Sådan bruges iOS 9 Picture i billedtilstand - Artikler

Sådan bruges iOS 9 Picture i billedtilstand

Billede i billedtilstand er en ny funktion i iOS 9, der giver brugerne mulighed for at se en video fra en streamingapp, mens du bruger en anden app helt. Sådan bruger du denne nye funktion på din iPad.

iOS 9 blev udgivet i sidste uge og leveres med en håndfuld nye funktioner, selv om den holder det samme overordnede design og ser ud som iOS 8. Brugere vil kunne udnytte Siri forbedringer, forbedringer til Spotlight Search, transit anvisninger i Apple Maps og meget mere.

Der er også et par flotte funktioner, der er eksklusive til iPad, herunder Split View multitasking, hvor du kan bruge to apps på en gang side om side, og der er også det nye billede i billedtilstand, som lader dig se en film, Tv-show eller anden video, mens du bruger en anden app. Videoen vises i hjørnet på skærmen, og du kan se og lytte til det, mens du spiller rundt i andre iPad apps.

Dette er en virkelig cool funktion, som mange brugere kan udnytte, da det forhindrer dem i at bruge to enheder, hvis de vil se deres yndlingsprogrammer, mens de også spiller et spil på deres iPad.Desværre understøtter ikke alle streaming- og videoapp Billeder i billedtilstand lige nu, men inden for de kommende måneder skal det langsomt skifte.

Under alle omstændigheder kan du bruge Picture i Picture Mode på din iPad i IOS 9.

Sådan bruges iOS 9s billede i billedtilstand

Det er meget nemt at aktivere Picture i Picture Mode i iOS 9 på din iPad, og alt det kræver er et tryk på en knap.

I dette eksempel vil jeg vise dig, hvordan du kan se et live baseball spil, mens du også spiller Clash of Clans på samme tid.

Først og fremmest åbner du MLB At Bat-appen (som var en af ​​de første apps til at understøtte Picture in Picture Mode) og begynde at se et live-spil. Når videoafspilleren læser og begynder at spille spillet, vil der være en knap i bunden, der i det væsentlige er en firkant med en mindre hvid firkant inde i den. Dette er knappen Billede i billedtilstand, der aktiverer funktionen.Tryk på denne knap, og videoen krymper til nederste højre hjørne af skærmen. Billede i Picture Mode er officielt aktiveret.

Derefter kan du ramme Home-knappen for at gå ud af MLB At Bat-appen, mens spillet stadigvæk fortsætter med at spille i hjørnet, komplet med lyden. Du kan gå ind i app du vil have ligesom du normalt ville, så lad os spille nogle Clash of Clans.

Baseball spillet vil fortsætte med at spille i hjørnet med lyden stadig der også. Jeg vil også stadig få lyden fra Clash of Clans, men jeg finder ud af, at det er en god ide at stumme lyden i spillet, så du fuldt ud kan høre baseball spillet.For så vidt som hvad du kan gøre med Picture i Picture Mode, kan du sætte en pause i videoen lige fra den lille videoboks, samt afslutte den eller gå tilbage til MLB At Bat app med det samme.

Du kan også flytte videoboksen til en af ​​de fire hjørner af skærmen, men desværre kan du ikke flytte boksen andre steder som i midten.

I det væsentlige er det billede i billedtilstand i iOS 9. Den er kun tilgængelig på iPad, men det er en rigtig flot funktion at have i iOS 9, især da det virkelig er den eneste store funktion, som iPad-brugere får, medmindre du har en iPad Air 2 , som leveres med Split View multitasking.

Andre apps, der bruger den nye Picture in Picture-tilstand i iOS 9, omfatter Hulu, BBCs iPlayer og Pocket.