Sådan bruger du Facebook Reactions - Artikler

Sådan bruger du Facebook Reactions

Den nye Facebook Like-knap er tilgængelig for alle på Facebook-webstedet og i Facebook-appen til iPhone og Android. De nye Facebook-reaktioner indeholder seks måder at reagere på et indlæg eller billede - fem mere end du havde med kun den samme knap.

Denne vejledning viser dig, hvordan du bruger Facebook Reaktioner på internettet og i dine apps, samt hvad hver Facebook Reaction betyder.

Med de nye Facebook-reaktioner muligheder kan du nu udtrykke, hvordan du føler dig ved at bruge seks forskellige Facebook emoji. Den nye Facebook-lignende knap indeholder stadig en lignende, men den indeholder også en kærlighed og fire emoji, som du kan bruge til at dække andre følelser.

Facebook annoncerede den nye måde at dele dine reaktioner på den 24. februar efter næsten et halvt år med at teste den nye funktion.Hvad du skal vide om Facebook Reactions, den nye Facebook Like-knap. Image Credit Facebook.

Alle Facebook-brugere har adgang til den nye Facebook-lignende knap for at bruge en Facebook-reaktion. Hvis du ikke ser muligheden endnu, vil det sandsynligvis komme til din app og din computer i den nærmeste fremtid.

I stedet for blot at bruge en Facebook-lignende knap for at fortælle folk, kan du ikke lide et indlæg, og den nye Facebook-emoji fanger reaktioner på ting, dine venner deler, herunder sympati, spænding og andre reaktioner, der er mere komplekse end tommelfingre eller tommelfingre.

Dette er ikke en Facebook-lignende knap. Det er snarere en måde at blot dele dine følelser og reaktioner på et indlæg med mere end en lignende eller en kommentar. Facebook skriver,

"Vi har lyttet til folk og ved, at der burde være flere måder at nemt og hurtigt udtrykke, hvordan noget du ser i nyhedsfeed får dig til at føle"

Du kan se de nye Facebook-reaktioner nedenfor, som kan hjælpe dig med at forstå, hvad de nye Facebook-lignende knapper er. Her er, hvad der mangler en bedre beskrivelse, den nye Facebook emoji, der kan erstatte din lignende knap.

Facebook Reactions EmojiNavn


Synes godt om


Kærlighed


HAHA


WOW


Trist


Vred

Du kan bruge de nye Facebook-reaktioner til at forlade en ny type Facebook-emoji-respons på indlæg i apps og på din computer.

Sådan bruger du Facebook Reactions

Hovering over den samme knap på din computer giver dig mulighed for at bruge Facebook-reaktioner på Mac eller pc. Hvis du ikke ser muligheden, skal du vente et øjeblik, men det vil snart være tilgængeligt for alle Facebook-brugere.Sådan bruger du Facebook Reactions på iPhone, Android, PC og Mac. Image Credit Facebook.

Langt tryk på knappen Like på iPhone eller Android åbner indstillingerne Facebook Reactions på Android og iPhone.

Du kan simpelthen trykke på den samme knap for at lade en normal lide, og der vil være hurtig adgang til de tre mest almindelige Facebook-reaktioner.Sådan låser du op Facebook Reactions

Hvis du ikke har Facebook-reaktioner på din computer, iPhone eller Android, kan du bruge dette trick til at aktivere funktionerne uden at vente på, at den vises.

På din computer skal du se muligheden ved at mousing over uden at skulle logge ind eller ud af Facebook. Hvis du ikke kan se muligheden, når du holder musen over Lignende, skal du lukke fanen og gå tilbage til Facebook, og du skal få dem.Du behøver ikke en Facebook-opdatering til at bruge de nye Facebook-reaktioner på din iPhone eller Android.

Hvis du ikke ser muligheden, skal du lukke Facebook-appen. For at gøre dette skal du dobbeltklikke hjem på iPhone og derefter skrue op på Facebook-appen. På Android ser du på dine aktuelt kørende apps og slår til siden for at lukke den.

Når du åbner Facebook-appen igen, kan du længe trykke for at bruge Facebook Reactions. På iPhone 6s eller iPhone 6s Plus må du ikke prøve at bruge 3D Touch til denne funktion.

Hvilke Facebook Reactions Mean

En meget vigtig del ved at bruge dette er, at når du reagerer på et indlæg, vil du fortælle Facebook, at du vil se mere af den slags indhold.

I fremtiden kan Facebook behandle reaktioner anderledes, men for nu siger noget, der gør dig trist eller vred, vil Facebook fortælle dig mere om det.

Brug ikke en vred reaktion som et forsøg på at fortælle Facebook, du vil ikke se noget. For det kan du bruge dette værktøj til at blokere Politiske Facebook-indlæg.

Facebook lignende reaktion


Du kan stadig lide et Facebook-indlæg med den normale lignende knap, men du kan også nu bruge den nye Facebook-reaktion til at lide et indlæg.

Dette vil stadig lade nogen vide, at du så og reagerede på deres indlæg, men i stedet for det normale vil det vise, at der er en Facebook-reaktion.

Facebook behandler stadig dette som en lignende på backend så intet større ændret sig. Du skal bruge dette på samme måde som du ville have det normale.