Minecraft Limited Edition Xbox One S Forbestillinger - Artikler

Minecraft Limited Edition Xbox One S Forbestillinger

Efter hvad der føles som mange års plage, kan du placere dine Minecraft Limited Edition Xbox One S-ordrer nu for $ 399.

Minecraft Limited Edition Xbox One S er Microsofts nye samlerens udgaveskonsol for elskere af Minecraft. Virksomheden købte udvikleren bag spillet i 2014. Siden da har den tilføjet nye versioner af spillet på hver platform og fortsatte med at frigive nye spin-offs, som Minecraft Story Mode

Denne nye Minecraft Limited Edition Xbox One S er til meget store fans af overlevelsen og open-wold titlen. Den leveres med en kopi af spillet, så alle, der stadig er på Xbox 360, behøver ikke bruge flere penge på at købe en anden kopi af Minecraft når de opdaterer. Fordi det er en brugerdefineret konsol, er det også en cool udseende samlerobjekt. Den malede og stiliserede krop matcher spilets jordblokke. Købere får også en brugerdefineret Creeper controller med deres køb.Læs: Xbox One S Review: Mere for dine penge 

Microsofts Minecraft Limited Edition Xbox One S lancerer i oktober. Her er hvad du skal vide om Minecraft Limited Edition Xbox One S-ordrer lige nu.

Minecraft Limited Edition Xbox One S Forordningspris

Minecraft Limited Edition Xbox One S-prisen er $ 399.99 Det er $ 50 mere end en hvid Xbox One S med 1 TB lagerkostnader og 150 $ mere end Microsofts eksisterende Minecraft Xbox One S bundleomkostninger. Spillere betaler klart en præmie for konsolets opdaterede controller og brugerdefineret malingsjob.

Minecraft Limited Edition Xbox One S Udgivelsesdato

Igen lancerer Xbox One S den 3. oktober 2017. Det er omtrent en måned før Microsoft udgiver sin anden nye videospilkonsol, Xbox One X. Afhængigt af hvor du forudbestiller, skal din konsol ankomme den dag. Detailhandler, som GameStop, vil have Minecraft Limited Edition Xbox One S på lager.

Læs: Bedre sammen Minecraft DLC: 6 ting at vide

Hvorfor købere har brug for Minecraft Limited Edition Xbox One S Pre-Orders?

Lad os ikke gætte at placere Minecraft Limited Edition Xbox One S forudbestillinger. Hvis du er fan af Minecraft, du vil absolut have en, og du har ikke tidspild.

Microsoft lancerer ikke brugerdefinerede konsoller som ofte. Når det gør det, kalder det dem bunden med begrænset udgave, fordi de ikke er permanente tilføjelser til konsollinjen. Når bestanden løber ud, er de væk for gode. For eksempel, Forza Motorsport 6 havde sin egen brugerdefinerede konsol i en blå nuance. Du kan kun finde den konsol, der bruges i dag.

Minecraft har millioner af fans, og mange af dem vil have denne nye konsol bundle. Hvis du venter for længe, ​​kan du blive udeladt.

Hvad kommer med Minecraft Limited Edition Xbox One S

Minecraft Limited Edition Xbox One S leveres med konsollen selv, nogle abonnementskort og alt hvad du behøver for at komme i gang i Minecraft med det samme.

Hele konsollen ligner en jordblok fra Minecraft. Den er grøn til venstre og brun til højre, hvor hver Xbox One S har sin systemfan. Konsolens bund er klar, så du og dine venner kan beundre Redstone-symbolet på bunden. Dette er den første Xbox One, der har en klar bund.

Du får en matchende Limited Edition Creeper Xbox Wireless Controller med denne konsol, selvom du også kan købe den separat. Et strømkabel, HDMI-kabel og matchende Xbox One X-stativ er inde i kassen.Læs: Xbox One X Udgivelsesdato, Pris & Egenskaber 

Som for Minecraft i sig selv indeholder Microsoft en kode for at låse en digital kopi af Minecraft. En anden kode i boksen åbner Minecraft Redstone Bonus Content Pack. Denne indholdspakke indeholder nye biomer og skind.

Endelig indeholder Microsoft en gratis prøveperiode på en måned af sin Xbox Game Pass-service og to uger af Xbox Live Gold. Xbox Live Gold er den multiplayer-tjeneste, du har brug for til at nyde dine spil med venner online. Game Pass er ligesom Netflix til Xbox One titles; Du får adgang til et stort bibliotek af spil. Xbox Game Pass og Xbox Live Gold koster $ 9,99 om måneden separat.

Læs: 2017 Xbox One Bundles Breakdown: Hvad skal du købe?

Hvor kan man købe Minecraft Limited Edition Xbox One SI en typisk lancering vil alle placere deres Minecraft Limited Edition Xbox One S-ordre, hvor de normalt laver deres spilkøb. Det er ikke tilfældet med denne nye konsol.

Microsoft Store har Minecraft Limited Edition Xbox One S-ordrer lige nu. Køber der får du gratis fragt. Mål har også forudbestillinger til konsollen.

Desværre kan de tre detailhandlere du måske vender til til et videospil køb normalt ikke have Minecraft Limited Edition Xbox One S forudbestillinger endnu. GameStop, Legetøj R Us og Best Buy ikke listen konsollen på deres websteder overhovedet. Amazon har ikke forudbestillinger til den tilgængelige konsol.

Giv ikke op med at købe din konsol hos disse butikker endnu. Der er masser af tid til at begynde at tage forudbestillinger inden oktober.

1 / 11 / 1