iPhone 6s & iPhone 6s Plus: 10 Vigtige detaljer - Artikler

iPhone 6s & iPhone 6s Plus: 10 Vigtige detaljer

Takket være en overvældende mængde beviser ved vi, at Apple sandsynligvis har mindst to nye iPhones planlagt til dette år. De to enheder kaldes for øjeblikket iPhone 6s og iPhone 6s Plus, og i dag ønsker vi at se på alt, hvad vi kender hidtil, om iPhone 6s og iPhone 6s Plus.

I flere måneder har vi set iPhone 6s og iPhone 6s Plus rygter driller Apple entusiaster og forbrugere, der er på jagt efter en helt ny telefon. De har skitseret alt fra iPhone 6s udgivelsesdato til den mængde RAM, der sandsynligvis vil være om bord på de to enheder. Mange sten er blevet vendt om.Da vi er kommet tættere på efteråret, er mange af disse rygter begyndt at stramme op, og vi har nu en god ide om, hvad vi kan forvente af iPhone 6s specs og dette års iPhone-udgivelsesdato.

I de seneste uger har vi set flere vigtige iPhone 6s og iPhone 6s Plus rygter dukker op, og i dag ønsker vi at se på, hvad vi har lært om Apples efterfølgere til iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Denne rundup vil røre på specs og den påståede iPhone 6s udgivelsesdato, men det vil også tage et kig på nogle af de mindre og lige vigtige ting, som iPhone 6s og iPhone 6s Plus-købere bør vide, da vi gør os vej ind i sommeren. Her er alt, hvad vi kender hidtil.

iPhone 6s udgivelsesdato detaljer


IPhone 6s udgivelsesdato er ikke blevet bekræftet, men takket være rygter og nogle nye detaljer, har vi kunnet indsnævre vinduet til iPhone 6s udgivelsesdato lidt. Intet er bekræftet, men det ser ud til, at Apples iPhone 6s-udgivelse kan afspejle sidste års iPhone 6-udgivelse.

En ny rygte fra den respekterede KGI Securities-analytiker Ming-Chi Kuo hævder, at Apple vil begynde masseproduktion af iPhone 6s og iPhone 6s Plus i slutningen af ​​august. Vi har allerede set tegn på iPhone 6s produktion, men det ser ud som om det vil rampe op i slutningen af ​​august forud for en lancering i midten af ​​september.

Hele tiden har september ligget som den førende kandidat til iPhone 6s udgivelsesdato. Næsten enhver anelse om, at vi har været i stand til at spore punkter til en lancering og udgivelse næste måned. Og mens der ikke er bekræftet noget, mener vi, at vinduet til iPhone 6s udgivelsesdato er indsnævret til 8. september-28. September.

Analytikere mener, at Apple vil få iPhone 6s og iPhone 6s Plus ud inden udgangen af ​​selskabets regnskabsår. Apples regnskabsår slutter den 28. september.

Hvis du vil have en af ​​Apples nye iPhones, skal du nok kun udholde nogle få uger af iPhone 6s rygter.