Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2019) Gets Stilfuld Design, Nye Højttalere - Artikler

Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2019) Gets Stilfuld Design, Nye Højttalere

Hvert år opfrisker Lenovo sin populære ThinkPad X1-serie af flagskibs bærbare computere ved at gøre dem bedre, lettere og mere kapable. På CES fortsætter den nye Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2019 (7. gen) denne trend med forbedringer på flere nøgleområder.

Trods navnet hedder det, det første, du vil se, er den nye ren kulfibrevæv, der dækker toppen af ​​den bærbare computer, hvilket gør det så tyndt, let og holdbart. Derefter åbnes låget og andre opgraderinger som en 4K Dolby Vision HDR-skærm eller højttalere, der kompletterer det, der allerede er en førsteklasses laptopoplevelse.

Mens 2019 Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7th Gen stadig er en af ​​de tyndeste og mest bærbare bærbare computere rundt, er det i år endnu lettere at starte med kun 2,49 lbs. Virksomheden fordoblede også fjernfeltmikrofoner til fire, perfekt til Cortana- eller Amazon Alexa-kommandoer, tilføjet flere skærmvalg og masser af kraft takket være de nyeste Intel 8th Gen Core U-processorer. Her er højdepunkterne.

  • Nu kun 14,95 mm tynd og starter ved 2,49 pund (1,13 kg) afhængigt af modellen, men opfylder stadig MIL-STD 810G ratings for holdbarhed.
  • Dual Dolby Atmos Speaker System med to bruger-vendende top-firing tweeters og to down-firing woofers leverer premium, underholdende lyd.
  • Fire fjernfeltmikrofoner (2 øverst) forbedrer konferenceopkald, talekommandoer og digital assistent klar til Cortana eller Amazonas Alexa.
  • Op til 15 timers batterilevetid for forretningsbrugere på farten, plus LTE-A Wireless WAN hjælper dig med enhver forbindelse, fjerndata eller filoverførsler.
  • Flere skærme muligheder er tilgængelige, herunder en fantastisk ny 14 "4K Dolby Atmos Vision HDR skærm med 500 lysstyrker. Eller, en ny og forbedret 400 nit FHD-løsning.


De fire 360-graders fjernsynsmikrofoner giver dig mulighed for nemt at vække din pc langt væk, men de udnytter også Amazon Alexa-tjenester. På den måde kan du styre dit hjem eller liv, søgeforespørgsler eller shoppe overalt og overalt, så længe du har din X1 Carbon. Og ligesom sidste år, indbygget i den tynde skærmramme, er webkameraer med fysiske skodder for at blokere kameraet for dem, der er bekymrede for privatlivets fred.

ThinkPad X1 Carbon 7th gen er som forventet drevet af de nyeste Intel Core-processorer. Plus kan købere vælge op til 16 GB RAM eller maks. SSD-lagerpladsen på 2 TB, i stedet for kun 1 TB som før.Så i betragtning af det tynde design vil du være glad for at vide, at Lenovo stadig har tilføjet flere porte og tilslutningsmuligheder, så du ikke behøver at leve dongle livet. Uanset om det er USB-C, to Thunderbolt 3-porte, to fuld størrelse USB, 3,5 mm hovedtelefon og en HDMI-port. Det ser imidlertid ud til, at vi tabte multikort SD-læser fra tidligere år.

I det væsentlige tilføjer den nye Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2019 subtile raffinementer til en trykt og ægte bærbar computer, samtidig med at alle funktioner, der tidligere gjorde modeller, blev så populære. Den vil sende denne sommer omkring juni 2019, fra og med 1709 $, og fås i flere konfigurationer.

Hvis du spekulerer på, hvordan dette stabler op til tidligere generationer her er vores X1 Carbon 2017 anmeldelse og dækning af den blanke 2018 variant.