IOS 9 Udgivelsesdato: 10 ting du skal se på - Artikler

IOS 9 Udgivelsesdato: 10 ting du skal se på

Da Apples iOS 9-udgivelsesdato bliver tættere, er der et par ting, som brugere af iPhone, iPad og iPod touch skal holde øje med.

I juni bekræftede Apple en iOS 9-version for flere iPhone-, iPad- og iPod touch-varianter. Alle enheder, der kan køre Apples nuværende operativsystem, iOS 8, vil gøre overgangen til virksomhedens nye systemopdatering.

På WWDC 2015 bekræftede firmaet iOS 9-udgivelsesdatoen for efteråret, selv om det ikke uddybede at forlade en bestemt iOS 9-udgivelsesmeddelelse til en anden dag. Den dag ankom i går, da Apple tog gardinet ned fra omkring en række helt nye og spændende produkter.

Gårsdagens mediebegivenhed producerede en iPad Pro, en iPad mini 4, en Apple TV 4, to helt nye iPhones og en iOS 9 udgivelsesdato for ældre enheder.Som forventet lander iOS 9-udgivelsesdatoen den 16. september eller et par dage før iPhone 6s udgivelsesdato i USA og vælger lande rundt omkring i verden.

Naturligvis er iPhone og iPad-brugere spændte. iOS 9 kommer til at se meget ud som iOS 8, men det bringer nogle store ændringer til Apples mobilenheder. Disse ændringer omfatter nye funktioner, og de omfatter også forbedringer som en time lang stigning til iPhone batterilevetid.

Dage frem til iOS 9-udgivelsesdatoen vil være vigtig for mange brugere af iPhone, iPad og iPod touch. Og så vil iOS 9-udgivelsesdatoen selv.

Når vi skubber mod den store dag, er der nogle ting, som du skal holde øje med. Der er også nogle ting, du bør se på, når iOS 9-udgivelsesdatoen kommer. Her skitserer vi de vigtigste ting for at holde styr på, om du overvejer at gøre overgangen til Apples helt nye opdatering.

AppopdateringerEn af de første ting, du vil se efter (hvis du har automatiske opdateringer slukket), er appopdateringer, der indeholder support til iOS 9.

Vi har allerede set nogle udviklere skubber iOS 9-kompatibilitetsopdateringer. StubHub skubbet en opdatering med iOS 9-support igår, og vi forventer, at mange andre virksomheder skal følge i fodsporene før iOS 9-udgivelsesdatoen.

Disse kompatibilitetsopdateringer skal hjælpe dine apps med at gøre en jævn overgang fra iOS 8 (eller hvad som helst du er på) til iOS 9. Vi installerer typisk alle disse opdateringer på forhånd og kommer ud af udgivelsesdatoen uskadt.

Hvis du føler dig lækker, vil du gerne tjekke ind med brugeranmeldelser på App Store for at sikre, at ydeevnen holder op efter opdateringen.