Huawei Android 7.0 Nougat Update Release Info - Artikler

Huawei Android 7.0 Nougat Update Release Info

Udgivelsen af ​​Android 7.0 Nougat fandt sted tilbage i august, og nu begynder vi endelig at høre, når enhederne vil se opdateringer. Mere specifikt, Huawei Android 7.0 Nougat opdaterings release detaljer, hvilke enheder og mere. Her er hvad du skal vide om din Huawei-telefon og kommende softwareopdateringer.

I flere måneder har mange Nexus-ejere testet og nydt Android 7.0-udgivelsen. Det er fyldt med nye funktioner, forbedret batterilevetid, multi-vindue og meget mere. Heldigvis vil det meste også komme til en masse Huawei-enheder i begyndelsen af ​​2017.

Læs: Android 7.0 Nougat vs Android 6.0: Hvad er nyt

Før vi starter, anbefaler vi at læse linket ovenfor. Det er en detaljeret oversigt over alt, hvad der er nyt og anderledes i Android 7.0 Nougat. Google leverede nøgleopgraderinger over hele linjen. Huawei's Mate 9 blev udgivet med Android 7.0 Nougat, men de fleste andre Huawei-ejere bliver nødt til at vente til 2017 for at få den samme software. Læs videre for alle detaljer.Som forventet vil populære smartphones fra alle større producenter se en opdatering til Android 7.0 snart. Selvfølgelig, hvis de ikke har modtaget det allerede. Vælg Sony, Motorola og LG telefoner har, men mange andre venter stadig. Derudover kan opdateringen springe til højre for Android 7.1 Nougat, som skal udgives af Google i december.

Når det er sagt, er du her for at lære om Huawei Android 7.0 Nougat software opdateringer. I denne uge lavede firmaet nogle vigtige meddelelser og bekræftede seks vigtige softwareopdateringer. Vi kan forvente, at flere bliver annonceret senere.

Huawei Android 7.0 Nougat opdateringer

Ifølge Huawei selv vil opdateringer ikke begynde indtil 2017. Mange håbede på en ankomst i december, men det ser ikke ud til at være tilfældet. Men ventetiden vil være det værd. Sammen med Android 7.0 er et nyligt forbedret EMUI 5.0 med tonsvis af fantastiske funktioner.

Før vi kommer ind i, hvad der er nyt eller hvad der skifter, er her de enheder, der får Nougat først. Ifølge Huawei og GSMArena.

  • Huawei Mate 8
  • Huawei P9
  • Huawei P9 Plus
  • Huawei P9 lite
  • Huawei Nova
  • Huawei Nova Plus

Den populære og store Huawei Mate 8, hele P9 serien og selvfølgelig den seneste Nova Plus. Dette er nogle af de mest succesrige smartphones i virksomhederne, hvilket giver mening om, hvorfor de er første på listen.

Som for dem, der undrer sig over en anden meget velmodtaget enhed, Huawei Honor 8, der vil blive detaljeret i den nærmeste fremtid. Telefoner som Ære 5x eller Ære 8 vil blive annonceret alene. Ære er teknisk et andet mærke, der er en gren fra Huawei.Til sidst bekræftede Huawei, at Android 7.0-opdateringen først vil være tilgængelig som en beta-test forud for den globale udgivelsesdato. Når det er afsluttet, begynder den officielle opdatering over luften engang i 2017. Vi har endnu ikke en konkret dato, men opdaterer så snart vi ved mere.

Hvad er nyt i Android 7.0 Nougat

Vores link øverst på siden er et indgående kig på Android 6.0.1 Marshmallow vs Android 7.0 Nougat. Herunder alt, hvad der er nyt og anderledes med sammenligningsbilleder. Det går over mange af de vigtigste ændringer, så start der. Når det er sagt, kører Huawei-enheder EMUI, som er deres egen hud svarende til Samsung TouchWiz.

Som en hurtig genoptagelse vil Huawei Android 7.0-opdateringen medføre forbedret ydeevne, bedre batterilevetid med "Doze" -funktioner, bedre multitasking på skærmen, den seneste apps-knap fungerer som ALT + TAB og skifter mellem de sidst anvendte apps og meget mere . Google har over 50 store ændringer i Android N. Ligesom hurtigere appinstallationer, som også er mindre, en ny JIT compiler, forbedret grafik og ydeevne med Vulkan API, opdaterede meddelelser med hurtig svar fra rullemenuen, tilpassede hurtigindstillingsfliser og meget mere.Mere specifikt hævder Huawei at EMUI 5.0 og Android 7.0 Nougat er en stor forbedring i forhold til tidligere iterationer af deres software. Det bliver mere effektivt, sikkert og brugervenligt. Faktisk er indstillingerne og kontrollerne deres bedste endnu. Virksomheden hævder, at hvert trin eller proces kan gøres i 2-3 klik på skærmen. Grundlæggende toning ting ned, så det er nemmere at bruge og nyde.

Alt sagt og gjort, vil ikke alle nye funktioner implementeres af Huawei. Nogle vil blive ændret for at passe deres stil og mærke, og så videre. Men de fleste af de grundlæggende elementer i Android 7.0 vil blive inkluderet.

Endelige detaljer

Igen ved vi ikke præcis, når Huawei Android 7.0 Nougat opdateringer vil begynde. Virksomheden vil meddele information til beta-programmet i den nærmeste fremtid og derefter levere opdateringen til at vælge brugere. Når det er afsluttet, kan vi forvente, at alle ovennævnte enheder kan se Android 7.0 i begyndelsen af ​​2017.

Efter disse kan andre blive tilføjet til listen. Inkluderet dråbe af velafrundede telefoner fra Huawei iført Honour branding. The Honor 8 er stadig en af ​​de bedste priser til performance-telefoner udgivet i 2016. Det bliver endnu bedre, når Android 7.0 Nougat kommer.

Til sidst vil de med Huawei P9, P9 Plus, P9 Lite eller Mate 8 kunne deltage i beta-testen af ​​Android 7.0 Nougat. Hold øje med flere detaljer, og vi opdaterer så snart vi ved mere.