iOS 9.3.3 Release & Time: 5 ting at forvente og 4 ikke til - Artikler

iOS 9.3.3 Release & Time: 5 ting at forvente og 4 ikke til

En iOS 9.3.3-opdatering til iPhone, iPad og iPod touch er overhængende, og vi vil i dag gennemgå et par ting, du kan forvente af udgivelsesdatoen for iOS 9.3.3, frigivelse af tid og mere, når vi skubber tættere på udgivelsen.

Apples har været ret travlt i ugerne siden iOS 9.3-udgivelsen i marts.

For det første udgav det en iOS 9.3.1-opdatering, en lille fejlrettelse til fastsættelse af et stort problembruger opdaget næsten umiddelbart efter installationen af ​​iOS 9.3. For nylig har virksomheden rullet ud en iOS 9.3.2 opdatering til iOS 9 brugere.

iOS 9.3.2 er den nuværende version af iOS 9, og det bringer fejlrettelser og patches til iPhone, iPad og iPod touch. Det har også medført problemer for mange brugere af iPhone, iPad og iPod touch.

Opdatering: IOS 9.3.3-opdateringen er ude, men den vises ikke som en OTA-opdatering på vores enheder. Vi kunne dog downloade og installere det via iTunes. Prøv iTunes, hvis det ikke vises i Indstillinger.I slutningen af ​​maj udstedte Apple en iOS 9.3.3 beta til udviklere og offentligheden, der bekræfter den næste opdatering til iOS 9-brugere.

IOS 9.3.3-opdateringen kan bekræftes, men Apples forsømte at skitsere nogle af nøglefrigivelsesdetaljerne, herunder udgivelsesdatoen, den officielle ændringslog og mere.

Mens vi venter på, at iOS 9.3.3 opdateringen kommer frem, vil vi hjælpe med at udfylde nogle af emnerne for dig. Dette er vores iOS 9.3.3 udgivelsesforventninger.

Denne opdatering tager et kig på iOS 9.3.3-opdateringen, iOS 9.3.3-udgivelsesdatoen, udgivelsestiden og meget mere.

Vores mål her er at hjælpe dig med at sætte realistiske forventninger til iOS 9.3.3 opdateringen og dens frigivelse forud for ankomst.

Forvent dette fra iOS 9.3.3 Udgivelsesdato


Hvis du har problemer med iOS 9.3.2 (eller nedenfor), spekulerer du sikkert på, hvornår Apples næste fejlopdatering vil ramme. Desværre siger Apple ikke, og der er en god chance for, at firmaet holder dig i mørket om den nøjagtige udgivelsesdato for iOS 9.3.3.

Apple annoncerer typisk iOS-udgivelsesdatoer på scenen under sine mediebegivenheder. Det opstiller ikke blogindlæg med detaljer, og det sætter ikke noget ud på Twitter. Og uden mediebegivenheder planlagt til juli, er der en god chance, vi finder ud af iOS 9.3.3-udgivelsesdatoen på selve udgivelsesdatoen.

IOS 9.3.3-udgivelsesdatoen kunne lande i dag, den kunne lande i morgen. En ting det ikke vil gøre, er land på lørdag eller søndag. Apple udsender aldrig sine opdateringer i weekenden.

Nu da iOS 9.3.3 beta til udviklere og offentligheden er tilpasset (Apple har for nylig udgivet iOS 9.3.3 beta 5 til udviklere og offentligheden på samme tid), ville vi forvente, at en udgivelse snart kommer. Måske endda i næste uge.

Vi ville være overraskede, hvis udgivelsen faldt uden for juli måned. Efter fem betas bør vi være tæt på en offentlig iOS 9.3.3 udgivelsesdato.