Galaxy Note 7 vs Galaxy S7: Hvad vi ved lige nu - Artikler

Galaxy Note 7 vs Galaxy S7: Hvad vi ved lige nu

Samsung vil officielt annoncere og afsløre den nye Galaxy Note 7 i begyndelsen af ​​næste måned, og potentielle købere bliver spændte. Vi har set mange rapporter og rygter detaljer specs og funktioner, og her vil vi sammenligne, hvad den har at tilbyde med den nuværende Galaxy S7. Uanset om du vil opgradere til en større skærm overvejer en ny telefon, har vi alle detaljer nedenfor.

I marts kom en ny Galaxy S7 og større Galaxy S7 Edge med masser at byde på, et godt kamera, vandtætte funktioner og meget mere. Og mens den større Galaxy S7 Edge kun er et hår mindre end den kommende Note 7, er den almindelige Galaxy S7 meget anderledes. Hvis du ventede på at se, hvad der kom næste gang, vil Galaxy Note 7 ikke skuffe.

Læs: 7 Grunde til at vente på Galaxy Note 7

I flere måneder har vi hørt om den nye Galaxy Note, og Samsung kalder det Note 7 i stedet for Note 6. Det ligner Galaxy Note 5, ligesom den nye S7 er næsten identisk med Galaxy S6. Der er dog nogle store ændringer, som alle potentielle købere skal vide om, inden de træffer en beslutning.Mange potentielle købere bestod på Galaxy S6 eller Galaxy Note 5 fra 2015 på grund af små batterier og manglen på en micro-SD-slot, men det var alle faste med modeller i år. Samsung lærte af deres fejl, og alt, hvad der gav Galaxy S7 succes, vil blive kombineret med ny teknologi for at gøre Note 7 til en af ​​deres bedste smartphones endnu.

Som følge heraf holdt de fleste brugere med Galaxy S6 enten telefonen længere op, opgraderet til Galaxy S7 (eller S7 Edge) eller venter nu på den lidt større og bedre Galaxy Note 7. Dette vil hjælpe købere med at beslutte, om Galaxy S7 er værd at komme nu, venter lidt længere for den nye note, eller endda opgradering fra S7 til note 7.

Læs: LG V11 Release Rumored for at tage på Note 7

Galaxy S7 er en fremragende og velafrundet smartphone. Den har en stor skærm, kraftig teknologi indeni, hurtig opladning, et fremragende kamera, micro SD-kort og det er endda støv og vandtæt IP68. Det har været et stort salgsargument. Men så igen vil det og flere afslutte noten 7, når den udgives i august.

Mens vi har en god ide om, hvad vi kan forvente af Samsungs næste telefon, har rygter og lækager altid potentialet til at være forkert. Alt under er baseret på disse rygter, men vi føler os trygge i de fleste af dem. Mange er kommet fra pålidelige kilder, for ikke at nævne fornuftigt givet det, vi så fra S7 Edge, og den naturlige fremgang i Note og Galaxy S serien.

Galaxy Note 7 har alt, hvad Galaxy S7 tilbyder og mere, udvidelig lagring, et godt kamera, længere batterilevetid, den nyeste software og vil være vandtæt. Det er de vigtige ting, og vi dækker det og mere i vores slideshow nedenfor. Lad os komme i gang.

Note 7 vs Galaxy S7: Design


Alt vi har set indtil videre antyder, at disse to telefoner vil være næsten identiske med hensyn til det overordnede design, udseende og udseende. Ligesom S6 og S7 ser det samme, ser Galaxy Note 5 og Note 7 det samme ud. Den eneste forskel er enhedens fysiske størrelse og skærmens størrelse.

Betydning, hvis du kan lide Galaxy S7 og hvordan det ser ud, vil du også elske Galaxy Note 7. Vi kan forvente en alt metal- og glas telefon, kurver på bagsiden og også en buet skærm. Alt i alt en telefon, der ligner ekstremt ens i alle aspekter til Galaxy Note 5 og den nye Galaxy S7 Edge. Det er ikke en dårlig ting.

Den har også en S-Pen-stylus, en ny USB Type-C-port til opladning og synkronisering, og angiveligt en Iris Eye-scanner til forbedret sikkerhed oven på fingerprintscanneren.

Den nye fingeraftryksscanner, den nye USB Type-C-port, den nye Iris Eye-scanner og den større størrelse er, hvad der vil være vigtigt. Det eneste store område af bekymring er, om Samsung frigiver to, en med en buet skærm eller kun en.