iPhone 6s: 2 grunde til at købe og 4 grunde til ikke at (2017) - Artikler

iPhone 6s: 2 grunde til at købe og 4 grunde til ikke at (2017)

IPhone 6s og iPhone 6s Plus bliver ældre, men der er stadig nogle få gode grunde (og nogle få grunde ikke) at overveje at lave en eller den anden, din næste telefon.

De er ikke længere flagskibsmodeller, men iPhone 6s og iPhone 6s Plus er stadig gode smartphones, især til deres nuværende prispunkt.

IPhone 6s og iPhone 6s Plus er hurtige, leveres med solide kameraer og giver stadig enestående batterilevetid. De får også bumpen op til Apples iOS 11-opdatering senere i år. Hvis du er på markedet for en ny enhed, skal de være på din indkøbsliste. Med det sagt er der også nogle grunde til at overveje at holde ud.

Dette er en særlig volatil tid for smartphone-markedet. Når vi skubber dybere ind i sommeren, begynder vi at se rygter om faldflaggets smartphones som Galaxy Note 8, Google Pixel 2 og iPhone 8. Hvis rygter er korrekte, er vi nok kun få uger væk fra et par af store meddelelser.

Hvis du planlægger at købe en telefon i juli eller august, skal du være yderst behagelig med din beslutning. Og det betyder at gå over fordele og ulemper ved at samle en ny enhed som en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus.

Denne vejledning tager dig gennem et par grunde til at overveje at købe en lige nu og nogle få grunde til, at det kan være en god ide at vente nogle få uger.

iPhone 6s tilbud er gode lige nu


Vi starter med et par grunde til at overveje at købe iPhone 6s eller iPhone 6s Plus lige nu.

Tilbage på dagen var du nødt til at vente på, at Apple skulle annoncere en ny iPhone for at få det bedste tilbud på en ældre model. Ikke mere. Disse dage, fantastiske iPhone tilbud kommer måneder forud for den årlige iPhone lancering.

Der er i øjeblikket en række fantastiske iPhone 6s og iPhone 6s Plus tilbud derude. Du behøver ikke at betale nogen steder nær top dollar for hver enhed, der gør dem ideelle til dem, der ønsker en iPhone, men kan ikke eller ikke ønsker at shell ud til iPhone 7 eller iPhone 8.

Hvis du har et budget og / eller du ikke har brug for de bedste specifikationer eller funktioner, kan du tænke på at trække udløseren på en iPhone 6s lige nu. Priserne kan blive lidt bedre i efteråret, men vi forventer ikke en stor udsving.