11 iPhone 6 Pre-Order Tips - Artikler

11 iPhone 6 Pre-Order Tips

Ved midnat i morgen starter Apple og dets partnere iPhone 6-forudbestillinger og iPhone 6 Plus-ordrer forud for iPhone 6-udgivelsesdatoen i næste uge. Med bare nogle timer at gå før iPhone 6 forudbestillingsdatoen, ønsker vi at dele nogle tip, tip, der kan hjælpe dem, der burde hjælpe dem med at bestille tidligt.

Tidligere i ugen indførte Apple endelig sin helt nye iPhone release.Selskabets nye iPhone kaldes iPhone 6, og den kommer i to forskellige versioner: 4.7-tommer iPhone 6 og den større 5,5-tommers iPhone 6 Plus. De to enheder bliver selskabets flagskibsmodeller, der overtager sidste års iPhone 5s, som nu falder ind i firmaets $ 99 slot.

Begge iPhones er attraktive smartphones. IPhone 6 og iPhone 6 Plus har begge slanke og slanke metaldesigner, A8-processor, opgraderede kameraer, herunder optisk billedstabilisering på iPhone 6 Plus, tonsvis af lagringsmuligheder, Retina HD-skærme, en række forskellige prispunkter, større amerikanske luftfartsselskaber valgmuligheder og Apples nye iOS 8-operativsystem. De bliver straks to af de bedste smartphones på markedet og to enheder værd at se.

Læs: iPhone 6 Pre-Orders: Apple Store Down, Datoer Slip.Forhåndsordren til iPhone 6 forudbestilling og iPhone 6 Plus indeholder en afhentning i butikken.

Faktisk er disse telefoner så tiltrækkende, at mange forbrugere er klar til at købe nu. Heldigvis går både iPhone 6 og iPhone 6 Plus på salg i aften. Apple og dets partnere vil begynde at tage iPhone 6 forudbestillinger fra midnat i aften. Dem, der har deltaget i en iPhone pre-order, ved, hvor skør det kan være. De forudbestiller en iPhone for første gang har sikkert hørt, hvor intenst starten af ​​salget kan være.

Læs: Gør ikke denne iPhone 6 Pre-Order fejl

Nå, vi vil gøre tingene lidt nemmere for dem, der ser på en iPhone 6-forudbestilling eller en iPhone 6 Plus-forudbestilling. Vi har været igennem mange, mange Apple pre-orders og betragter os erfarne veteraner. Og ligesom gode veteraner, vil vi dele nogle af vores iPhone pre-order tips forud for aftenens iPhone 6 forudbestillingsdato.

Her er 11 iPhone 6-forudbestillinger, som du bør huske på i timer og minutter før starten af ​​iPhone 6-forudbestillinger.

Få online tidligt

iPhone forudbestillinger er vanvittige. Hvert år. IPhone 6 og iPhone 6 Plus udgivelserne skal ikke være anderledes. De er meget omtalte, de ligner solide efterfølgere til iPhone 5'erne, og hej, de er iPhones. Vi forventer i aftenens iPhone 6-forudbestilling at blive lidt vild, hvilket betyder, at hvis du vil have en iPhone 6 lige nu, er du bedre forberedt.Den første ting du vil gøre er at dukker op tidligt. Log ikke på computeren kl. 11:59, og forvent at have alt dette håndteret. Kom tidligt op, få forberedt, få dine rigtige vinduer åbne, lav dit hjemmearbejde, og skynd dig ikke i tingene. Vi anbefaler at komme i mindst en time før forudbestillingen starter, så du har alt i orden før klokken rammer midnat.

Indsamle dine oplysninger

Et af de andre store trin, du bør tage før starten af ​​iPhone 6 og iPhone 6 Plus forudbestillinger, er en samling af information. Dette er grundlaget for mange, mange iPhone forudbestillingsproblemer, og det er en stor grund til, at nogle mennesker går glip af en forudbestilling. Du skal blot have dine oplysninger klar, præcise og foran dig, før forudbestillinger sparke.

Det betyder, at du har brug for dine primære login. Det betyder Apple ID og eller dit login til din specifikke operatør. Du bliver bedt om at logge ind, før du køber iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, så disse oplysninger er afgørende. Du vil også gerne have dine faktureringsoplysninger handy, din betalingsmetode er låst og indlæst, og du skal også bruge den primære kontoindehaveres socialsikringsnummer.

For de af jer, der stadig er på din forældres plan, skal du komme i kontakt med dem på forhånd, fordi vi tvivler på at de bliver vågen ved midnat for at aflevere disse oplysninger til dig. Nå, det vil sige, medmindre de også bestiller iPhone 6.

Få al denne information i timerne før iPhone 6 forudbestilling. Du vil øge dine chancer for at få iPhone 6 eller iPhone 6, som du vil have, med en hel del.

Bestem hvilken iPhone du ønsker på forhånd

Og det fører os til vores næste iPhone 6 pre-order tip. Før midnat strejker, skal du vide præcis hvilken telefon du køber. Beslut om transportør, beslutter om farven, beslutter om lageret.Der er en meget god chance for, at iPhone 6 og iPhone 6 Plus vil sælge ud inden for få timer efter at have været i salg, og hvis du går ind på forhåndsordenen ved at vide præcis, hvad du vil, er der en meget god chance for at du vil kom ud af scrum med den iPhone du ønsker.

Har en backup plan

Du skal også have en backup plan. Vi forventer, at iPhone 6, og især iPhone 6 Plus, sælger som hotcakes. Især bør de 16 GB guldmodeller af begge telefoner gå meget hurtigt, efterfulgt af guldversionerne af 64 GB-modellerne. Hvis du tænker på disse lager- eller farveindstillinger, skal du have backup-lagring og farver i tankerne. Alle burde virkelig.

