iOS 9.3 Udgivelsesdato: 5 grunde til at blive spændt - Artikler

iOS 9.3 Udgivelsesdato: 5 grunde til at blive spændt

Apples iOS 9.2.1-opdatering er gammel, og mange brugere er nu fokuseret på opdateringen af ​​iOS 9.3, der fortsætter med at sidde i beta. IOS 9.3-udgivelsesdatoen til iPhone, iPad og iPod touch er ikke bekræftet endnu, men vi er tætte og det er på tide at blive spændt.

Vi havde hørt nogle rumblings om en iOS 9.3 udgivelse til iPhone, iPad og iPod touch. I januar blev disse rygter en realitet.

Apples bekræftede en kommende iOS 9.3-udgivelse for alle enheder, der kan køre iOS 9-operativsystemet.

IOS 9.3-opdateringen er i øjeblikket i Apples beta-program, og den vil være på vej til iOS 9-brugere rundt omkring i verden engang i de kommende uger.

Vi siger engang, fordi en delvis ændringskalender er blevet bekræftet, har Apple ikke bekræftet en iOS 9.3-udgivelsesdato.

IOS 9.3-opdateringen er den næste milepælsopgradering, og det vil sandsynligvis følge Apples iOS 9.2.1-opdatering. iOS 9.2.1 er en lille, men spændende opdatering, der hjælper med at afhjælpe nogle langvarige iOS 9-problemer. Det er den version af iOS 9, du får, hvis du installerer iOS 9 lige nu.

I dag vil vi se forbi iOS 9.2.1 på iOS 9.3. Denne rundvisning ser på de mest spændende ting at vide om iOS 9.3-udgivelsesdatoen, og de ændringer, som Apples næste milepælsopgradering vil bringe til iPhone, iPad og iPod touch.

Vær opmærksom på disse ting, da vi skubber mod iOS 9.3-udgivelsesdatoen til iPhone 6s, iPhone 6, iPhone 5s, iPad Air og meget mere.

IOS 9.3 Udgivelsesdato kan være mandagApple har ikke meddelt noget endnu, men takket være rygter og troværdige rapporter har vi en ret solid læsning på iOS 9.3 udgivelsesdato. Hvis alting kommer ud, skal iOS 9.3 være ude for alle iOS 9-drevne enheder på få dage.

Apple bekræftede for nylig sin lange ryktede marts medie begivenhed for 21. marts. Det fortalte os ikke, hvad det vil annonceres der, men rygter har allerede skitseret alt dette for os.

Ryktet har det, Apple annoncerer en ny iPhone og en ny iPad under marts-lanceringsbegivenheden. IPhone SE forventes at være en 4-tommer efterfølger til iPhone 5c. Den 9,7-tommers iPad Pro forventes at være en mindre version af den 12-tommers iPad Pro.

De nye produkter vil angiveligt køre iOS 9.3, hvilket betyder at en iOS 9.3 udgivelsesdato meddelelse kunne og skulle finde sted den 21. marts.

Apple lægger typisk ikke for meget af en kløft mellem en iOS-udgivelsesdato-meddelelse og den faktiske udgivelsesdato, så det er sikkert at antage, at en iOS 9.3-udgivelsesdato vil ankomme i og omkring den 21. marts mediebegivenhed.

Vi har ikke en præcis dato endnu, men vi ved, at udgivelsen bliver meget tæt. Apple har lige udgivet en iOS 9,3 beta 7, som næsten helt sikkert vil være en af ​​de sidste beta udgivelser. Apple frigiver typisk ikke syv betas til x.1 / 2/3 opdateringer, så det viser dig, hvor stor / vigtig iOS 9.3 er.

Virksomheden har også for nylig udgivet iOS 9.3-support til sin TestFlight-app, et tegn på, at iOS 9.3-udgivelsen kommer tæt på.

Alle beviser peger på en forestående iOS 9.3 udgivelsesdato for ældre enheder, og nu ville det være en god tid at blive fortrolig med det.