Sådan stopper iTunes fra åbning, når du tilslutter en iPhone - Artikler

Sådan stopper iTunes fra åbning, når du tilslutter en iPhone

Hvis du ikke bruger iTunes og hader det, når appen lanceres, når du tilslutter din iPhone, så kan du deaktivere den fra at gøre det i fremtiden.

Mens iTunes giver dig mulighed for at synkronisere alle dine medier til din iPhone, såvel som opretter en musikafspiller og giver dig adgang til iTunes Store, er det et program, der bare ikke har brug for. Alle mine medier er i skyen, så der er ingen grund til at bruge iTunes til at synkronisere, og jeg bruger ikke iTunes som musik eller videospiller. Jeg bruger heller ikke iTunes Store på min Mac.

Det betyder, at iTunes i det væsentlige er ubrugeligt for mig, men jeg fandt ud af, at når du udfører en ren installation af OS X, bliver den automatisk lanceret til iTunes, når du tilslutter din iPhone.

Det er irriterende at sige mildt, især hvis du slet ikke bruger iTunes. Heldigvis er der en nem måde at stoppe iTunes fra at åbne, når du tilslutter en iPhone til din computer.

Så hvis du er ligesom mig og bare ikke har brug for iTunes, så er det sådan, hvordan du holder det fra at lancere, når du tilslutter din iPhone.Når jeg tilslutter min iPhone til, er det normalt, så jeg kan bare oplade det i stedet for at synkronisere medier, og hvad ikke, hvorfor jeg finder det irriterende, når iTunes automatisk åbner, når jeg tilslutter min iPhone. Det er dog meget nemt funktion til at deaktivere.

For at forhindre, at iTunes åbnes, når du tilslutter en iPhone, skal du blot følge disse enkle trin.

  • Først skal du tilslutte din iPhone og åbne iTunes (den skal automatisk åbne alligevel!).
  • Klik derefter på det lille iPhone-ikon øverst i vinduet. Dette vil bringe dig til enhedens oversigtsside på din iPhone.
  • Mod bunden er der en indstilling, der siger Synkroniser automatisk, når denne iPhone er tilsluttet. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for det.
  • Klik ansøge i nederste højre hjørne af vinduet for at gemme ændringerne.Det er alt der er til det. Næste gang du tilslutter din iPhone til din computer, åbner iTunes ikke automatisk.

Andre iTunes-tricks

Dette er måske ikke den eneste iTunes-funktion, som du ikke vidste om, da der er masser af andre tips og tricks, som du kan bruge med iTunes til at gøre oplevelsen lidt bedre.

Du kan f.eks. På Afspilningslister øverst i midten for at bringe sidebjælken tilbage, som mange brugere elskede i tidligere versioner af iTunes.

Du kan også nemt slippe af med dobbeltindhold. Alt for mange gange ser jeg brugerbiblioteker fyldt med to af samme sang, enten fordi importprocessen er wonky eller de bogstaveligt talt har to af samme sang. Ved at gå op til Vis> Vis dubletter, kan du nemt indsnævre alle dine dubletter for at rense dem hurtigt op.

iTunes har også sin del af praktiske tastaturgenveje, som f.eks. at trykke Cmd + 1-7 for at springe mellem forskellige sektioner som musik, film, tv-programmer, podcasts osv. Cmd + / skifter statuslinjen nederst, hvilket måske eller ikke er nyttigt for dig.Ovenstående: iTunes 'afspilningsindstillinger

Du kan endda bruge iTunes til hurtigt at indløse iTunes gavekort ved hjælp af din Macs iSight-kamera. Bare hold gavekortet op til dit kamera, og det vil automatisk "scanne" det.

Hvis du har brug for bedre at organisere din iTunes musikbibliotek, lader appen dig gøre dette. Mest sandsynligt har du musik spredt over hele din computer, selv om det hele er importeret til iTunes for nem lytning. Men vil til Fil> Bibliotek> Organiser bibliotek> Konsolidér filer vil lave en kopi af alle medier ikke i mappen iTunes Media og placere den kopi i mappen og efterlade originalerne, hvor de er på. Du kan enten slette dem for at frigøre plads eller lade dem være der.

Et andet sæt af muligheder, som brugerne ofte overser, er under Indstillinger> Afspilning. Derfra kan du konfigurere alle mulige pæne muligheder for at lytte til musik og se videoer. Du kan indstille crossfade, når sange ændres, og der er endda en Sound Check indstilling, hvor det vil udligne lydstyrken for alle dine sange, at der er en, der ikke er højere eller mere støjsvag end den anden.