iOS 11.1 Funktioner og løsninger: 6 ting du vil elske og 2 du måske ikke - Artikler

iOS 11.1 Funktioner og løsninger: 6 ting du vil elske og 2 du måske ikke

Apple har fået en ny iOS 11-opgradering undervejs, og iOS 11.1-opdateringen er ved at blive en spændende udgave til iPhone, iPad og iPod touch.

IOS 11 opdateringen Apple udgivet i midten af ​​september var bare begyndelsen. Virksomheden har allerede uddelt to nye versioner af iOS 11, og den bekræftede også den første milepæl iOS 11 opdatering i iOS 11.1.

Milestone iOS-opdateringer er specielle, fordi de typisk bringer mere end fejlrettelser og sikkerhedsrettelser. iOS 11.0.1 og iOS 11.0.2, mens det er nyttigt, kom ikke med nogen nye funktioner eller tweaks til operativsystemet.

IOS 11.1-opdateringen vil sandsynligvis omfatte fejlrettelser til langvarige iOS 11-problemer og sikkerhedsrettelser, men det vil også have nogle spændende nye funktioner om bord. Apples bekræftede allerede et par spændende funktioner, og vi forventer, at iOS 11.1 leverer flere.

Apple har endnu ikke bekræftet en udgivelsesdato for iOS 11.1, men det ser ud til, at milepæleopgraderingen kunne komme til engang i slutningen af ​​oktober. De uinteresserede i at vente på iOS 11.1, og det ændres, kan prøve opdateringen lige nu via iOS 11.1 betaen, selvom pre-release versionen af ​​iOS 11.1 er plaget af fejl og problemer.

Der er heller ingen mulighed for at komme tilbage til noget ældre end iOS 11.0.1, når du har flyttet til iOS 11.1 beta. Apple signerer ikke længere på iOS 11.0 eller iOS 10.

Nu da den anden iOS 11.1 beta er her, ønsker vi at tage dig igennem et par ting, der har os virkelig spændt på iOS 11.1-udgivelsen. Der er også et par skuffelser truende, og vi fortæller dig om dem også.

Ny Emoji


Apples bekræftede planer om at frigive nye emoji-tegn i opdateringen af ​​iOS 11.1, og de er nu tilgængelige for iOS 11.1 beta-brugere.

Unicode 10.0 og iOS 11.1 vil bringe 56 nye emoji-tegn til iOS 11-tastaturet. Listen indeholder en zombie, en geni, en elf, et eksploderende hoved, en mage, en kokosnød, en sandwich og en vampyr.

Det omfatter også kvinde med tørklæde, skægget person, amning, person i lotus stilling, sandwich og kærlighed-du gestus. Mange gamle emoji-tegn er også blevet omdesignet.

Hvis du elsker at sende emoji tegn til dine venner og familie, er iOS 11.1 en opdatering for at holde øje med, da vi skubber igennem oktober.

Nu er det også på tide at fortælle dine venner og familie om iOS 11.1. Husk, at hvis nogen ikke kører iOS 11.1, kan de ikke se de nye tegn.

Dette gælder også iOS 11.1 betaen.