LG G3 tilbud byder på store besparelser - Artikler

LG G3 tilbud byder på store besparelser

De første LG G3-tilbud begyndte at dukke op for et par uger siden, da det først blev lanceret i USA med AT & T, men nu da LG G3 har været til rådighed i nogle uger, og alle transportører er om bord, begynder vi at se mere tilbud begynder at overflade.

Mens Amazon stadig er det bedste sted at få den nye smartphone med en 2-årig kontrakt, da de tilbyder smarttelefonen til $ 99, er der stadig andre muligheder. Nu, at AT & T, T-Mobile, Sprint og Verizon alle bærer den nyeste enhed, er potentielle købere på udkig efter den bedste deal.

Læs: Hurtigere LG G3 ankommer som amerikansk lancering fortsætter

Nu da LG G3 er let tilgængelig rundt om i verden, er valgene åbne. Hvis du passerede på Galaxy S5 eller HTC One M8 og nu vil spare nogle penge på at købe LG G3 på kontrakt, eller ligefrem, så tjek de få tilbud, vi har samlet nedenfor.For det første er Best Buy her i USA, da de tilbyder Verizon, T-Mobile og Sprint LG G3-varianter for kun $ 99 med en ny 2-årig kontrakt. Til sammenligning spørger alle tre luftfartsselskaber $ 199 med en ny kontrakt, så du gemmer straks $ 100 ved at henvende dig til en nærliggende Best Buy. Købere vil også kunne prøve telefonen og sørge for, at den store 5,5-tommers skærm passer til dem.

På samme måde tilbyder Amazon den samme pris, og du kan fange G3 i både Hvid eller Sort for alle luftfartsselskaber (Gold with Sprint) for kun $ 99 på Amazon også. Nogle er udsolgt, men den hvide AT & T-model og mange andre er stadig på lager. Det er værd at bemærke, at du ikke vil være i stand til at prøve før du køber, hvis du går gennem Amazon, og de opkræver et tidligt gebyr på 425 $, hvis du annullerer din kontrakt, mod $ 350 fra de fleste luftfartsselskaber i disse dage.

Taler om kontrakter, hvis du søger at få den imponerende nye LG G3 til en god pris og ikke ønsker at underskrive en kontrakt, er der et par muligheder. Verizon har det for $ 599 direkte fra deres butik, hvilket ikke er ideelt, så vi vil anbefale de fleste brugere at gøre betalingsplanerne til rådighed for transportører i disse dage. AT & T Next giver dig mulighed for at foretage månedlige betalinger uden en bærbar 2-årig kontrakt for enheden, ligesom T-Mobile og Verizon's Edge-programmet.

Læs: 10 Bedste LG G3 Etuier

Betalingsplanerne beskrevet ovenfor vil ikke spare dig penge, men du vil ikke bruge $ 600 direkte til at fange en ny smartphone. Men for dem, der hellere bare vil købe enheden direkte, kan du måske tjekke dagens eBay Daily Deal. eBay har den ulåste internationale (UK model) LG G3 for kun $ 499, hvilket gør det øjeblikkeligt $ 100 mindre end nogen transportør i USA.

Denne enhed er låst op og skal arbejde med 4G LTE på både AT & T og T-Mobile, men det er ikke kompatibelt med Verizon eller Sprint. Dette er den britiske model, ikke en amerikansk transportør, så opdateringer kan komme tidligere, men du vil købe på egen risiko og sørge for, at det fungerer sammen med din valgte transportør.Det er værd at bemærke eBay LG G3-aftalen, der er knyttet til ovenstående, er til 16 GB 2 GB RAM-versionen, mens alle luftfartsselskaber i USA tilbyder en model med 32 GB lagerplads og 3 GB RAM. Så selvom du måske sparer $ 100, vil enheden ikke have så meget lagerplads. På den side har den ulåste LG G3 alle de samme specs, som vi har haft i vores fulde gennemgang.

De er den strålende og skarpe 5,5-tommers 2560 x 1440 Quad-HD-skærm, micro SD-slot til udvidelig lagring, 13 megapixel kamera med et nyt laser autofokus, og selvfølgelig det store 3.000 mAh batteri til hele dagen brug.

Guld er udsolgt, og eBay Daily Deal varer ikke længe, ​​så tag den nye LG G3 i sort eller hvid i dag for kun $ 499.