Sådan får du 3D Touch Quick Actions på ældre iPhones - Artikler

Sådan får du 3D Touch Quick Actions på ældre iPhones

Apple udgav iPhone 6s sidste måned med en cool eksklusiv funktion kaldet 3D Touch. Sådan får du 3D Touch på ældre iPhones.

Hvis du ikke er bekendt med 3D Touch, er det en ny displayteknologi, der kun kan findes på iPhone 6s. Det kan i det væsentlige fange trykfølsomhed, så trykke hårdere på skærmen vil frembringe alternative muligheder og genveje i modsætning til blot at trykke på skærmen for at åbne en app eller vælge noget.

Der er et par forskellige komponenter i 3D Touch. For det første er der hurtige handlinger, som i det væsentlige er genveje til forskellige ting i en bestemt app, som du kan få adgang lige fra startskærmen. Så hvis jeg skulle trykke på Tweetbot for at aktivere 3D Touch, ville jeg få et par genveje der vedrører denne app, som Tweet, Tweet sidste billede og Vis aktivitet.

En anden funktion ved 3D Touch er Peek and Pop, så hvis du er inde i en app, kan du trykke på et link eller et billede og få et hurtigt popup-eksempel på det pågældende element. Hvis du trykker ned endnu hårdere, åbnes det helt inde i Safari.3D Touch Quick Actions på iPhone 6

Mens 3D Touch er en eksklusiv funktion til iPhone 6'erne, kan du faktisk nemt få nogle af funktionerne på ældre iPhones.

Ved at bruge en simpel lang tryk på appikoner på startskærmen, kan du aktivere hurtige handlinger på andre enheder end iPhone 6'erne. Sådan er det.

Jailbreak iOS 9

Det første du skal gøre er at jailbreak din iPhone på iOS 9. En iOS 9 jailbreak blev for nylig udgivet, og installationsprocessen handler om så nemt som det bliver.Du skal bruge en Windows-computer, din iPhone og lidt tid, men vi har en nyttig vejledning, der tager dig igennem processen.

Selvfølgelig er jailbreaking ikke for alle, så hvis du føler dig lidt bekymret for at jailbreaking din iPhone, kan det være bedst at holde sig væk. Men hvis du har det godt og vil have 3D Touch på din ældre iPhone, så jailbreak væk.

Installer RevealMenu

RevealMenu er Cydia tweak, som du vil installere for at få 3D Touch Quick Actions på din ældre iPhone.Der er også en tweak kaldet Forcy, der kan gøre det samme, så det er virkelig bare en præference af hvilken du vil installere eller hvilken udvikler du vil støtte.

Når du har installeret RevealMenu, kan du begynde at bruge 3D Touch Quick Actions med det samme ved at trykke langsomt på en app, der understøtter 3D Touch. Du vil bemærke, at det fungerer ligesom det gør på iPhone 6'erne, men uden trykfølsomheden.Hvis du vil tilføje endnu mere effekt til 3D Touch på din ældre iPhone, kan du installere en Cydia tweak kaldet Hapticle, som vil tilføje noget kraft feedback, når du aktiverer 3D Touch. Dette giver din ældre iPhone mere af den ægte følelse, som den faktiske 3D Touch tilbyder på iPhone 6s.

Det eneste problem, jeg har stødt på er, at 3D Touch ikke fungerer for en håndfuld tilfældige apps, som faktisk understøtter 3D Touch. Vi er ikke sikre på, om dette er en fejl med RevealMenu, eller måske Apple (eller selve appen) opdager at du bruger en jailbreak tweak og går, "Åh undskyld, kan ikke bruge falsk 3D Touch her."Du kan dog installere endnu en jailbreak tweak kaldet genveje, der giver dig 3D Touch Quick Actions til apps, der endnu ikke officielt understøtter det, som Weather-appen og endda Cydia, samt tilføje flere genveje til Spotify.

På dette tidspunkt skal du have en temmelig fantastisk jailbreak setup, så vidt 3D Touch er bekymret. Selvfølgelig, da du længe trykker på for at aktivere 3D Touch, betyder det, at gestus for aktivering af jiggly-tilstand til sletning og flytning af apps er ændret. Hvis du vil aktivere jiggly-tilstand, skal du blot trykke på et hvilket som helst appikon.

Mens iPhone 6'erne absolut gennemfører 3D Touch bedre end disse jailbreak tweaks, har evnen til at bruge Quick Actions på en ældre iPhones noget, der vil begejstre mange brugere, der ikke ønsker at opgradere til iPhone 6s.