Dette betyder ikke, at du bør grøfte en bestemt iPhone model til den anden selv. Bestem det på forhånd. Der er nogle store forskelle mellem de to. Enheden selv er noget, som du ikke bør afregne. Opbevaring og farve er meget mindre detaljer.

Prøv Apple først

Hvis du planlægger at forudbestille en iPhone 6 i aften, ville vi først prøve Apple Store. Apples websted er typisk mere stabilt end operatørwebsteder, og det er meget lettere at navigere.

For to år siden var AT & T's websted et togvrag under iPhone 5-forudbestillinger. Apples websted var langsomt, men i det hele taget var det langt mere pålideligt end AT & T's eller, virkelig, nogen af ​​de bærende websteder.Det er også et meget lettere websted at bruge, noget andet, der gør det til den førende mulighed. Enhver, der nogensinde har brugt Sprints hjemmeside, ved, hvor forvirrende det kan være. Apples websted er så lige frem som menneskeligt muligt, og det vil være det sted, som iPhone 6-købere vil se først ud, især hvis tingene begynder at gå haywire på grund af tung trafik.

Der er også dette. Vi er ret sikre på, at hvis du bruger Apple Store, kan du sende det til en adresse, der ikke er den primære kontoindehaver. Flyselskaber vil få dig til at sende det til den primære kontoindehaveradresse, Apple bør ikke håndhæve det.

Pro Tip: Apple Store App

Hvis tingene begynder at ramme fanen i aften, og måske er et af de bedste steder at vende, Apple Store-programmet, der er gratis tilgængeligt på Apples App Store. App'en giver iPhone og iPad-brugere mulighed for nemt at købe Apple-hardware på samme måde som de ville gennem Apples hjemmeside.

Tidligere har vi haft stor succes med Apple Store-applikationen. Når websteder begyndte at spænde under belastningen under lanceringen af ​​iPad 3, kunne vi gå ind i Apple Store-appen og købe en enkelt.

Det er ikke garanteret at være stabilt, men som vi har sagt, det har en god track record, og det er et skød værd for dem, der enten ikke kan komme til en computer, vil bestille fra seng eller bare ikke stole på websteder på iPhone release dag. Det gør vi ikke.

Forhåndsordrer i butikken til rådighed

IPhone 6 forudbestillingsdatoen kommer sent. På vestkysten starter den ved midnat. På østkysten skal du stå op kl. Det er brutalt, og mange af jer vil heller ikke gerne gøre det eller bare ikke kan på grund af arbejde eller rejse. Nå, heldig for dig, der er nogle andre måder at forudbestille Apples helt nye iPhone 6 i morgen.RadioShack, Target og Walmart vil tage forudbestillinger til iPhone 6 og iPhone 6 Plus starter i morgen formiddag. Disse er legitime muligheder for iPhone 6 og iPhone 6 Plus købere, der ikke ønsker at håndtere aftenens haste og er ikke bekymrede for tilgængelighed.

Vi forventer, at ikke-erhvervsdrivende luftfartsselskaber også tager forbehold eller forudbestillinger, så hvis du ikke ønsker at gå direkte gennem Apple eller dets transportpartnere, vil du måske gerne tjekke din lokale mamma og popcellelager.

Spill ikke rundt med tilbehør

Du må ikke lege med tilbehør under iPhone 6 eller iPhone 6 Plus forudbestilling. I aften handler det om hurtighed og nøjagtighed, og du vil bare gerne komme ned til det. Hvis du ikke gør det, risikerer du at gå glip af iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, som du rent faktisk vil have.

Tilføjelse af tilbehør til din indkøbsvogn kan tage tid, dyrebar tid, så vores råd er simpelthen at undgå alle de tilbud, der kommer til at dukke op under din checkout i aften. Disse tilbehør kommer sandsynligvis ikke til at gå overalt, og du kan hente dem i dage og uger efter, at iPhone 6 og iPhone 6 Plus er på salg.

Du kan købe AppleCare senere

AppleCare, Apples interne garantiservice, er nok noget, som du vil undersøge, især hvis du arbejder i barske miljøer, eller hvis du er klodset med din telefon. Husk, du behøver ikke købe det i dag. Du skal have et 30-dages vindue for at købe tjenesten.

Hvis du er ubeslutsom eller ikke har gjort din forskning, føler du ikke presset til at tilføje det til din vogn i aften. Apple vil skubbe det under dit køb, men du kan vælge ikke at gøre det og stadig få det ned ad vejen.

Hvorfor du bør forudbestille iPhone 6 eller iPhone 6 Plus

Hvis du ikke er klar over iPhone 6 forudbestillingsdatoen, anbefaler vi stærkt at undersøge fordele og ulemper ved at forudbestille iPhone. Mange af jer burde formentlig forudbestille iPhone 6, mange af jer sandsynligvis ikke behøver at.De af jer, der kigger på kanten, bør se på vores grunde, hvorfor du bør forudbestille iPhone 6 eller iPhone 6 Plus. Det giver dig et indblik i fordelene og hvorfor det kan være en god ide.

Hvorfor bør du ikke forudbestille iPhone 6 eller iPhone 6 Plus

Vi anbefaler også at tage et kig på nogle grunde til, hvorfor du ikke bør forudbestille iPhone 6 eller iPhone 6 Plus. En stor del af jer vil sandsynligvis beneift fra at hoppe i aftenens iPhone 6-forudbestilling, det ved du bare ikke endnu.