Er Xbox Game Pass værd at købe? - Artikler

Er Xbox Game Pass værd at købe?

Hvis du er en Xbox One ejer, der spekulerer på, om Xbox Game Pass er værd at købe, er du ikke alene. En stor ændring kommer til abonnementstjenesten med lanceringen af Tævehavet har mange mennesker tænker to gange om tjenesten. Tag ikke din beslutning, før du læser dette.

Xbox Game Pass er meget ligesom EA Access eller PlayStation Plus. Abonnere på tjenesten giver dig adgang til over 100 forskellige spil, nogle af dem bare et år gammel. Disse spil bliver ikke permanent tilføjet til dit bibliotek, men de opfører sig som om du ejer dem. De har ikke en tidsbegrænsning, og du tjener præstationer i dem.Læs: Er EA-adgang til Xbox en værd at købe?

Tjenesten tilbød altid Xbox One eksklusive spil, men aldrig noget nyt. Det hele ændrede sig, da Microsoft-bekræftede Game Pass-abonnenter får hvert nyt spil sine studier udviklet.

Forståeligt, Xbox Game Pass ser nu ud som en bedre aftale end det var før, men er det virkelig? Her er hvordan alle besparelser bryder sammen.

Hvordan Xbox Game Pass er en stor deal

For spillere på et budget er der ting om Xbox Game Pass til at lide.

Tjenesten koster $ 9,99, samme pris som en standard Netflix-konto. For de penge får du lidt mere end 100 Xbox One, Xbox 360 og originale Xbox-spil tilføjet til dit bibliotek. Klassikere omfatter Fable 3, Mass Effect og Bioshock 2. Halo 5 Guardians, Gears of War 4 og Metal Gear Solid V: Phantom Pain er også inkluderet i tjenesten. Nye spil kommer til tjeneste hver måned.

At bruge $ 9,99 på et enkelt brugt spil hos Game Stop går ikke så langt som at købe et Xbox Game Pass og få en stor række af ældre spil. Så det er en stor måde, du sparer med et abonnement.Game Pass sparer dig penge med sine rabatter også. Abonnenter får 10% rabat på enhver DLC, de køber for et spil, de downloadede gennem tjenesten. Og hvis du kan lide et spil og vil slippe af med Game Pass, kan du købe det og få 20% rabat, inden du forlader tjenesten.

Endelig lover Microsoft, at hvert nyt videospil, der udgives af en af ​​sine studier, kommer til Xbox Game Pass den dag, det er annonceret. Så hvis du planlagde at købe Tævehavet eller Crackdown 3, Du kan bruge den $ 60 på seks måneders Game Pass, spille de to titler og nyd de andre spil i Game Pass-biblioteket, når du er færdig.

Hvordan Xbox Game Pass er ikke en stor dealTo vigtige detaljer påvirker, hvordan du sparer penge med Xbox Game Pass, og de kan gøre det til en frygtelig aftale.

Xbox Game Pass-biblioteket er ikke et stabilt tilbud på de samme 100+ spil. Det skifter hver måned, og det er derfor muligt, at nogle af dine yndlingsspil vil forlade. Det ville ikke være dejligt at bruge $ 60 på seks måneders Game Pass kun til de tre eller fire spil du spiller oftest at forsvinde på det tidspunkt, hvor abonnementet er overstået. Microsoft refunderer ikke resten af ​​dit abonnement, hvis du forsøger at annullere tidligt.

For det andet, mens Microsoft siger, at alle sine eksklusive spil kommer til Game Pass, er det uklart, hvor længe de bliver i tjenesten. Tævehavet kan kun være en Xbox Game Pass-titel i et par måneder, før adgang til det forsvinder, for eksempel. Hvis et nyt Xbox eksklusivt spil forsvinder inden for en måned efter lanceringen, kan du ikke købe det med Game Pass-rabatten i henhold til fint print i Microsofts Xbox Game Pass FAQ.

Er Xbox Game Pass værd at købe?

Så er Xbox Game Pass værd at købe? Det er virkelig en solid måde at spare penge på for to typer spillere.

Hvis du er en person, der købte en Xbox One tilHalo, Gears of War, Forza og dets andre eksklusive franchiseer, Xbox Game Pass er en solid aftale for dig. Microsoft har mindst tre eksklusive spil, der kommer i år, og med et abonnement på Game Pass kan du spille alle tre til prisen på kun to. Husk, at et seks måneders abonnement på Xbox Game Pass koster $ 60, og du har brug for to for et helt år af tjenesten.Xbox Game Pass er også en solid aftale for alle, der bare ønsker flere spil at spille og har en ekstra $ 9,99 om måneden i deres budget. Igen ville det beløb kun købe dig et par brugte spil i en detailbutik. Det låser 100+ spil med Game Pass.

Nu, hvis du allerede ejer de fleste spil i Xbox Game Pass-biblioteket eller ikke finder nogen af ​​dens titler interessant, er Xbox Game Pass en dårlig aftale for dig. En fremtidig biblioteksopdatering kan ikke pludselig bringe en enorm tilstrømning af spil, du vil spille. Brug ikke dine penge og håber, at det vil.

Også køb ikke Xbox Game Pass, hvis du bare leder efter en anden måde at spare på spil. Takket være den grænse, som Microsoft placerer på disse rabatter, gemmer du ikke noget på et spil, der netop blev lanceret. Kig på andre tjenester til tilbud. Et Amazon Prime eller Gamers Club Unlocked abonnement frigør 20% i besparelser på nye spil og forudbestillinger.

8 Bedste gratis Xbox-spil: januar 2018

WarframeMange fri-til-play-spil drejer sig om strategi eller civilisationsbygning. Warframe er et af de gratis Xbox-spil, som du kan downloade nu, der ikke gør det. Det er en tredje person shooter.

Tenno har lige vågnet efter århundreder af at sove i stasis. Warframe tager sit navn fra de dragter, som Tenno bruger til at kæmpe med spillets andre løb. Der er Greiner, som er kloner af mennesker. Corpus tilhører et teknologibedrift med masser af robot innovation til deres rådighed. Sentienter består af en fremmed race, der er tilbage til kamp.

Warframe har både spiller-vs-player kamp og en single player oplevelse.

Download Warframe fra Xbox Store