en micro-SD slot.

Vi kan ikke give en en nik vs den anden som jeg endnu har prøvet den nye Moto X, men noten 4 var en af ​​de bedste smartphones i 2014 og kunne stadig være blandt de top 5 her i 2015, hvis den nye Note 5 imponerer ikke.

Du vil prøve både i en butik for at bestemme, hvad der passer til dig. En stor faktor vil dog være prisen, specs og tilpasning. Som vi vil gå over i et øjeblik.