iOS 9.3 Udgivelsesdato og tid: 5 ting at forvente og 4 ikke til - Artikler

iOS 9.3 Udgivelsesdato og tid: 5 ting at forvente og 4 ikke til

IOS 9.3-udgivelsesdatoen kommer nærmere, men nogle af de vigtige detaljer er stadig indhyllet i mysterium. Mens vi venter på flere oplysninger fra Apple, ønsker vi at se, hvad vi forventer, og ikke forvente, fra iOS 9.3 release og iOS 9.3 release tid til iPhone, iPad og iPod touch.

I januar trak Apple ud en helt ny iOS 9-opdatering kaldet iOS 9.3. Som iOS 9.2 vil iOS 9.3 blive en milepælopdatering til Apples operativsystem, og det kommer som sådan at levere nogle store opgraderinger til ejere af iPhone og iPad.

Takket være iOS 9.3 beta, ved vi allerede meget om selve opdateringen. Apples læste den op med nye funktioner, herunder Night Shift, forbedringer af 3D touch for iPhone 6s og iPhone 6s Plus og tweaks til nogle kerneværk, herunder Notes og Health. Det omfatter også support Verizon Wi-Fi-opkald.

Selv om vi ved ganske lidt om opdateringen af ​​iOS 9.3, har vi stadig ikke officielle iOS 9.3-udgivelsesdatooplysninger. Vi har nogle temmelig gode teorier om udgivelsesdatoen og frigivelsestiden dog.

Med mange spørgsmål, der virker rundt om iOS 9.3 opdateringen og dens udgivelse, vil vi gøre vores bedste for at skitsere, hvad du kan forvente og hvad du ikke kan forvente af den næste store iOS 9 opdatering til Apples mobilenheder.

Disse forudsigelser skal hjælpe dig med at fastsætte passende forventninger til iOS 9.3-opdateringens udgivelsesdato og -tid til din iPhone, iPad eller iPod touch. De hjælper også med at sætte dine forventninger til de forskellige funktioner om bord på milepæleopgraderingen.

Forvent ikke Night Shift for hver enhed


Forvent ikke, at en af ​​de bedste iOS 9.3-funktioner kommer til hver enhed.

IOS 9.3-opdateringen vil levere en helt ny funktion kaldet Night Shift. Night Shift ligner F.lux for Mac, idet det justerer blåt lys, der kommer fra din skærm, for at hjælpe dig med at få bedre søvn. I modsætning til F.lux er Night Shift for alle iPhone ejere. (Du skal jailbreak for at få f.lux på din iPhone eller iPad.) Ikke bare nogen gammel iPhone selv.

Det ser ud til, at Night Shift kun kommer til at vælge iPhone-modeller. Mere specifikt forventes det ikke at arbejde på iOS-enheder, der har ældre 32-bits processorer. Denne liste omfatter iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 4s, iPad 4, iPad 3, iPad 2, den originale iPad mini og den 5. generation iPod Touch.

Apple elsker at tilfredsstille sine kunder, men forvent ikke, at dette skal skifte mellem nu og den offentlige udgivelse af iOS 9.3.

Hvis du vil have en Night Shift-typefunktion på din iPhone, og du ejer en ældre model, skal du sandsynligvis gå i gang for at få det, fordi Apple ikke giver konkurrenterne til App Store.